Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dej tejto romantickej komédie sa sústreďuje na dvoch stredoškolákov. Prvým z nich je Dave, ktorý túži po dievčati, ktoré nemôže mať, a druhým Aubrey, kreatívne dievča, ktoré chodí s chlapcom, ktorý ju nechápe. (Tony DiNozzo)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

... aneb jak rádoby sofistikovaná pipka a mamlas o panictví přišli. V životě jsem neviděla ukecanější "romantickou komedii" (nudnější a debilnější možná ano), takže mě OPĚT šokují čsfďácká procenta. Z udílení vysokého hodnocení jen proto, že v tom hraje můj herecký milášek, už jsem vyrostla, nehledě na to, že Dylan mi nic neříká, takže k případnému "oceňování" mi zbývá skutečné jen film jako takový. (A ten je prostě šíleně špatný.) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Někde na jiné planetě a v jiné době se setkají Dave s Audrey a přeskočí mezi nimi jiskra a tak dále a tak dále. Opravdu na dnešní dobu to bylo až příliš neskutečné, nedovedu si představit, že to takhle dnes funguje, ale jestli ano, tak je to přece strašně krásný a o tom to celé je. Nádherně čistá romantika, taková jemná, citlivá, uvěřitelně neuvěřitelná náctiletá pohádka, která se točí úsměvným způsobem i kolem první sexuální zkušenosti a celé je to podbarvené spoustou bezvadné muziky. A já takovým pohádkám fandím, snad právě proto, že jich je dnes už strašně málo:-) ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Takže abych to shrnula, samotný film je tak na 3-4*, sice je vlastně o ničem dějově - prostě to všechno spěje k tomu jednomu a každému je to po prvních 3 minutách jasné - ale to zpracování, některé ty myšlenky tam...a no hlavně spousta úsměvných scén (korek, zkontrolování těla po pádu...), výborní herci (tuhle malou slečnu: Maggie Elizabeth Jones, už jsme mohli vidět v We bought a Zoo a vypadá to, že se klube vcelku dobrá herečka, ale na to si ještě musíme počkat, až dostane pořádnou šanci zazářit) a hlavně úplně nejvíc sexy Dylan to zvedly na 5*. Holt opět rozhoduje mé hormony poblázněné sentimentální já, které z toho filmu bylo úplně hotové a štěstím a hihňáním si cvrnklo do kalhotek:P A teď mě suďte. Jinak nejlepší song na závěr. scéna: čučí na kondom na komodě...."No, because you've not that guy. You're not that guy who walks around with a condom in his wallet. You're not." pak si ho vezme, "Sweet." a pak se vrátí a zase ho tam položí. "I've actually seen all movies." ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Britt Robertson je na tuto roli škoda. Ona umí zahrát mnohem barevnější a pestřejší charaktery, než školačku toužící po prvním opravdovém vztahu. V každém případě jde o nenápaditý chatrný příběh, který se v polovině tak zasekne, že už by jim každej rozumnej divák snad i šel pomoct. Rozhodně mi to nepřišlo nějak roztomile neohrabané, ty dialogy byly strašné. I ty reakce, zcela nelogické, a to i na teenagery. Bída a utrpení. 55% ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Pohodová záležitost na kterou se dá dívat bez újmy na zdraví,což mě vzhledem k žánru a popisu filmu mile překvapilo. Některé scény jsou sice trochu zbytečně dlouhé a okolo poloviny film lehce ztrácí šťávu, ale na konci už to je zase ok. Nečekejte nic extra, ale rozhodně není třeba se tomuhle snímku vyhýbat. Naopak bych řekla, že to je taková ideální příležitost vypnout a trochu se zasmát, trochu zafilozofovat nad radostmi a strastmi života. ----"Něco vám řeknu. Jste připravení? Sex je mnohem lepší, dokud ho nemáte. Protože dokud ho nemáte, znamená to všechno.Víte, co tím myslím? Je to něco, o čem sníte. Jako by se celej váš svět točil jenom kolem...No, víte přece o čem mluvím. Ale potom...Potom to je jenom...Jenom sex..."---- Slabší 3 hvězdičky. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Auto, na ktorom jazdí Dave (Dylan O´Brien), je Chevrolet Aveo, model z roku 2011. (MikaelSVK)
  • Během filmové noci, když Aubrey (Britt Robertson) mluví s Davem (Dylan O'Brien) tak mu vypráví, že jejím snem je cestovat. Ale ve skutečnosti v rozhovoru přiznala, že nenávidí cestování a raději je doma. (ARI50)

Reklama

Reklama