Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Fisek 

všechny recenze uživatele

Sympatický páreček, který to místy přehání, ale tak co se dalo čekat... Kdyby to nebrali tak vážně a natočili to se zábavnějším přístupem, udělali by lépe. Každopádně se nejedná o nic výjimečného. Výplach to taky není a vymlouvat se na předem jasný konec je mimo mísu. V tom si může drtivá většina "slaďáků" podat ruku. Průměrný romantický biják na zabití nudy s příjemnou společností. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Pro příznivce odlehčených romanťáren pro teenagery je tohle tah na jistotu. Jistá dávka klišé (i když se mu film snaží místy vyhýbat) je tu kompenzována dobrou filmařinou, příjemným humorem a skvělými a až nezvykle upřímnými hereckými výkony v čele s neskutečně roztomilou Britt Robertson a sympaťákem Dylanem O´Brienem. Druhým tažným koněm podobných filmů je výběr hudby, který mi v tomto případě padl do noty na 100%. Ve výsledku je to možná naivní, ale pořád zatraceně povedená a inteligentní komedie. ()

Reklama

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě dostalo úplně vším ... Kouzelnej film. Vždycky jsem si hrozně moc přála potkat kluka takhle, když to člověk nejmíň čeká. Na filmu se mi líbilo, že děj nebyl typicky americký. Přišlo mi to hodně originálně zpracovaný. Normálně bych dala lepší 4 hvězdy, ale díky geniálnímu hereckému obsazení musím dát plný počet. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem myslela, že po úvodních deseti minutách The First Time nedám šanci. Někdo se v lidských konverzačních hovorech vyžívá, já ovšem potřebuju víc, než jen hledání dobrého slova a pravého slova smyslu. Tohle moderní rozmluvačné drama má ale něco do sebe. Je tady konverzace jako hlavní střed a vše kolem je doplňkem, který ale dodává filmu tu správnou zábavu a energií. A v konečné fázi se člověk ani nenudí, ba naopak se i dobře baví =) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jsou mladí, jsou nezkušení, uvažují nad budoucností po maturitě a prožijí spolu jeden neopakovatelný víkend. Přitom se potkají prakticky náhodou, ale kdo něco takového někdy nezažil..? Zamilují se, klábosí, sní. A nakonec zažijí „scénáristicky umělou“ překážku, vyslechnou rady velkého černocha a zjistí, že to spolu jednoduše chtějí zkusit. Lehce naivní, hodně ukecaná a docela milá limonáda o mladých pro mladé. Zatímco ten hošan mi nepřišel nejzajímavější, velesympatická Britt Robertson ve filmovém světě jednou menší rozruch způsobí. Líbivá záležitost, která nechce udělat díru do světa, nechce dávat návody, jak na to, jednoduše nabízí relax a chce pobavit. A to se jí daří. Solidní tři hvězdy.. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Aubrey (Britt Robertson) ve filmu je nadaná talentovaná umělkyně při tvorbě koláže a kreslení, ale ve skutečnosti kreslit vůbec neumí. Přiznala, že je v tom hrozná a nemá žádný talent. (ARI50)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)
  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama