Reklama

Reklama

Býval člen elitní zásahové jednotky, nyní se z něj stal hledaný uprchlík. Joey (Jason Statham) utíká před svou minulostí, kterou je dohnán, až k vojenskému soudu. Nyní na dně, hnán touhou po pomstě se Joey přidává k londýnskému podsvětí, kde bere spravedlnost do svých rukou. Podaří se mu dosáhnout svého vykoupení? (Intersonic)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (350)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Navrhuju, aby se natočil film, ve kterém by spolu hráli dlouhovlasí Nicolas Cage a Jason Statham. Jmenovat by se to mohlo třeba "Dva vlasáči tankují gangstery" a děj by byl zasazen do vzdálené budoucnosti, kdy na Zemi dojdou holící strojky. To by potom bylo crazy. A dost možná i cool nebo funny. Pokud by ale někdo snad chtěl slyšet nějaké české přídavné jméno, které by k Joeymu pasovalo, tak divný. Jo, Divný Joe, to je ten film, na kterém jsem včera byl. Jason moc neběhal, ani nejezdil, omezil se na jednu ušmudlanou jeptišku, no a s tímhle velkou díru do plátna neudělá... ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak další Stathamův film, kterej je spíš triller a dodal bych i drama, akčního je zde hodně po málu. První zhruba půlhodina je hodně nudná a člověka by to až odradilo od dokoukání. Jenže pak to chytne takovej zajímavej šmrnc. Z bezďáka Stathama se pomalu začne stávat člověk jakým byl dřív a začne makat pro čínskou mafii. Zde pár bitek bude, ale ty jsou spíš to reálna než na efekt. Film je spíš o vztahu vojenského uprchlíka a jeptišky. Oba si navzájem mění životy v pomalu plynoucím příběhu, kterému asi moc akčních fandů na chuť nepřijde. Filmek má i zajímavý konec. Mě filmek celkem překvapil a ani mi nevadí, že to neni skoro vůbec akční. Za mě 75:) Už si začínám na neakčnost Stathamových filmů, ač nerad, zvykat :) ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Nie je to klasická Stathamovka, takže žiadne bang bang nečakajte. Je to skôr dráma o vojnovom veteránovi, ktorý v podstate hlada sam seba. Pravdu povedať by som bol radšej keby v tomto filme Statham vedel kam patrí a záver by bol trošku akčnejší. Príbeh je celkom dobrý, ale chýba mu stúpajúca tendencia. Tie scény skratka nemajú väčšie váhu a celý film sa nosí na rovnakej vlne, čo je pre mňa asi jediné mínus. 65% - 3* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkal, co Jason Statham na tom „ anorektickém tučňákovi v jeptišských hadrách“ vidí, vždyť je tolik krásnějších bab – no a pak jsem zapátral na netu a zjistil, že když Agata Buzek chce a „hodí si pytel na hlavu“, dokáže být v jiných filmech celkem rajda a ani s nahotou nemá problém. No jinak film žádná sláva, pár solidních akčních scén a soubojů by se tu našlo – pro nenáročného diváka, ale žádná pecka to taky není. Plešoun hrál už v mnohem lepších filmech. Asi taky omrknu nějaké baráky, jestli tam není nějaká bukvice, co jezdí na půl roku někam do ciziny, nekontroluje si pohyb na účtech a sousedi na vás nezavolají poldy…Ale taková pohádka se dá asi prožít jenom v Americe nebo Anglii… ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Jason Statham ve snaze najít sám sebe chodí po Londýně, sem tam někoho zmlátí a tváří se strašně dotčeně. Jenomže to putování městem nepřináší nic než nudu, lepší bitku jsem zažil na sobotních pivních slavnostech a hereckej projev si sebou Statham nosí na každý natáčení stejnej. Je to sice docela jinej film, než ve kterých se běžně vyskytuje, chybí mu ovšem cokoli, co by mělo šanci člověka zaujmout. Žádný napětí, minimalistickej rádoby tragickej hudební doprovod, nulovej děj, trapná vztahová linie s jeptiškou (hodně otravnou nutno říct), žádná motivace koukat do konce a naprosto zbytečná charakterní vložka ve formě post válečnýho traumatu (takovejch týpků se na plátně objevilo už hodně a lepších). Doufám, že mu do dalšího bijáku daj bouchačku, aby se moch vykoupit jak se sluší a patří. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (6)

  • V 39. minúte vyberá Joey (Jason Statham) výpalné od ženy, ktorá telefonuje v slovenskom jazyku. (KN1Fe)
  • Jason Statham měl před natáčením sezení s psychologem, aby poznal způsob života a chování některých ex-vojáků. (Terva)

Související novinky

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno