Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdně obsazené americké drama z produkce HBO zpracovává kontroverzní téma, související s výskytem zhoubného onemocnění zvaného AIDS. Odehrává se v New Yorku počátkem osmdesátých let minulého století a nabízí kritický pohled na nedostatek osvěty od oficiálních institucí. Na opačné straně stojí aktivisté z řadu gayů, kteří se společně s příznivci z řad osvícených lékařů pokoušejí o hrozící epidemii odhalit drsnou pravdu. V adaptaci divadelní hry Larryho Kramera se představí mimo jiné Mark Ruffalo, Alfred Molina, či Julia Roberts... Otevřený průhled do jedné z nejvarovnějších kapitol novodobých dějin režíroval Ryan Murphy. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Bluntman

mas to popletene. Rodina nie je historicky podmienena /akasi industrialna spolocnost/ - to je vykal, co si napisal. Rodiny funguju milenia, uz Staroveky Sumer /pred rokom 3000 pred Kristom/ povazoval rodinu za zaklad spolocnosti /Rodinu : muzsky + zenska + haranty = rodina/, takze rodinna institucia je tu uz pekne milenia a dlhodobo sa nemeni /ja uz som na rodinu prilis stary, uz to mam pred smrtou, mam vysoky -mentalny -  vek/. Takze jo, rodina je nieco, co funguje uz milenia a je to dlhodobo preverene a stale a ma stale svoje opodstatnenie 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

dakota21

Zase a znovu, víš absolutní hovno, nemáš jak své nesnášenlivé zvratky čímkoliv relevantním podepřít. Rodina není něco, co by bylo odjakživa dané, ale je to něco jednak historicky podmíněné (industriální společností), jednak historicky a geograficky proměnlivé (mnohoženství, svatby a styky od odlišného věku atd.). A pokud tvrdíš, že homosexualita je choroba, že jsou "zodpovědní" za AIDS (což je prokázaná lež), že je to srovnatelné se zoofilií a pedofilií (slaměný panák a demagogie v praxo) atd., a přesto si stojíš za tím, že nejsi homofobní, pak nevíš, jaké sračky ti padají z klávesnice a jak moc máš nasráno v hlavě. Táhni trollovat jinam. 

na příspěvěk reagoval dakota21, Martin741

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Beckett51

Ona aj nejaké mala?

 

Vtipné, keď niekto píše, že iní prekrucujú jeho slová, a napokon sám s pokusom o zosmiešnenie prekrúti všetko čo bolo doteraz napísané (a naviac nemá absolútne žiaden súvis s diskutovaným filmom).

na příspěvěk reagoval Beckett51

dakota21

dakota21 (hodnocení, recenze)

Beckett51

Nedošly ale nema zmysel vas presviedčat a hadat sa tu s vami. Martin741 ma pravdu a vie čo znamena slovo rodina. No vy si myslite že rodinu tvoria  dvaja chlapi. Nebudem vas presviedčat  o opaku mam toho dost. A prestan ma už provokovat slušne som skončila tuto debatu. 

na příspěvěk reagoval Beckett51, Bluntman, Bluntman

dakota21

dakota21 (hodnocení, recenze)

Ano ano je to uplne normalne. Co ma vobec napadlo tvdit opak. Presvedčili ste ma je to ta nanormalnejšia vec na svete. Konečne sa mi otvorili oči hned v lete utekam na duhovy pochod. A budem bojovat za to aby maly pravo adoptovat  deti. Taktiež sa vam všetkym ospravedlnujem ktorych vas to urazilo a prajem štastne a vesle vianoce. 

na příspěvěk reagoval Beckett51

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Beckett51

pretoze je to degenerativne a nevedie to k zdravemu zivotu a zdravej rodine /muzsky + zenska + fagany = rodina. Ak by sa tuna do mna chcel navazat nejaky premudrely  muslitel, tak rodina moze byt aj muzsky + zenska bez deti

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Madsbender

buzna nejsem /mam len mentalnu poruchu, aspergerov syndrom/, ale pohrdat kakaostuchmi a ludmi s odlisnou sex. orientaciou nie je trestne, nie je to precin a ani priestupok. A rovnako urazat sexualne dezorientovanych ludi nie je trestne, a nie je trestne delat si permanentne prdel z nich. 

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

dakota21

Nehaníš lásku k tomu istému pohlaviu, ale tvrdíš, že je to choroba. Sú tvoji priatelia oboznámení s tým, že ich prirovnávaš k pedofilom a zoofilom?

na příspěvěk reagoval Martin741

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

dakota21

Proč by to měla být choroba? Protože "většina" lidí je heterosexuálních? V tom případě jsou i leváci nemocní, protože většina lidí jsou praváci?

na příspěvěk reagoval Martin741

dakota21

dakota21 (hodnocení, recenze)

Prečo stale prekrucujete slova ako sa vam hodi. Nikdy som nepovedala,že ich neznašam alebo nemam rada. Viem,že vela z nich je dobrych ludi mam medzi nimi aj priatelou. Taktiež som tu nikdy nehanila ich lasku k tomu istemu pohlaviu. Len som povedala, že  homosexulaita je  choroba. 

na příspěvěk reagoval Beckett51, Madsbender

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

dakota21

Aj po tomto chceš tvrdiť, že nie si homofóbna?

Pokiaľ majú ľudstvo reprezentovať jedinci ako ty, možno by to bolo najlepšie. I tak sme na dobrej ceste k postupnému vyčerpaniu zdrojov a znemožneniu života na Zemi. Ale to je istotne omnoho menší problém, takže buďme homofóbi a všetko bude ok.

Madsbender

Madsbender (hodnocení, recenze)

Áno, tento svet skutočne asi speje do p**i, keď existujú takí ignoranti ako dakota21, evidentne duševne zaspatí niekde v 19. storočí, ktorí sa svoje pomýlené a lživými informáciami podporované názory neboja šíriť do sveta a presviedčať o nich verejnosť.

 

Vážne by ma zaujímalo, v čom je konkrétne ten film homosexuálnou propagandou. V tom, že poukazuje na ignoráciu základných ľudských (občianskych) práv, ktoré sú garantované bez výnimky každému človeku na celom svete? V tom, že zobrazuje rozpory v samotnej homosexuálnej komunite a neochotu niektorých riadiť sa tým čo vravia lekári? A aby bolo jasné, nie som homosexuál, ani Normal Heart nepovažujem za dobrý film. Okrem iného totiž vo výsledku opäť stavia homosexuálov len do rolí obetí, je afektovaný, didaktický, lacne šokuje a napriek tomu že sa o ňom tvrdil opak, opäť podlieha stereotypnému zobrazovaniu ľudí so sexuálnou orientáciou na rovnaké pohlavie atď.

na příspěvěk reagoval dakota21, Beckett51, Martin741

dakota21

dakota21 (hodnocení, recenze)

Bluntman

Tak ked som sa na to asi pozerala tak niesom. Ale ty tu všetkych presviedčaš, že som. Nebavi ma to stebou sa hadat očividne patriš do ich komunity. Mne len vadi, že nam tvrdide že je to uplne v poriadku a normalne. Tod vše. 

Související novinky

Julia Roberts změní svůj život

Julia Roberts změní svůj život

18.12.2016

Hollywoodské hvězdy se už dávno neštítí televize. Julia Roberts si tam odskočila před dvěma lety, když si zahrála ve Stejných srdcích, a teď se objeví v minisérii Today Will Be Different. Adaptace… (více)

Reklama

Reklama