Reklama

Reklama

American Mary

Trailer

Obsahy(1)

V tomto americkém hororu ztvárňuje herečka Katherine Isabelle talentovanou studentku lékařské fakulty Mary Mason. Veškeré úsilí stát se chirurgem je ovšem ohroženo její katastrofální finanční situací. Chytá se proto příležitosti v místním striptýzovém podniku, kde může přijít k rychlým penězům. Jenomže při konkurzu je vyzvána, aby využila svého nadání a mohla si tak přijít na více peněz. Tento nově objevený svět jí přináší peněžní zaopatření, ale ovšem za určitou cenu. (starblade)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Mary je nadaná študentka medicíny, ktorá sa pre nedostatok peňazí rozhodne zamestnať v miestnom strip klube, kde sa náhodou dostane k tomu, aby predviedla aj svoje chirurgické zručnosti. Namiesto vyzliekania sa tak nakoniec stane undergroundovou lekárskou pomocníčkou a zároveň začne praktikovať aj nezvyklé telové úpravy, vďaka čomu si získa širokú klientelu podivínov. Soska Sisters vo svojom ďalšom horore upustili od grindhouse podania a pokúsili sa o niečo seriózne, aj keď stále bizarné. Čo však zo začiatku pripomína napr. nedávny "Excision", sa zakrátko stočí smerom k artovému body hororu, ktorý je síce pôsobivý, no aj tak sa podľa môjho názoru nerozbehol až tak (nadoraz), ako by mohol. Nevadí. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Naše sestra vlkodlak dorostla do rajcovních mini a dala se nám na študija medicíny. Bohužel už i v Americe študák tvrdý chleba má, je teda potřeba se občas poohlídnout po nějakým tom přivýdělku. Co by tak mohl mladý perspektivní chirurg dělat? Určitě spoustu věcí, ale největší terno je prý ujetým pracháčům devastovat na přání jejich těla nebo občas testnout i nějaký to mučení po sklepech mafošů. Je to další z ujetých snímků, který ale nezachází až tak moc za hranice dívatelnosti, proto si podle mě zaslouží čtyři hvězdy, i když připouštím, že jednotlivá hodnocení budou záležet na hranici znechutitelnosti jednotlivých uživatelů. Je to prostě o magorech... 80% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Katharine Isabelle! Nikdy by mě nenapadlo, že se dá na týhle holce postavit celej film a už vůbec bych netušil, že by ve mě dokázala vzbudit sexuální touhu a čistou hrůzu zároveň. Film sám o sobě příliš nenabízí a kdo čeká potoky krve či detailní záběry řezání končetin, bude hodně zklamán. Ale pokud máte náladu na lehkou artovku s psychopatickou vamp v hlavní roli, je tohle film pro vás. 60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

American Mary byl pro mě dlouho odkládaným filmem. A zrovna dnes nastal ten den kdy jsem si řekl, že dneska by to šlo. Z výsledku nejsem zklamanej, ale ani vyloženě nadšenej. Věděl jsem, že nepůjde o žádnej gore fest i přesto jsem čekal po gore stránce trochu víc. Tenhle film je spíš o psychologii než o krvi. Což je ve výsledku škoda. Já bych totiž bral psycho-jatka všemi deseti. Tohle je pouze zlatej střed. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ale fujky :-D Jestli se mi něco absolutně fyzicky hnusí, tak to, když lidé dělají dobrovolně divné věci se svým tělem. Takže v tomto ohledu jsem si při sledování American Mary opravdu "užil". Jinak je to velmi povedený nezávislácký kousek, po pro mě nesnesitelném grindhousu Dead Hooker in a Trunk velký krok vpřed. Byť o absolutním nadšení hovořit nemůžu (po festivalových ohlasech jsem čekal ještě trochu větší pecku), zklamaný nejsem. Je to osobitá, smutná, zvrácená a proklatě dobře natočená věc. Každopádně určitě ji zhlédnu ještě minimálně jednou. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (9)

  • Prostetický make-up Tristan Risk trval nanést dvě hodiny. (Zuzyzss)
  • Představitelka Beatress (Tristan Risk) má skutečně zkušenosti s tančením v burlesque podnicích. Konkrétně tančila ve více než 12ti zemích. (LilyDeLarge)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno