Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Vyloženě nehezký film v tom slova smyslu, že jsou tu samí divní lidé, s ještě divnějšími problémy a s vůbec nejdivějšími zálibami. Dobrovolné amputace končetin? WTF! :-) Film nebrat ani tak jako čistokrevný horor, jako spíš slušnou psychárnu s mírnou detektivní zápletkou. Ale po všech těch démonech, vrazích, maniacích a já nevím čeho ještě je tahle Emerická Mařka docela slušné osvěžení. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Tak popravdě nějak zvlášt' překvapující pointa a začátek jde jen o to, že Mary studuje chirurgii. Pak jí přijde chvíle jak může vydělat peníze a nabídku přijme. V celém filmu šlo o to, že lidem dělala různé úpravy a jednomu doktorovi dokonce uřízla nohy a ruce. Atmosféra příjemná, docela to bylo i překvapivé, ale jedinné co musím skritizovat je, že vlastně ty největší masakry tam nebyly vidět úplně což je škoda. Vidět naplno jak tam rozmasakrovala toho doktora atd, tak jsem mohl mít zážitek ještě větší. 70% ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Jak rozjet solo kariéru začínajícího chirurga. Prakticky celou dobu sem nevěděl co mám čekat. Oni nás zrovna jako do děje nezatáhli a už se děly věci...Pravdou je, že až tak nechutný to nebylo, všechno s přehledem, čistá práce. Na hlavní aktérku se hezky koukalo, kort když se lehce poodhalila. Celkově se blížilo dramatu spíš než hororu, ale nemělo to pro mě ten správnej spád, nic to na mě nezanechalo. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle nikoho nemohlo urazit. Velmi pěkně natočený kousek ze zákulisí opět něčeho nečekáného. Mám ráda nové věci a tohle pro mě byla nová věc...stokrát jsme se tu už setkali s všeljakými úchylárnami okolo řezničení a doktorství, ale tohle tu ještě nebylo. AM akorát vypovídá o tom, že sestry Sosky jsou velice kreativní a myslím, že tímto svým dílem mohly šokovat úplně každého, v jakémkoliv smyslu. Atmosféra byla dost ponurá a možná by si to zasloužilo důkladnější výběr hudebního podkladu a mohlo ho tam celkově zaznít více, ale to už jsou takové ty typické nedostatky. Nicméně, vřele doporučuji, ale asi to neocení úplně každý žaludek. :-D ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

American Mary byl pro mě dlouho odkládaným filmem. A zrovna dnes nastal ten den kdy jsem si řekl, že dneska by to šlo. Z výsledku nejsem zklamanej, ale ani vyloženě nadšenej. Věděl jsem, že nepůjde o žádnej gore fest i přesto jsem čekal po gore stránce trochu víc. Tenhle film je spíš o psychologii než o krvi. Což je ve výsledku škoda. Já bych totiž bral psycho-jatka všemi deseti. Tohle je pouze zlatej střed. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Píseň "Ave Maria" hraje ve filmu třikrát a pokaždé na jiné úrovni. Začíná velmi amatérsky na začátku, kdy Mary (Katharine Isabelle) studuje. Poté se kvalita lepší, až hraje na konci během Maryiny poslední scény profesionálně. Zvyšující se složitost písně odráží Maryin vývoj jako chirurga. (Zuzyzss)
  • Všechny efekty byly provedeny prakticky bez použití digitální techniky. (Zuzyzss)
  • Představitelka Beatress (Tristan Risk) má skutečně zkušenosti s tančením v burlesque podnicích. Konkrétně tančila ve více než 12ti zemích. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama