Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Mary je studentka lékařské fakulty, kterou nakonec nedostuduje otevře si byznys na úpravách lidského těla. Doufám, že nemáš na celý rok obsazené termíny já bych si taky chtěl objednat třeba ušmiknutí jedné varle a udělání rohu na hlavě. Chci být taky v albumu krvavé Freak Show, tak si prosím udělej čas peníze nehrajou roli. Dávám 75% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Naše sestra vlkodlak dorostla do rajcovních mini a dala se nám na študija medicíny. Bohužel už i v Americe študák tvrdý chleba má, je teda potřeba se občas poohlídnout po nějakým tom přivýdělku. Co by tak mohl mladý perspektivní chirurg dělat? Určitě spoustu věcí, ale největší terno je prý ujetým pracháčům devastovat na přání jejich těla nebo občas testnout i nějaký to mučení po sklepech mafošů. Je to další z ujetých snímků, který ale nezachází až tak moc za hranice dívatelnosti, proto si podle mě zaslouží čtyři hvězdy, i když připouštím, že jednotlivá hodnocení budou záležet na hranici znechutitelnosti jednotlivých uživatelů. Je to prostě o magorech... 80% ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Nečakajte horor. Dostanete fetiš thriller, ktorý ale zrážajú dve veci. Postavy sú všetky do jednej strašne prvoplánové a ten fetiš je urobený tak, že keď má prísť na niečo naozaj "chutné", tak vlastne nič neuvidíte. Rozpočet hold nepustil. Ale samozrejme treba oceniť výlet do nebežnosti a hlavne viac než sympatickú Mary (Katharine Isabelle). ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se zamiloval. Seznamte se s Mary. Velmi talentovaná studentka toužící stát se chirurgem má lehké finanční problémy a jelikož je to tak trochu výstavní kus rozhodne se pro lehké přivydělání si ve strip clubu. Práci shodou náhod dostane nakonec úplně jinou a jí osobně i bližší. Prachů je najednou dost a vše je fajn. Až do oné noci kdy zjistí, že chirurgové nejsou tak úplně košer. A pak přijde nádherná pomsta. No nebudu říkat co všechno dacanovi provede ale byla krutopřísná. Zároveň projde lehkou duševní proměnou a stane se z ní kočka co má pestrej seznam pacientů kteří chtějí docela zajímavé operace. Tohle není horor v tom pravém slova smyslu. Film se drží docela zpátky co se týče brutality, ale to mi bylo fuk protože hlavní hrdinka je dokonale emočně chladná a vedlejší postavy taky nemaj chybu. Taková sbírka zajímavých individuí v čele s lidskou panenkou a bezkonkurenční Beatrise to se jen tak nevidí. A kolohnát se šéfem taky neměli chybu. Pokud máte rádi film se sexy emočně dočasně vypnutou dívkou která umí vytvořit super trupáčka jděte do toho. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Cítím se jako Mengele...jsou to dvojčata, ne?" Temné chirurgické drama jak od Cronenberga. V určitých chvílích bych uvítal více bizarnosti, na druhou stranu potěšil závěr filmu, čímž dávám hvězdu navíc. I když se film točí okolo přetváření lidských těl a nejroztodivnějších operací, mnoho jich divák nespatří. A pižlání prsní bradavky předvedl daleko lépe Fulci ve svém Rozparovači z New Yorku... Ač film není příliš napínavý, poměrně rychle uteče. Základní motiv pomsty je obalen krátkými epizodami ze života extravagantní královny skalpelu, co s medicínou sice sekla, ale na těla nezanevřela. Jistě se vybaví celá plejáda filmů s podobnými motivy (Taxidermia, Lidská stonožka, Excision, Antiviral aj.). Jakmile jsem uviděl namaskovanou P.Lindenbergovou (Ruby), hned se mi před očima objevil P.Burns (Dead or Alive) a během filmu jsem měl neodbytný pocit, že se každou chvíli někde vynoří M.Manson...K.Isabelleová je vskutku šťabajzna! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Snímek byl natočen za 15 dní. (Zuzyzss)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno