Reklama

Reklama

Aréna národů

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2012, 70 min

Účinkují:

Aleš Háma, Aleš Valenta

Obsahy(1)

Nejzábavnější soutěžní pořad pro celou rodinu. 15 soutěžících reprezentuje Českou republiku v zábavných hrách, kde vítězí humor nad výkonem. V Aréně národů platí, že "není důležité vyhrát, ale zúčastnit se"! Moderuje Aleš Háma a Aleš Valenta  Zbrusu nový zábavný soutěžní pořad přichází od této soboty na obrazovky Prima family! Čekají vás v něm především zábavné hry, v nichž humor vítězí nad podaným výkonem. Patnáctičlenná družstva z osmi zemí světa od Velké Británie po Čínu se musejí vypořádat s nejrůznějšími nástrahami i s faktem, že soutěžící při plnění zadání mnohdy nevypadají ani trochu důstojně. Proto je náš tým složen sice z fyzicky zdatných závodníků, ale zároveň z lidí se smyslem pro humor, kterým nedělá problém udělat si legraci i sami ze sebe. Do soutěže Aréna národů, která se natáčela ve Francii, se přihlásili nikoliv kvůli slávě, medailím nebo finančním výhrám, ale čistě proto, aby si tu "zablbli". V tom jim budou velkou oporou i oba moderátoři - Aleš Háma a Aleš Valenta.
Diváci budou mít kromě sledování zajímavých soutěžních disciplín možnost seznámit se s českou partou, která se během natáčení neuvěřitelně rychle stmelila a šířila kolem sebe dobrou náladu, ale i nahlédnout do zákulisí celé soutěže, které patřičně okomentují oba moderátoři. Chybět nebude ani trocha humoru na účet ostatních družstev, z nichž některá přijela s úplně jiným posláním. V Aréně národů se sešly týmy z Arménie, Běloruska, České republiky, Číny, Francie, Ruska, Ukrajiny a Velké Británie. Jak si povede český tým v takové konkurenci? Uvidíte už od dnešního večera na Prima family! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (76)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Velký návrat ´´Her bez hranic´´ je zpět, sice to má hodně daleko, ale celkem dost jsem se pobavil. Nepotěšilo mě počet týmů, pouze 4 národy se mezi sebou utkávají, což je docela škoda. Pro mě velké překvapení a za ty dech beroucí úkoly mezi býky, smekám před soutěžícími. Docela nepochopitelné, že konečné pořadí rozhoduje poslední disciplína, která se nemění a je dosti nespravedlivá. Jinak dobrá výplň času. / Viděné epizody *10.dílů / ( Hodnocení: 6/10 ) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas až tolik bych tento pořad nehanil. Jasně, fenomenální Hry bez hranic byly jen jedny a tohle se jim podobalo jen vzdáleně, ale svou kvalitu to mělo. Já se u sledování mezinárodního zápolení v tomto případě nenudil – Valenta a Háma taky nebyli úplně tragičtí a některé soutěže více než povedené. Víc jak průměr tomu ale zas nedám. Zbytečně přechvalovat a nadhodnocovat to nebudu… ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Sice je to moc zrychlený a čtyři týmy jsou prostě málo, ale ve výsledku jsou některý disciplíny celkem solidní prdel. Na starý dobrý Hry bez hranic to sice zdaleka nemá, ale i tak je to příjemný možná právě nostalgií. Tak snad to Evropě / světu aspoň trochu natřem. // Druhej díl veskrze pokračuje v nastoleným tempu, disciplíny jsou občas fakt drsný (že jo, bejčku), ale aspoň z 90% se u nich nehorázně tlemím. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Hry bez hranic" jsem zbožňovala, "Aréna národů" je skoro stejná a přece se k mému srdečnímu svalu ani nepřiblížila. Kde asi soudruzi z EU udělali chybu? Už vím: uběhlo 20 let, dávno nejsem základní školou povinná a taky jednotlivé národy se díky byrokraticky násilnému stmelování nesnáší mnohem víc, než tehdy - už to nepřipomíná roztomilé přátelské zápolení plné smíchu. Tehdejší sympatickou komentátorku nahradili dva užvanění, rozpačití ohoni, dřívější punc čehosi prestižního se vytratil a zbyla jen bezvýznamná křeč podobná přetahování buranů z Horní Dolní Prdelní, povzbuzována třemi a půl štamgasty z nejbližšího pajzlu, co si odskočili obechcat růžek. V rámci fair-play uznávám, že dívat se na to dá, aniž by člověk pocítil znechucení... nebo nadšení. To je na (prý) zábavný soutěžní pořad trochu málo. 45% ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Celkem vydařená show se schopnými soutěžícími, pohotovými moderátory (Aleš Valenta mile překvapil, i když na něm jde vidět, že moderátor úplně není) a poměrně bláznivými úkoly - zejména úkoly zahrnující býka byly vtipné, zajímavé, ale zároveň děsivé a napínavé... ale i když je to dobré, pořád to bohužel není na víc než na 2* ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama