Reklama

Reklama

VOD (1)

Před dvaceti lety ve školní knihovně zahynulo pět studentů. Z neznámých důvodů tam vypukl požár, oni uhořeli a od té doby tam jejich duše straší. Jakoby se od školy nemohly odpoutat. Možná je spojuje tajemství, které má být odhaleno. Možná je čas objasnit starou tragédii a pomoci jim dosáhnout klidu. Možná budou muset dokončit jednu důležitou věc: složit maturitu... Bláznivá komedie o partičce středoškoláků, kteří jako duchové dokážou vstupovat do živýh lidí, pohybovat předměty a obrátit celou školu vzhůru nohama. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (165)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Místy fakt vtipná a lehce nekorektní komedie se skvělým obsazením a parádním výběrem hudby. Sice dost průhledná a podle šablony typické pro americké filmy, ale přesto lehce odlišná tak, jak to u evropských filmů bývá. Kvůli absenci titulků jsem musel na film mrknout s dabingem a řeknu k tomu jen to, že se to celkem dalo a nahláškované to je opravdu solidně, byť bych si to přeci jen radši pustil v originále. Snad někdy příště. ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

"Kokain před zkouškou, amfetamin, pervitin, efedrin - všechno. A klidně i další, vím, kde to sehnat"... mám dojem, že nejen tyto návrhy, ale i následující vylepšení sexuální výchovy by slavila úspěch. A dost pravděpodobně to vše pan scénárista sám praktikoval během natáčení. Poměrně zábavný snímek, svižně odsýpá a podařilo se mu vyvarovat slepých míst. Dokonce ani ten konec nebyl tak kýčovitý. Příjemná změna oproti těm sračkám, co nám servíruje Hollywood. Doporučuji na odreagování třeba s rodinou. ()

Reklama

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Roztomilá komedie. Mám takový druh filmů ráda,kde se duchové minulosti prolínají se současností a nemohou se odpoutat, dokud si nevyříkají staré křivdy,díky kterým zůstávají na tomto světě. Než k tomu dojde, škola zažije peprné chvíle a docela jsou vtipný. Vše se nakonec v dobré obrátí a happy end se dostaví. Líbili se mi herci.Příjemně se mi na film koukalo. ()

DexMASTER094 

všechny recenze uživatele

Komedie? To sotva... Dobrodružný? Jedna škola, to je vše... Nic zajímavého.. A fantasy? Možná trochu... Dávám 3 hvězdičky za celkem originální nápad a dobrou první scénu v knihovně s učitelem angličtiny. Čekal jsem mnohem víc. Velice rád se bavím, když je na filmu nálepka komedie tak očekávám film k popukání. Jestli jsem se zasmál 2x je to dost.. Suma sumárum, 1 hvězdička nápad, 1 hvězdička prostředí školy + 1 hvězdička Aura Garrido = 3 hvězdičky a sloupněte nálepku komedie. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ale jo je to celkem slušná španělská duchařská komedie. Pár dobrých momentů se tu najde, příběh taky není špatný, navíc tu hraje i několik pěkných hereček a ani jsem se u toho nenudil. Pětice mrtvých studentů a jejich záhrobní vtípky – některá děvčata a hlavně učitelé z nich byli na nervy, mělo to i pár dramatických chvilek, prostě taková odpolední oddechovka. Bavil jsem se, takže lepší průměrné ohodnocení je tu určitě na místě!60% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Hlas Angely (Anna Castillo) při zvěvu "Requiem" od Mozarta předabovala herečka a zpěvačka Miriam Mendiola. (Cheeker)

Reklama

Reklama