Reklama

Reklama

Sezóna zabíjení

  • Belgie Killing Season (více)
Trailer 2

Poprvé v historii se na filmovém plátně sešly dvě herecké hvězdy, držitel Ceny Akademie® Robert De Niro a na Oscara® dvakrát nominovaný John Travolta. V akčním thrilleru Marka Stevena Johnsona Sezóna zabíjení se dva veteráni války v Bosně, Američan Benjamin Ford (De Niro) a bývalý srbský voják Emil Kovac (Travolta), znovu střetávají v akcí nabité hře kočky s myší. V prostředí hrůzu nahánějící odlehlé divočiny Apalačského pohoří si spolu vyrovnávají nevyřízené účty, otevírají staré rány a odhalují dlouho skrývaná tajemství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (371)

POMO 

všechny recenze uživatele

Akoby si balkánsky stredoškolák, hltajúci prvého Ramba, splnil sen, a s dvomi hollywoodskými hviezdami nakrútil vlastnú, ultravážnu interpretáciu o démonoch histórie svojej krajiny. Dramaturgicky prvoplánový, technicky nemožný a často nechcene smiešny nositeľ inovatívnej myšlienky, že vojna je zlá. Rýdze béčko. ()

Beastmaster4 

všechny recenze uživatele

Zajímavě pojatý snímek, který stojí na hlavních dvou hercích (Robert De Niro a John Travolta). Nechci nyní laborovat nad dějem a dalšími věcmi, které rád rozebírám u ostatních filmů. Dějově je to dá se říct hodně průměrné. Někde scénář překvapí, někde ne. Tak už to bývá. Hlavně se mi tu zamlouvala role srbského vojáka Emila Kovace v podání Johna Travolty. Ten změnil opět v dalším filmu vizáž a předvedl znovu, co v něm je. Tenhle chlápek zahraje snad všechno :-) Film má pak zajímavý spád, příjemný závěr a pár momentů k zamyšlení. Místy je dost syrový, místy bláhově hollywoodský :-) Rozhodně ale můžu doporučit - 3+. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Rozhodne slušný film. Naháňačka v lese bola slušná, ale mohla byť dramatickejšia, napínavejšia, niektoré scény veľmi dobré. Robert De Niro s Johnom Travoltom boli výborní. Neviete či je niekto zlý, alebo kto je horší - obaja urobili zverstvá. Proste naháňačka dvoch zabijakov, z ktorých ani jeden nie je správny. Travolta posledné roky hráva poriadnych drsniakov, nikdy som ho nebral ako akčného herca. Mám ho už od detstva zafixovaného z filmov Kto to hovorí, kde bol skvelý alebo aj vo filme Pomáda. Je to dobrý film, ale zase nič prevratné. Vtip od De Nira na záver veľmi podarený. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Dvě herecké ikony v malém filmu, který není ani tak akčním thrillerem, jako spíš konverzačním dramatem. Killing Season není kdovíjaké filmařské veledílo, ale svou komorní atmosférou, pěknými záběry podpořenými příjemnou hudbou a několika naháněčkami v lese mi velmi sedl. Obě postavy jsou zobrazeny dost nečernobíle a jak Travolta, tak De Niro podávají velice sebejisté herecké výkony. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ale jo, u mě dobrý ... Za málo peněz hodně muziky (dva honořáře a úplatek ochráncům přírody ..). Oldschoolový pomalý, dusný, exploitační survival thriller. Duel dvou perfektně vycvičených bývalých vojáků v rozhlehlých lesích Apalačských hor. Už příroda je super. Drsný souboj mezi frajery mezi herci je fakt paráda a konečně jsem se u filmu pořádně bavil. Je to sice takový malý, komorní akční thriller, ale je to dobré, kvalitní a potěší. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Okrem viacerých miest v americkom štáte Georgia prebiehala menšia časť natáčania aj v metropole Bulharska, v meste Sofia. (MikaelSVK)
  • V prvej verzii scenára bol dej zasadený do 70. rokov. (m.a.t.o.)

Související novinky

Karlovarský festival přivítá Johna Travoltu

Karlovarský festival přivítá Johna Travoltu

20.06.2013

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary ocení Křišťálovým globem za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii amerického herce, držitele dvou nominací na Oscara a Zlatého globu Johna… (více)

Reklama

Reklama