Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z najlepších hororov aké kedy boli režírované. Keď som to raz úplnou náhodou zapol - ( nevedel som aký program zapínam - stlačil som len zapnutie TV a satelitu ) a počul som len hlas spevu lebo som išiel na toaletu, pôvodne len na malú - sa malá zmenila na veľkú. Takže program má buď ozdravovací, prečisťujúci účinok, alebo to bola provokácia na môj mozog, ktorý prejavil svoj názor pokynom na črevá a tie ho znázornili vypustením sračiek. TOTO PROSTE UŽ NEMÁ OBDOBY ČÍM TÍ SRÁČI KŔMIA ĽUDÍ. Nemajú zľutovania ani v týchto ťažkých časoch - nevidím dôvod prečo by som ho mal mať JA. Kúpeľňoví speváci v priamom prenose!! HRÔZA. A tá veta po každom vystúpení . CHCI ŤE VE SVÉM TÝMU - tak to je snáď kurva fór .. ()

argenson

všechny recenze uživatele

Zahlédl jsem začátek, kde Míša David, Darinka, Pepa Vojtek a Rytmus křepčili spolu na jednom pódiu s anglickou písní. Mezitím jsem četl článek o tom, jak končí (ve většině případů už skončily) všechny ty tvářičky ze starších soutěží a starších ročníků. Takže zůstávám v klidu, projekty tohodle typu naštěstí neurčují ani vkus národa ani směřování populární hudby. Ale než tohle, to teda, přátelé, zlatý Televarieté i s populárními umělci z endéer. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem na to poprvé narazil, všiml jsem si, že se nám tu o super khůl show stará pirátka silnic, vyčpělé dítě komunismu Míša a rapujicí CD-rom, měl jsem dost a dost mám i teď po zhlédnutí jakéhosi VIP střípku, kde se ti protřelí mediální otrapové tahaj s dětmi po barech, s dětmi, kterým do dutých hlav vštípili utkvělou představu, že z nich udělaj stejné hvězdy, jakými jsou oni sami. Ne, na tento pořad se nemohu koukat a ani bych to v životě nikomu nedoporučil. Otřesný kýč s hraním si na hledání STAR, přičemž se jedná jen přehnaně medializovanou show za účelem záchrany vlastní kariéry výše zmíněných milionářů-živlů. Kurva, čemu se mám jako smát? ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu z těch největších píčovin absolutní vrchol. Nejlepší je však to, že v křeslech sedí opravdu ti, co jsou na urovní slávy všech celebrit, úplně ta největší spodina. No "úplně" jsem z nich vedle. Míša David..no budiž. Vojtek...také ještě. Ale pička Darinka a cigoš " Rytmus - Řiťhnus" Tyhle dva debilové si nezaslouží ani sedět v tom smradlavém křesle a už vůbec ne rozhodovat o tom, kdo bude mít slávu a kdo ne. ()

Beagle odpad!

všechny recenze uživatele

Americkému originálu jsem dala 4, ale když dva dělají totéž, není to totéž. Pryč s Marešem, vyměnit porotu a pak se můžeme bavit dál. Leda že by divák taky seděl k obrazovce zády, možná i to by dost pomohlo.__Málokdy mě něco tak rozčílí už podle ukázek, ale Hlasu se to povedlo - a sice przněním písničky Set Fire to the Rain od Adele jakýmsi člověkem za souhlasného pokyvování všech 4 porotců. Fuj. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama