Reklama

Reklama

Bývalý agent CIA Frank Moses (Willis) dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních agentů, aby s jeho pomocí vypátral ztracenou přenosnou jadernou zbraň. Aby uspěl, bude muset odolat hordám zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, kteří se superzbraně snaží zmocnit. (Bontonfilm)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (788)

liskam 

všechny recenze uživatele

Proč přemýšlet nad zbytečnostmi, které jen zamlžují skutečnost. Film byl vytvořen hlavně proto, aby diváka pobavil. Pro nic jiného. Je to prostě jednohubka, která je vytvořena proto aby si u něj člověk odpočinul a zapoměl na starosti spojené s životem. V mém případě se to filmu povedlo, proto nevidím žádný důvod nedat filmu 5 sluncí. Ps: J. Malkovich v jedné z jeho nej. rolí.:) Za mě 85% ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

O slabý vlásek horší než jednička, sice mám sklon dívat se skrz prsty na filmy, kde se tímto způsobem nasedá do auta za jízdy, ale.. ale nemějte je rádi, ty důchodce jedny čilé, zabijácké! Obzvlášť když se tam krom starého Anthonyho mihne i David Thewlis a záporák Byeong-heon Lee se jim taky povedl, sečteno podtrženo- RED jednička 4,5*, RED dvojka 4*. ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Ještě o chlup "důchodcovější", unylejší a uspávající než jednička. Všichni herci do jednoho jakoby nevěděli, co mají hrát a kromě obouruč střílející Helen Mirren se jen mimózně a beze smyslu prohánějí po plátně. Výstavba Red 2 jako nenáročného a odpočinkového filmu přestane bavit přibližně po úvodní akční sekvenci a ve zbytku zůstane jen snuškou nefungujících gagů a na sílu namontované akce. Bruce Willis zkrátka nemá svůj rok. ()

predators 

všechny recenze uživatele

No, v tuto dobu v kině žádný velký výběr...a když už, tak s příjemný českým dabingem, který může jedině překvapit. Dle hodnocení a komentářů jsem se rozhodl pro Red 2. Ona jednička nebyla nikterak špatná, takže to nemůže dopadnout špatně, říkal jsem si. A po dvou hodinách už jsem si byl jistý tím, že zdejší hodnocení některých jedinců nemám brát vážně. Red 2 v podstatě vymílá sám sebe a další tucet "akčních" pecek. Jednička byla ve všech ohledech lepší. Taky je zajímavé, jak mi všechny zdejší ženské lezly na nervy...většinou totiž najdou u mě zalíbení. 60% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil fakt hodně, takže moje očekávání byla celkem vysoká. I tentokrát se vrátila stará parta vysloužilých extrémně nebezpečných důchodců, kteří však řádí jako za mlada. Willis rozhodně nepůsobí tak plitce jako v posledním Die Hard, ale naopak pro mě bylo po delší době celkem příjemné ho opět vidět ve filmu. Red 2 nijak výrazně nezaostává za jedničkou, ale původní Red bylo přece jenom malinko lepší. To hlavní na filmu je akce, a to se povedla. Spolu s komediálními prvky tvoří celý film a pokud tento fakt přijmete, bude vás film bezpochyby bavit....70% ()

Galerie (59)

Zajímavosti (33)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 84 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Velkou část natáčení v Paříži tvořila automobilová honička na mostě Pont de la Tournelle východně od katedrály Notre-Dame. Citroën byl speciálně upraven tak, aby mohl sjet po schodech až ke břehu Seiny. (Zdroj: sms.cz)
  • Když je v čase 23:40 střelen muž u auta, tak vůz o několik vteřin později nemá žádné známky po poškození. (panMartin)

Související novinky

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Reklama

Reklama