Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (944)

topr harley 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, která je zase o něco horší než předchozí film. Kdybych to bral jako samostatný film, tak je to za jednu hvězdičko. Na průměr to posouvá jenom návaznost na předchozí díly a to, že se to dá považovat za celkem důstojné ukončení série. jen doufám, že je později nenapadne točit další díly. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Doktor Nešpor to sice nerad uslyší, ale když jsou chlapi střízliví, není už s nimi taková zábava.. Phillips dle očekávání vsadil na dvě nejsilnější karty (úchyl Alan, perverzní úchyl Chow), ale „zločinecká linie“, ani změna stylu vyprávění nezměnily pachuť rozředěného recyklátu, který si jen se setrvačností nevystačí.. Na puzzle-kocoviny legendární vlčí kompanie zkrátka kladu mnohem vyšší nároky. Netřeba však věšet hlavu. Závěrečné titulky ukázaly, že pro potenciální pokračování jsou notičky rozdány s noblesou - jen to mini-torpédo v rákosí pana Chowa není něco, co bych musel vidět vícekrát.. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Kvalita bohužel díl od dílu klesá a do budoucna si tak nezbývá než přát, aby Tod Phillips už raději nikdy znovu nepařil. Jak byla dvojka osvěžující a přímočará, tak o třetím dílu to sice platí dvojnásob a snaha o vynalézavé zauzlení příběhu ze strany tvůrců se musí ocenit, ovšem tahle bláznivá road movie už má s legendární jedničkou tak málo společného, že by snad měla mít i zcela jiný název. Což o to, zábavy je věru dost a kadence vtípků je větší než kdykoli předtím, ale akční příběh propletený gangstery a uloupeným zlatem tentokrát film spíše pohřbívá a ve finále působí úplně zbytečně a místy křečovitě, jako by sloužil opravdu jen k povinnému završení nadějně rozjeté trilogie. Křeč se navíc přenesla i na herce, kteří ve většině případů nemají co hrát a divák k nim zachovává určité sympatie jen skrze nostalgické vzpomínky na staré dobré časy. Galifianakis a Jeong se jediní se svou prací zžili, což ale v tomhle případě prostě nestačilo. 65% ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nuda a dokonalý příklad zcela zbytečného pokračování, které vůbec netuší kam by mělo směřovat. Tradiční neduh většiny sequelů, že oblíbeným ujetým vedlejším postavám se dostane mnohem většího prostoru, čímž naprosto přijdou o svou dřívější údernost je tu v případě Alana a Chowa využit bezezbytku. Smutný konec Wolfpacku. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Trojka se již od originálu velice vzdálila a v v příběhu tak nemá žádnou úlohu chlast, ani kocovina. Takže se jedná o Hangover, neboli Pařbu na třetí čistě a pouze názvem. Narozdíl od předchozích dvou dílů, je atmosféra trojky mnohem ponurejší a rozhodně se nic oslavovat nebude. A tak i když si film byl schopen zachovat své dosavadní tempo i vtip, tak snaha zaujmout nejrůznějšími způsoby nevychází tak, jak by si tvůrci představovali. Ptoto přestože si myslím, že opětovné podojení postavy Chow a zapojení Johna Goodmana bylo ku prospěchu, tak z celého díla zdaleka nemám takový dobrý pocit a tentokrát stačí vidět pouze jednou. 60-65% ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • V bare v Tijuane Chow (Ken Jeong) priloží Stuovi (Ed Helms) na pravú stranu krku nôž a poreže ho. Následne, keď plánujú lúpež, ale žiadnu reznú ranu nemá. Objaví sa mu až pri samotnej lúpeži, lenže už na ľavej strane. (Jayem)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 112,2 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 362 mil. (NIRO)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama