Reklama

Reklama

Snímek natočený podle skutečných událostí z 80. let minulého století vypráví příběh Chrise Potamitise (Liam Hemsworth), řeckého imigranta pracujícího jako ochranka ve velké automobilové společnosti, kterého jeho násilnický kamarád Eddie (Michael Angarano) přesvědčí, aby společně Chrisova zaměstnavatele okradli. Když se dvojici po sérii neúspěšných pokusů a komických přešlapů podaří bez jakéhokoli plánu ukořistit největší lup v amerických dějinách, FBI má jasno. Loupež provedl některý z protřelých newyorských rodinných klanů. O to větší překvapení čeká na policii i obyvatele města, když se provalí, že za vším stojí natvrdlý řecký umývač nádobí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Oh Bože. Presvedčivé herecké výkony tak akurát na policajtov v akcii. The Rock opäť dokázal ako nevie hrať. Ako vážne, dostal niekedy tento človek nejaké ocenenie? Možno tak za najväčšie svaly v béčkových filmoch. Predpokladám že ani nejaké významné ocenenie táto Hollywoodska hviezda nedostane. Totálne neatraktívny film. Sa aj ťažko píše keď ste videli niečo tak divné, až to je smiešne. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Na základe reklamy a plagátov som očakával, že Dwayne Johnson dostane viac priestoru. Mal tu však všehovšudy len pár scénok. Po obsahovej stránke mdlé, nezáživné a uťahané, žiadny nápad a takmer žiadna akcia. Zvyšok hereckého osadenstva priemerný a nesympatický. Výnimkou je snáď Hemsworth, ktorému by som toho ťuťka snáď aj uveril. Ukážková podpriemernosť a najslabší film s The Rockom. 40/100 ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Filmy podle skutečné události jsou zjevně v kurzu a The Rock si už letos zahrál ve dvou. Po obyčejném Práskačovi přichází taktéž obyčejný Empire State. Tím nechci film nikterak hanit, naopak si myslím, že věrohodně reflektuje skutečné události, ovšem z filmového hlediska nic víc nabídnout nedokáže a lehce zapadne v Rockově nabité filmografii. Ten tu však uzmul celkem malou roli, což může kdekoho lehce zmást. Nejdůležitější postavu totiž obsadil lehce nahraditelný Liam Hemsworth, který to může i nemusí využít jako odrazový můstek ve své nedlouhé kariéře...60% ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Jestli je tohle podle skutečné události, tak se ani nedivím, že je USA proprcaný kriminalitou. Jakože vážně, jestli chcete vydělat, běžte tam a stačí jenom krást. A v tomhle filmu máte návod. Debilové. A pokud to dle skutečné události není, tak se to dá jako jednohubka na večer, kdy nevíte jestli jít spát, nebo si ještě vyhonit a až pak jít spát. Z televize na Vás u toho hledí Hemsworth, tudíž Vám zkazí náladu a Vy se tedy věnujete jeho dementním vlasům. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Dwayne Johnson letos podruhé v krimipříběhu podle skutečné události a podruhé to nedopadlo dobře. Velmi nezajímavě a fádně podáno, což je o to víc trestuhodnější, že takovéto reálné příběhy vždy mají automaticky větší náboj. Přesto to není taková hrůza jako extrémně přeceňovaný a hloupý Pot a krev. Režisér si prostě nevěděl rady a Liam Hemsworth ani Dwayne Johnson nepodávají nijak oslnivé výkony. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (5)

  • Okrem amerických miest New York a New Orleans prebiehalo natáčanie aj v kanadskom Toronte. (MikaelSVK)
  • Detektiv Ransome (Dwayne Johnson) nosí hodinky G-Shock, které byly vynalezeny až v roce 1983. (T-enter)

Reklama

Reklama