Reklama

Reklama

How the Grinch Stole Christmas!

(TV film)
Trailer
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný / Muzikál / Fantasy
USA, 1966, 26 min

Předloha:

Dr. Seuss (kniha)
(další profese)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

ZIASystems 

všechny recenze uživatele

Vánoční animovaná klasika o bytosti jenž tolik nenáviděla Vánoce, že se je rozhodla zkazit i ostatním. Boris Karloff, známější spíše jako představitel Frankensteina, čte příběh o Grinchovi, který převlečený za Santa Clause krade Vánoce do poslední ozdobičky. A samozřejmě se na konci trapně napraví, brek. Ale i tak je to veselé... ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

"THEN THE GRINCH THOUGHT OF SOMETHING HE HADN'T BEFORE! WHAT IF CHRISTMAS, HE THOUGHT, DOESN'T COME FROM A STORE. WHAT IF CHRISTMAS...PERHAPS...MEANS A LITTLE BIT MORE!" ---------------------- V našich končinách je tradíciou škaredá Popoluška a zarastený starček, v tých amerických je to Scrooge a Grinch. Ja mám vo výbere úplne jasno a nemusel som ani dlho váhať. Vlastne vôbec. ()

Reklama

Deschain 

všechny recenze uživatele

Samozrejme že som to prvý raz videla v Sám doma. Na patentovaný grinčovský úsmev nikdy nazabudnem. Boris Karloff v úlohe rozprávača a Grincha. Rýmy. Pesničky, ktoré nakladajú Grinchovi, lebo je to anti-vianočné hovado, kradne a nadôvažok týra svojho psa. Texty sú výborné: "You're a monster, Mr. Grinch, your heart's an empty hole. Your brain is full of spiders, you've got garlic in your soul." A dajme si ešte chuťovku na záver: The three words that best describe you, are as follows, and I quote: "Stink, stank, stunk!" No nemajte to radi. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Nevím jak ostatním, ale mě se remake z roku 2000 vcelku líbil, byl jsem proto zvědav i na původní materiál, ze kterého se vycházelo. A musím uznat, že je právem tento ani né půl hodinový filmeček zařazen do americké vánoční klasiky. Mám rád vánoční filmy, mám rád USA, mám rád animáky a hlavně mám rád Grinche a tento film. Není to ale pořád na maximum, myslím si ale i tak, že když dám čtyři hvězdičky, že filmu neubližuju. Hezké vánoční zpříjemnění. Hodnotím 80% ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Pokud jste se někdy ptali, co je to za animák, který chvilku běží ve filmu Sám doma, tak tady ho máte. Povedená pětadvacetiminutová taškařina o Grinchovi (známém spíše z poněkud delšího remaku). Zajímavé je, že postavu, která je věnována zejména dětem, dabuje hororový klasik Boris Karloff. Ale hlavně tento fakt mě k filmu přilákal a líbil se mi. Stejně jako Vincent Price čtoucí verše Poeova Havrana. Pěkná televizní pohádka s ještě hezčím příběhem. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama