Reklama

Reklama

Býval člen elitní zásahové jednotky, nyní se z něj stal hledaný uprchlík. Joey (Jason Statham) utíká před svou minulostí, kterou je dohnán, až k vojenskému soudu. Nyní na dně, hnán touhou po pomstě se Joey přidává k londýnskému podsvětí, kde bere spravedlnost do svých rukou. Podaří se mu dosáhnout svého vykoupení? (Intersonic)

Videa (8)

Trailer 2

Recenze (350)

Claw 

všechny recenze uživatele

Statham se zde rozhodl vypadnout z drtícího vlivu kamaráda Stalloneho a běžných akčních méně-rozpočtových jednohubek... a nasedl nám do akčního dramatu, které vypadá moc hezky, má slušný rozpočet, funguje docela dobře, obsahuje velmi málo sestříhané souboje - což je největší priorita, jinak bych dal o stupeň méně v hodnocení - a také nějakou tu romantiku a jak již bývá zvykem, také otázky osobnostní a osobní psychické krize, otázky víry, náboženství... aha vlastně!! Tohle jeho ani běžné akční filmy již neobsahují!! Tak to jsem se spletl, protože tvůrci nás na jedné straně otravují jeho nekompromisní brutalitou v rámci služeb pro čínské triády (což palec nahoru) s platonickým vztahem s jeptiškou a nadnesením otázek dobra a zla, víry v Boha apod!! A to teda sem si říkal (oba palce dolů...), že tvůrci přestřelili, protože to působilo trapně a na Stathama ještě víc trapně... no budiž, uznal jsem to tvůrcům, protože jinak je film moc fajn. Každopádně je to prachsprostá vykrádačka Gibsonova "Paybacku", což vytvoří někomu z počátku kyselý škleb, ale později nás přece jen Statham rozehřeje akcí, jak jsme zvyklí a až metrosexuálním vystupováním v dobré polovině záběrů... navíc s tou hodně fajnovou choreografií. Nebylo to vůbec tak dobré, jak jsem očekával, ale nebylo to ani vůbec špatné... /70%/ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně netradiční Statham. Diváci, kteří budou očekávat jen další bezduché mlátičky budou hodně překvapeni. Neumím si to vysvětlit, ale tento ojedinělý kousek mě bavil hlavně svou přesvědčivostí. Zajímavý příběh o tom jak jeden z chlápek z ulice ještě naposledy povstal, aby se posléze zase dobrovolně stáhnul do ústraní. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tentokrát se Statham rozhodl vypadnout z drtícího vlivu kamaráda Stalloneho a běžných akčních méně-rozpočtových jednohubek ... a nasedl nám do akčního dramatu, které vypadá moc hezky, má slušný rozpočet, funguje docela dobře, obsahuje velmi málo sestříhané souboje - což je největší priorita, jinak bych dal o stupeň méně v hodnocení - a také nějakou tu romantiku a jak již bývá zvykem, také otázky osobnostní a osobní psychické krize, otázky víry, náboženství ...aha vlastně!! Tohle jeho ani běžné akční filmy již neobsahují!! Tak to jsem se spletl, protože tvůrci nás na jedné straně otravují jeho nekompromisní brutalitou v rámci služeb pro čínské triády (což palec nahoru) s platonickým vztahem s jeptiškou a nadnesením otázek dobra a zla, víry v Boha apod!! A to teda sem si říkal (oba palce dolů ...), že tvůrcové přestřelili, protože to působilo trapně a na Stathama ještě víc trapně ... no budiž, uznal jsem to tvůrcům, protože jinak je film moc fajn. Každopádně je to prachsprostá vykrádačka Gybsonova Paybacku, což vytvoří někomu z počátku kyselý škleb, ale později nás přece jen Statham rozehřeje akcí, jak jsme zvyklí a až metrosexuálním vystupováním v dobré polovině záběrů ... navíc s tou hodně fajnovou choreografií. Nebylo to vůbec tak dobré jak jsem očekával,ale nebylo to ani vůbec špatné ... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"Dobrý film so Stathamom" už začínal byť mýtus z dávnych čias. Ale podarilo sa. Miestami je to trochu srandovne melodramatické (hlavne na Knighta), ale stále milé a sympatické. Dokonca aj tá romantická línia je uveriteľná. Akcie málo, ale je úderná, k tomu tradične živý Knightov Londýn plný multietnickej "špiny" (zaznie aj slovenčina), zaujímavá polodetektívna zápletka... proste fajn. A možno prvý Statham, ktorého môžete pozerať aj s manželkou / frajerkou. :) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nový akční film se Stathamem může u někoho vyvolávat nadšení u druhých zděšení, ale v tomto případě, bude po jeho skončení jedna ze stran nadšená a druhá zklamaná. "Redemption" svým popisem příběhu, naznačuje další béčko, ale ve výsledku se jedná o velice slušný, skoro až inteligentní thriller, který si více užijí příznivci filmů, které se zaměřují na postavy a vyprávění, než na samotnou akci. Najde se zde pár soubojů tělo na tělo, ale určitě bych film nenazýval "akčním". Nejedná se o nic velkolepého, ale film potěší civilním výkonem Jasona Stathama i atmosférou. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (6)

  • Skoro celý film byl natočen v nočních hodinách. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v ulicích Londýna a ve filmovém studiu Three Mill Lane. (Terva)
  • Ačkoliv se film v originále jmenuje Redemption a do českých kin měl jít původně pod názvem Vykoupení, bylo rozhodnuto, že do distribuce nakonec vstoupí jako Crazy Joe. (Terva)

Související novinky

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama