Reklama

Reklama

Bývalý agent CIA Frank Moses (Willis) dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních agentů, aby s jeho pomocí vypátral ztracenou přenosnou jadernou zbraň. Aby uspěl, bude muset odolat hordám zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, kteří se superzbraně snaží zmocnit. (Bontonfilm)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (788)

predators 

všechny recenze uživatele

No, v tuto dobu v kině žádný velký výběr...a když už, tak s příjemný českým dabingem, který může jedině překvapit. Dle hodnocení a komentářů jsem se rozhodl pro Red 2. Ona jednička nebyla nikterak špatná, takže to nemůže dopadnout špatně, říkal jsem si. A po dvou hodinách už jsem si byl jistý tím, že zdejší hodnocení některých jedinců nemám brát vážně. Red 2 v podstatě vymílá sám sebe a další tucet "akčních" pecek. Jednička byla ve všech ohledech lepší. Taky je zajímavé, jak mi všechny zdejší ženské lezly na nervy...většinou totiž najdou u mě zalíbení. 60% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Absolutní ztráta drahocenného času a zároveň jeden z nejzbytečnějších akčních sequelů několika posledních let. V sešitech to může být zábava, během filmu ale člověk nemyslí na nic jiného, než že si "díky" tomuhle trapnému paskvilu vydělala místní hollywoodská sebranka na část hypotéky. Tohle totiž nebylo o radosti z herectví, nýbrž čistě o odměně za vykonanou práci, zdá se. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce víceméně zklamání. Zdlouhavě nezáživná nuda s několika lahůdkovými akčními sekvencemi. Málo zábavná, otravná Willisovými vztahovými potížemi i trapnou Zetou, ale zase občas zábavně ujetá a okořeněná výbornými hereckými momenty. Těm kralují ty, které předvádí dokonalá Helen Mirren. Ta by si se svou Victorií zasloužila zabijáckou sólovku. Malkovich a Hopkins s ní sice občas drží krok, ale většinou v jejím stínu. Takže zkrátit, prostříhat, vyhodit celou Zetu (stejně je tam zbytečná), přisypat trochu tempa a humoru, a mohlo by to zase šlapat. Akční důchodci mají potenciál. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpovedenějších dvojek, jaké jsem kdy viděla a pobavila jsem se velice velmi. Je vidět, že si ústřední čtveřice natáčení užívala a tím pádem jsem si užívala jako divák i já. No a když se k tomu přidal i svlečený Byung-hun, tak to už byl skoro ráj. Jedničkou stejně jako v jedničce ale u mě zůstává John Malkovich. Je zkrátka a dobře dokonalý. A to, myslím si, už stačí. Jinak bych mohla být obehraná jako staré banjo... Jo, a vyletí kakuša, to u nás doma asi zlidoví. :^))) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Plejáda starochů se baví. Willise mám nejradši, ale musím přiznat, že v první půlce mě víc bavil suchar Malkovich a stejně jako v jedničce Helen Mirren s puškou v ruce. Jednička se mi líbila víc, protože to byl větší šok. Dvojce nechybí zvraty, v druhé půli líbivá akce, ale dějově mi tam něco chybělo – asi mě to bývalo mělo víc chytit za srdce. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 6 | hudba 7 | humor 2 | akce 8 | napětí 2 | pustil bych si znovu 6 ()

Galerie (59)

Zajímavosti (33)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 84 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Poté, co se hlavní parta dostává do Ruska, objevuje se na letišti i v Kremlu mnoho ruských vojáků. Ti byli oblečeni v maskovacím vzoru Flecktarn, který používá německá armáda Bundeswehr. (O´Neill)

Související novinky

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Reklama

Reklama