Reklama

Reklama

Adoration

Trailer 1

Drama, které režírovala Anne Fontaine, je o příběhu dvou žen. Dvěma nerozlučným kamarádkám z dětství se stane něco, co ani jedna z nich nečekala. Zamilují se navzájem do svých synů. Po mnoha letech se o všem dozvědí jejich nastávající snachy. Obě mají co vysvětlovat. (rreal13)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (82)

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Tak o tomhle filmu by se mělo dozvědět sakra více lidí, protože je to celkem nepoznaný klenot. Natočit film o dvou ženských, kterým navzájem přeskočilo z vlastních synů (a nikoliv tak, že by byly zralé na blázinec, i když...), je kurva těžký, a pokud se to podaří natočit takto, pak klobouk dolů. Ten film je doslova nasycen "zakázanou chemií" a závěr mi doslova vyrazil dech - hodně netradiční, svěží filmový vítr !!..................moje hodnocení = 8,5 z 10. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Krásný! Divný (Freud by si pošmákl), ale krásný. Neotřelý námět a provedení, které nenudí. Navíc zasazené do prostředí nádherné Austrálie (už vím, kam v případě nouze emigrovat). Závěr perfektní. Film o lidech, kteří si nemůžou pomoct a nechávají se unést svými city a přirozeností navzdory všemu ostatnímu. ()

Reklama

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Co jsme to udělaly? Překročily jsme hranici." ...Ženská zralost se nechává svádět mládím. Vše co je něčím jiné a kritizované se mě naopak líbí a přitahuje, takže já mám pro tyhle dvě přitažlivé maminy pochopení. A proč taky ne? Klidně tu budu za ujetou, ale mě to líbilo. Nejvíc jsem si vychutnala jiskření mezi Robin a Xavierem, jen škoda, že se tu tak šetřilo s emocema a napětím. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

No, fakt si teda nedovedu představit, že by mou nejvýraznější reakcí na fakt, že mi moje 20 let vdaná máma šuká s nejlepšim kamarádem ... byla prostá oplátka. To je pro mě naprosto neakceptovatelný východisko; který zřejmě půjde na vrub v první řadě knižní předloze. V čem už ale, hádám, selhal zejména (oscarovej) scénárista Hampton, to je značná uspěchanost, nezvládnutý zobrazení motivu spirálovitý nevěry a mizerná postava Toma (mimo jiné i špatně zahraná). Za plusy považuju akorát tahounku Naomi (se svym svůdně-vtipnym tanečkem), perfektně hmatatelný sexuální napětí při milostných scénách a sem tam i hudbu. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Námět z peří starej jako sám život, kupodivu se to celou dobu tváří celkem seriózně a nesklouzne to k absurdnosti. Těch pár časovejch skoků spíš škodí neboť pomalu budovanou první hodinku sráží a ty dvě mladý krávy na konci tam byly zbytečně. Ale je fajn že to skončilo tak jak to skončilo. Chtělo by to aby se film ptal na trochu větší otázky, neboť ta kontroverznost nebyla využitá tak jak mohla. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Sophie Lowe hraje Hannah a Jessica Tovey hraje Mary. V závěrečných titulcích byly ale jejich role prohozeny. (Nathanielmon)
  • Film se měl původně jmenovat Grandmothers. (R´Hell)

Reklama

Reklama