Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Superstar, Talentmania, nebo Hlas... Vyvolení, Big Brother, nebo Hotel Paradise... jůůů, zas něco nového - jiná, novější, skvělejší, napínavější, chytřejší, rajštější, tropičtější, krásnější, voňavější, bombastičtější, rajcovnější, dobrodružnější, láskyplnější, idyličtější, inteligentnější, sledovanější a tak dále, všemi očekávaná a milovaná reality show. Stojím za uživatelem Regg23 či constrictor.boa, spíše než za kohout08. Ale ať se mu to líbí, je to přece nové (tedy "nový"), už aby mu to "začlo" :-) Jinak jak věří tomuto pořadu sama televize lze spatřit na zařazení do programu na pozdní večerní hodiny. Doufám, že tu partu metrošamponů a hloupoučkých fiflenek hledali castingem dlouho, protože takoví snad nejsme. O jejich IQ vypovídají už jejich jména. Fakt sofistikovaná. No, je vidět, proč jsou takto pečlivě vybraní. Je potřeba, aby co nejméně používali mozek a co nejvíce pudy, aby si divák aspoň něco užil. Jenže u porna nemusí poslouchat ty debility, které vypouštějí účastníci z úst... Ale jen ať ze sebe jdou udělat ještě větší pitomce a to za cenu luxusního auta nebo garsonky na malém městě pro jednoho z nich. ()

PauloZ odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, že hodnotím po shlédnutí dvou dílů, nebo když to sečtu tak spíš jednoho, a to jsem se na to díval omylem :), ale opravdu víc to vidět nemusí. Big brother nebo Vyvolení se ještě dali přežít, ale tohle je už naprosto špatné. Naivně vytvořená reality stupidita od které nechápu co tvůrci čekali, žeby nějaký úspěch? A ještě k tomu na Prima Family?? Chtěl bych ten komplex vlastnit, tím končím. ()

Reklama

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Vybrať odpad spoločnosti, hlavne nech sú nadržaní, vyrábajme škandály, aké tu doteraz neboli, aby sme zvýšili sledovanosť, šokujme tým, čo tu ešte nebolo, podhoďme ich obyčajným ľuďom v hlavnom vysielacom čase, nech to kľudne vidia aj deti, nadržaní mladiství, či kresťansky alebo inak nábožensky založení ľudia. Robme to roky, zmeníme ľudské povahy 99% ovplyvniteľných ľudí a potom nad nimi budeme ľahko panovať. Médiá, ktoré vo veľkej väčšine vlastnia majitelia so židovským vierovyznaním, by si toto v Izraeli pre najortodoxnejších určite nedovolili. Podsúvať odpad na odvrátenie pohľadu je zlé, na zmenu názorov ešte horšie. Väčšinou sa ukáže, čo sú to za ľudia v extrémnych situáciách, neverím, že by niekto z nich prežil pracovné tábory na Sibíri, veľkú hospodársku krízu v New Yorku v 30. rokoch alebo ešte lepšie v tých rokoch v hladových dolinách vo svete, či iné utrpenia, kde sa ukážu veľkí ľudia. Za najväčšiu perlu zatiaľ považujem výrok jednej silikónovej blondínky, že vy tam doma mrznete a my si tu užívame v teple. Však čo, zahoďme dôstojnosť, česť či úctu, hlavne nech nám je na chvíľu dobre telesne. Kde ste ľudia nechali duchovnú stránku života? Otras, hnus a vlastne pri komentároch k televíznym programom som to už veľa krát spomínal a už sa mi nechce opakovať, je to bieda a znova sa natíska klišé otázka, ale úplne pravdivá - Kam tento svet speje? Ľudia robte niečo užitočné, vytvárajte hodnoty, robte svet lepším, buďte šťastný a robte šťastných aj ostatných a toto nesledujte, o nič dôležité neprídete, iba si ušetríte drahocenný čas. Svet je krásne miesto a nikdy neviete, možno raz budete žiť na pláži, či na mieste, ktoré bude pre vás rajom na Zemi, ale snažte sa, aby sa tak cítili aj iní a aby ho našli aj iní. Nekazme si svet zlom, aké je toto! ()

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Stráááášná konina. Jako nechápu ty řeči typu, tady je to samá intrika a lhaní, a každý pomlouvá každého....panebože co čekali? Je to reality show, ne? Ale jedno se tomu musí nechat. To jejich neustálé "řešení" a vytahování toho jednoho a samého a v podstatě nedělají nic jiného, je vcelku k smíchu. Původně jsem neměla pražádný zájem, se na to dívat. Ale kamarádka mi řekla, že je to sranda pozorovat ty vypatlané mozky, a tak jsem se podívala na první díl a nemohla jsem prostě...zkoukla jsem docela dost dílů potom...dobře se mi smálo...skončila jsem asi někde u dílu ze 4.4. a nehodlám už dál pokračovat...ale je fakt, že jsem uvažovala, zda tomu nedat aspoň jednu * za to jak je trapné až je to komické. Ale nejde to...takže 0,5* i přestože nic takového tu není. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Vybrali teda parádní výkvět. Jeden větší blbec než druhý. Všechny spojuje jen exhibicionismus a dutá hlava. Nic víc totiž není potřeba. Do této reality show se ani nemohli přihlásit normální a obyčejní lidi. No, hlavně, že si užili úžasnou dovolenou, na kterou jistě nezapomenou. Stejně po nich po skončení této reality show neštěkne ani pes. Kde je konec účastníkům Vyvolených a Bigbrothera? Akorát si užili svých patnáct minut slávy a nazdar bazar. Zajimalo by mě kolik tahle sranda celkově stála. Určitě to bude pěkně kulatá sumička. Je možné klesnout do ještě většího bahna? Bohužel ano a dočkáme se určitě ještě většího hnusu, protože lidi přestávají mí zábrany a soudnost. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Svou verzi původní americké reality showji verzi má i Izrael, Dánsko, Švédsko, Norsko, Nizozemsko, Maďarsko a Rusko. (..Lucas..)
  • Účastník reality show Leo Beránek sám prohlásil, že do Hotelu Paradise šel jen proto, aby se zviditelnil. (karlik4801)
  • Průběh natáčení narušila situace, kdy do areálu hotelu vnikla ozbrojená majitelka se štábem spolupracující společnosti a ohrožovala přítomné na životech. Natáčení finále se poté přesunulo do bratislavských ateliérů. Důvodem byl dluh, který narost až do výše 1 000 000 amerických dolarů. Tracey Cuesta přitom upozornila slovenskou produkci ještě před 5. březnem, kdy se začala show vysílat, že nebude možné natáčení dokončit a odvézt vybavení ze země, pokud bude produkce cokoliv dlužit. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama