Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Puddle 

všechny recenze uživatele

Docela milý víkendový rozhovor mezí ní a ním. Chybičkou je, že se to tváří tisíckrát chytřeji, než by se to tvářit mělo, a ten kluk je prostě až moc hezký, navíc s téměř každým úhlem a nasvícením vypadal totálně stejně jako jeden můj kolega ze střední z tělocviku... Pokud hledáte nějakou variaci, zkuste Cherry. Chytré dialogy jsou zde skutečně chytré, Britt Robertson to tam sluší mnohem víc a na opravdu trhlého podkrovního snílka si jen nehraje, ale skutečně jím je. A ten klučina v hlavní roli vypadá prostě mnohem mnohem více uvěřitelněji. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Po delší době skutečně hodě kvalitní teen-age komedie, která byla dělaná skoro jako přímo pro mě. Nutno říct, že si na tento typ romantických dramato-komedií dosti potrpím a líbí se mi v tomhle ohledu i průměrnější snímky, ovšem tohle bylo opravdu dokonalé. Celý film stojí na víceméně takových těch klasických "puberťáckých" záležitostech, či hláškách nebo situacích, kterými si každý jednou musí projít. Myslím, že jakýkoli dospívající divák plně pochopí co se tu snažím říct... Takové ty momenty, u kterých si naprosto přesně vybavím situaci ze svého života a začnu se tomu smát, takže po scénáristické stránce naprostý originální skvost... Příběh je dosti propletený, ale naprosto přímo úměrný propletenosti dnešních vztahů na středních školách... a herecké výkony? Naprosto úchvatné. Britt Robertson jakožto moje oblíbenkyně naprosto dokonalá. Hodně překvapil doposud (mně) neznámý Dylan O'Brien, jehož skvělý výkon mi trošku připomínal Shiu LaBeouf ve filmu Disturbia. No zkrátka dokonalá teen komedie, se skvělými herci, výborným, originálním scénářem a lehkou vážností na závěr. 100% Více takovýchto filmů! ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Někde na jiné planetě a v jiné době se setkají Dave s Audrey a přeskočí mezi nimi jiskra a tak dále a tak dále. Opravdu na dnešní dobu to bylo až příliš neskutečné, nedovedu si představit, že to takhle dnes funguje, ale jestli ano, tak je to přece strašně krásný a o tom to celé je. Nádherně čistá romantika, taková jemná, citlivá, uvěřitelně neuvěřitelná náctiletá pohádka, která se točí úsměvným způsobem i kolem první sexuální zkušenosti a celé je to podbarvené spoustou bezvadné muziky. A já takovým pohádkám fandím, snad právě proto, že jich je dnes už strašně málo:-) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že na tomhle film u mě okamžitě zaujala jedna věc. Dvě hlavní postavy spolu dokáží skvěle komunikovat osobně, když jsou vedle sebe, když si hledí do očí, ale nějak jim to nefunguje přes telefon. Je to tak příjemné, se zase vrátit ze světa chatů, SMS a skypování, do normálního světa lidí. Copak by to takhle nemělo fungovat normálně? Lidé by spolu měli umět mluvit, měli by se umět poslouchat a ne si jen chatovat, psát si něco, co vlastně ani nemyslí tak, jak to zní, anebo to zní jinak, než jak to myslí. Tohle poznávání je na snímku "The First Time" krásné, protože vám díky tomu hrdinové snadno přirostou k srdci. A ano, pořád je to teen komedie. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/the-first-time-2012-70.html ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem neviděl podobně odšťavněnou teen komedii. Jedno z nejrychlejších zamilování se v historii (vážně, prospělo by tomu nějaký časový vakuum), mraky odbíhání a mraky přibíhání (po obligátnim "screw it") jako v tý nejklasičtější telenovele a - dobře teda - supercute Britt, kvůli který bylo taky jakousi zvrhlou radostí nepřestávat koukat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)
  • Filmovanie snímky prebiehalo v kalifornských mestách Los Angeles a Northridge. (MikaelSVK)
  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama