Reklama

Reklama

Adoration

Trailer 2

Drama, které režírovala Anne Fontaine, je o příběhu dvou žen. Dvěma nerozlučným kamarádkám z dětství se stane něco, co ani jedna z nich nečekala. Zamilují se navzájem do svých synů. Po mnoha letech se o všem dozvědí jejich nastávající snachy. Obě mají co vysvětlovat. (rreal13)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (82)

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Strhující drama o lásce jako trám. I když v jedné chvíli mě napadlo, zda druhý pár chování prvního páru nenapodobuje, protože tam pověstná jiskra neproběhla. Zakázané ovoce chutná nejvíce, i když.... Vztah nebyl pokrevní, přesto tutlaný a skrývaný. Idylka nemohla trvat věčně, to si obě nejlepší kamarádky dobře uvědomovaly. Zásadním a osudovým momentem byla jejich domluva, že jedna se vzdá své lásky ve prospěch druhé, která svou lásku ztratila. Byla to krutá hra s mužským egem a vyústění to jen potvrdilo. Hra na pravdu vzduch pročistila a vše najednou bylo tak, jak na začátku. To bych nečekala. Film byl vyvážený a příjemný volbou scenérií. Moře a pobřeží bylo uklidňující, herci uvolnění a přirození, byl na ně hezký pohled. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Krásný romantický snímek s nádherným "plážovým životem" Austrálie a vynikající Naomi Watts a Robin Wright v ústředních rolích krásných matek (no, kdo byste jim hádali jejich věk?) Obě jsou tak dokonale sehrané, že jsem jim úplně věřila, že jsou nejlepší kamarádky už od dětství. Úžasná chemie a jiskření mezi Robin Wright a Xavierem Samuelem. Už ne však tak úžasná mezi Naomi Watts a Jamesem Frecheville. Naomi je krásná a výborná, ale pokud druhý z páru postrádá nějaké to charisma, tak to prostě nebude fungovat tak silně, jak by mělo. Opět mě potěšil, již tradičně skvělý Ben Mendelsohn v roli manžela. A i když toho tato postava po charakterové stránce nenabídne o nic moc víc, než aby spadala do škatulky "hodný, milující, pracovitý manžel", dostává slušný prostor a Ben v ní dokáže zaujmout, takže díky němu se nejedná jen o nevýraznou, šablonovitou postavu. Perfect Mothers nabízejí příjemnou a vkusně podávanou romantiku, která je očištěna od jakéhokoliv patosu, křečovitosti, a citového vydírání. Nechá nás splynout s postavami. Snímek má evropský feeling a je na něm krásně poznat neamerický filmařský přístup. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Dvojica kamarátiek z detstva nadviažu milostný vzťah so synom tej druhej. Francúzska režisérka Anne Fontaine narába s týmto ťažkým materiálom maximálne vkusne. Je veľkým úspechom ukázať bizarnú dynamiku rodiny a priateľstva hodnoverným spôsobom a zároveň testovať hranice. Emocionálne nabité scény sú dobre postavené a milostné scény nie sú otrasné. Len nastavenie sľubuje viac intríg, než film nakoniec prináša, čo je škoda. 6/10 ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Co jsme to udělaly? Překročily jsme hranici." ...Ženská zralost se nechává svádět mládím. Vše co je něčím jiné a kritizované se mě naopak líbí a přitahuje, takže já mám pro tyhle dvě přitažlivé maminy pochopení. A proč taky ne? Klidně tu budu za ujetou, ale mě to líbilo. Nejvíc jsem si vychutnala jiskření mezi Robin a Xavierem, jen škoda, že se tu tak šetřilo s emocema a napětím. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Hrozně se mě líbil námět, ale to zpracování je takový povrchní, chybělo mě více dialogů, více scén abych mohl poznat hlavní postavy a chování jednoho z mladých pánů mě přišlo v klíčový okamžik zbytečně hysterické nebo vy si snad vemete někoho stranou "mezi čtyři oči" a pak řvete tak, aby to rušilo i E.T. pří volání domů . Uznávám atmosférku a herečky. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (3)

  • Film se měl původně jmenovat Grandmothers. (R´Hell)
  • Sophie Lowe hraje Hannah a Jessica Tovey hraje Mary. V závěrečných titulcích byly ale jejich role prohozeny. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama