Reklama

Reklama

Hamilton: Pokud jde o vaši dceru

  • Česko Hamilton 2: Pokud jde o vaši dceru (více)
Trailer 2

Tajný agent Carl Hamilton mal kedysi svoju rodinu, zničil ju však krutý akt pomsty. Keď unesú jeho sedemročnú krstnú dcéru Natalie, dcéru policajnej riaditeľky Evy Tanguy, všetky bolestivé spomienky v ňom opäť ožijú. Najvyššie vládne kruhy nejavia veľký záujem o vyriešenie prípadu, Hamilton sa tak rozhodne pátrať na vlastnú päsť. Zistí, že Natáliu dal uniesť saudský ropný magnát, presvedčený o vlastnej nedotknuteľnosti. Nepočítal však s agentom Hamiltonom. (RTVS)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (89)

kalap 

všechny recenze uživatele

Slabota, s jasným politickým podtonom, kde Amerika a jej CIA sú svine, Švedi sú dobrý, ale veľmi hlúpy a vrchlom je, ked Palestina zachraňuje mier, spravodlivosť a dokonca demokraciu na blízkom východe. A môžem prezradiť, že tretí diel bude záchrana palestínskych teroristov z izraelského väzenia a to bude teroristická bomba. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nejen, že si švédská tajná služba opět s přehledem vytírá prdel se všemi těmi anglickými nulanulami, scientology na imposibilních misích a identitu zapomnětlivšími Ludlumovci, ale navíc z toho ještě ta katalogová jordánská MILFka dělá dokonalý estetický zážitek a způsobuje reflexivní, horizontální cukání v pravé ruce. (U leváků samozřejmě v levé, aby zase nějaký hnědopich nenarážel na fucktografickou správnost mých komentářů). Takže jako v jedničce. Žádné panáčkování před zdegenerovanou, monarchistickou krávou, Karla Gustafa XVI. nevyjímaje, žádné hrdé mávání hvězdotřpytným praporem před xichtem kenžského demokrata, nikde žádný Žid, co by na pokyn majitele studia zdůrazňoval svou etnickou příslušnost, jen urputná banda arabských tenoristů a plnotučná, napínavá EU akce agenta s povolením filetovat fermentované sledě. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tři dávám pouze proto, že švédská trojka zní tak lákavě. Ve skutečnosti je toto styk s jednou Švédkou rachiticko-bezkoznou a druhou komatózní.... Monstrum, kterému osud nedopřál zroditi se ve správné době, jinak by bylo jasným vítězem výběrového řízení o šéfika 5. tankové divize SS „Wiking“, pobíhá po glóbu, zachraňuje unudlanku, kouká jak puk a je úžasně bezpohlavní. Jak by mohla dosvědčit nejen paní vyšetřovatelka, trpící ve feminizované zemi za feministický výrok (sic!), ale i ,,šéfka rozvědky OOP". Eh.... Ku Bondovi chybí větší rozmach, rozpočet a roznožka snědé cácorky, k nadhledu nebo Bournovi solidní scenárista. Nadsazuji za Evropu, ovšem pozor. Seveřané, zpitomělí z úspěchu jedné frndy, co do kdečeho kopla, začínají zahlcovat nejen knižní trh, ale i promítací sály slabší sortou svých výpotků. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Pokud předchozí Hamilton byl více jako švédská verze Bourna, tak druhý díl je více jako švédská verze Taken 1&2. Hamiltonovi unesou kmotřenku a ten se nasere a najde si ty špinavý teroristy a pěkně jim to dá sežrat. Do chvíle než unesou tu holku, tak je to nuda, ale pak se to pěkně rozjede. Tato švédská akční série se mi líbí a je to dobrá alternativa k hollywoodu. Sice by tu člověku chybělo více akce a okázalosti, co se týče stylu, ale o to více se snaží být reálnější. Btw. vůbec mi nevadil hranatý Hamilton, protože mi naopak více sedí než uhlazený Tom Cruise v Jack Reacher. Hodnocení OST:švédská elektro rutina. 5/10 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo okrem Štokholmu a Londýna aj v španielskych mestách Almeria a Granada. (MikaelSVK)
  • Těsně před pokusem o vraždu palestinského politika je možné vidět, že jeden ze strážců v garáži nosí na krku visačku s logem společnosti Dice. Dice je švédská videoherní společnost, kde režisér Tobias Falk dříve pracoval. (Kritiq)

Reklama

Reklama