Reklama

Reklama

Býval člen elitní zásahové jednotky, nyní se z něj stal hledaný uprchlík. Joey (Jason Statham) utíká před svou minulostí, kterou je dohnán, až k vojenskému soudu. Nyní na dně, hnán touhou po pomstě se Joey přidává k londýnskému podsvětí, kde bere spravedlnost do svých rukou. Podaří se mu dosáhnout svého vykoupení? (Intersonic)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (350)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Takže další Stathamovka. Ale tentokrát se opravdu jedná o úplně něco jiného. Akční souboje jsou upozaděné, ale když na ně přeci jen dojde, je to pecka. Co se týče příběhu, tak věřím, že si na něm dal scénárista opravdu záležet a mnoho lidí to osloví, ale já nejsem ten případ. Statham je na začátku s vlasama a trpí posttraumatickou stresovou poruchou, se kterou se musí nějak vypořádat. Nějakým zvráceným způsobem ho to táhne k jakési jeptišce, která ho krmila, když byl na dně a on se do ní zamiloval či co. Při pasážích s jeptiškou jsem myslel, že zdechnu nudou, jinak ale příběh nekritizuji...60% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nejdřív to vypadalo, že se dívám na veselohrou, kterak se Zdeněk Pohlreich vytáhl z nuly na majitele mišelinské hvězdy, ale šlo to mnohem dál. Zdeněk se připletl do rvačky před hospodou, kde vaří ona věhlasná telecí líčka, která lze od podrážky houmlesácké botky odlišit jen jemnou nuancí v příchuti, a hned ho Vietnamci z Yum Yum foodu naverbovali jako gangstera. Zdeněk začne chlastat, poradí se s Vaňkem a zpřetrhá všechny vazby na "prakul". Zajde dokonce tak daleko, že začne dodávat instantní jídla pro elitu mezi houmlesy. Aby toho nebylo málo, v bytě obstarožního homosexuála zprzní Batmana a nakonec se rozhodne vrátit na začátek své kariéry, totiž zpět na ulici, kde je jedinou prioritou strkat si maršmelou do pusy. Vážení, ten film je divný. Uznejte sami, že takový scénář nemohl splácat nikdo normální.Tady by i Kevin Smith zaváhal, jestli vůbec do něčeho takového ulítlého jít. I když, Jay & mlčenlivej Bob by filmu už víc uškodit nemohli. Co vám budu povídat, skončí to dobře. To měl být spoiler. Pardon. A o tom to je. ()

Reklama

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Statham v jedný ze svejch klidnějších rolí, kterých zrovna moc není. To mu ale stejně nebrání nakopat pár zadků, zpřelámat pár hnát a zabíjet šmejdy. Při tom se Jason celej film tváří ultra drsně a diváka to baví. Syrová a temná underground atmosféra Londýna je výborná, vedlejší herecký obsazení - i když víceméně neznámý - je fajn a příběh - ačkoli se točí celou dobu kolem jedný, možná dvou zápletek - diváka chytne a donutí zapřemýšlet, jak se to bude celý vyvíjet a jak to asi dopadne. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak trochu netradiční Stathamovka, která má sice stejně béčkovej příběh jako ostatní, ale klade se zde hlavně důraz na dva hlavní charaktery. A i přes mé menší výtky ke vztahu Jason a jeptiška, to celé funguje až překvapivě dobře. Jason Statham navíc celou roli uhrál ze ctí a docela mě svým výkonem až příjemně překvapil. Jde to zkrátka i bez kopandů a klidně by mi nevadilo vidět Jasona ve vážnějších rolí častěji. 70% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nebyť Stathama, tak väčšina užívateľov vôbec nebude na filme vyzdvihovať komornosť, serióznejšiu story, nádych romantiky (i keď zbytočnej a absolútne nefungujúcej) a všemožné porovnávanie s jeho čisto akčnými snímkami, ktoré sú síce čas od času bezhlavé, prostoduché, miestami až béčkové (čo je niekedy dokonca plus), no aspoň na mňa pôsobia úprimne, na nič sa nehrajúco. Joeovi som to jednoducho a skrátka neveril. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (6)

  • Skoro celý film byl natočen v nočních hodinách. (Terva)
  • Jason Statham měl před natáčením sezení s psychologem, aby poznal způsob života a chování některých ex-vojáků. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v ulicích Londýna a ve filmovém studiu Three Mill Lane. (Terva)

Související novinky

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama