Reklama

Reklama

Bývalý agent CIA Frank Moses (Willis) dává znovu dohromady svůj svérázný tým elitních agentů, aby s jeho pomocí vypátral ztracenou přenosnou jadernou zbraň. Aby uspěl, bude muset odolat hordám zabijáků, teroristů a mocichtivých vládních úředníků, kteří se superzbraně snaží zmocnit. (Bontonfilm)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (788)

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Tri hviezdičky s odtrhnutými oboma ušami. Nehorázne tupé, plné nelogickostí, omnoho menšou porciou akcie a prevahov trápnych či nudných vtipov voči tým skutočne humorným, a desivá Mary-Louise Parker. No vďaka Willisovej cézarovskej hláške pri nákupoch "I ty, Marvine?", akčnej naháňačke s Byeong-heon Leem a Helen Mirren v nadupanom aute strielajúcej v spomalenom zábere v sprievode najlepšej časti Bleed it Out od Linkin Parku, a ultrazloducha Anthonyho Hopkinsa. Občas človeku sadne aj takáto priblblá, dementne napísaná volovina, čo už. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Po skvělé jedničce víceméně zklamání. Zdlouhavě nezáživná nuda s několika lahůdkovými akčními sekvencemi. Málo zábavná, otravná Willisovými vztahovými potížemi i trapnou Zetou, ale zase občas zábavně ujetá a okořeněná výbornými hereckými momenty. Těm kralují ty, které předvádí dokonalá Helen Mirren. Ta by si se svou Victorií zasloužila zabijáckou sólovku. Malkovich a Hopkins s ní sice občas drží krok, ale většinou v jejím stínu. Takže zkrátit, prostříhat, vyhodit celou Zetu (stejně je tam zbytečná), přisypat trochu tempa a humoru, a mohlo by to zase šlapat. Akční důchodci mají potenciál. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Dvojka je možno trochu roztekanejšia než jednotka, ale ani v nej nebolo všetko tip-top. Je však rovnako zábavná, hlavne akčné scény sú oku lahodiace. Príbeh je braný zoširoka ako v najvačšom špionážnom filme všetkých čias ( striedanie svetových metropol ), beriem to však ako chcenú iróniu. Red dvojka nesklamala, ako oddychovka bude vždy vítaná. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jon Hoeber, Erich Hoeber / Predloha: Red - Warren Ellis, Cully Hammer | Hudba: Alan Silvestri | Produkcia: Lorenzo di Bonaventura | Distribúcia: Summit Entertainment, Lionsgate | Štúdio: DC Entertainment, di Bonaventura Pictures | Rozpočet: 84 miliónov $ | Tržby: 142,078,971 $ || Bavil som sa o dosť viac, než u jedničky. Gagov je tu neskutočne veľa, a napriek tomu sa film bere vážnejšie, čo je v mojich očiach posun dopredu. Vypracovanosť celého príbehu, jednotlivých lokalít - hlavne interérov - je okúzlujúco precízna a ukazuje, že to nie je len odfláknuté béčko, ako z hereckej, tak i zo strany tvoriacej skupiny. Silne nadpriemerná zábava, s úžasnou hereckou gardou. Trojke sa brániť nebudem. "Rád by som emigroval do Iránu" :D 78% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jednička se mi líbila o něco více, díky lepšímu příběhu – tady to byla taková místy až chaotická přehlídka akční tvůrčí nápaditosti, leč už se tu vážně až moc přehánělo i na můj vkus – tu jsme tady, tu zas tam (což o to, vybrané lokality super, ale tentokrát tu už bylo strašně moc nelogických a hlavně nereálných scén – viz pád vrtulníku, atd…). No nicméně jsem se u toho zase celkem nasmál, akční – bojové choreografie – automobilové honičky super, herecké výkony rovněž -  Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren – paráda (já tu ženskou prostě žeru), Catherine Zeta-Jones taky ušla, leč se na ní začíná projevovat věk, Byeong-heon Lee celkem sympaťák, Anthony Hopkins byl sázkou na jistotu – no a prdlá Mary-Louise Parker mi tu tentokrát dost často lezla na nervy, ale zas bez ní by to nebyla taková prdel. Lepší průměr – 60%. Klidně bych si časem dal další díl (díly)… ()

Galerie (59)

Zajímavosti (33)

  • Při střelbě, kdy Han Cho Bai (Byung Hun Lee) střílí z rotačního kulometu umístěného v dodávce po Frankovi (Bruce Willis) a Marvinovi (John Malkovich), je v záběru na prázdné nábojnice vidět, že se jedná o slepé náboje. (ledofredo)
  • Útočiště Kremlu bylo postaveno v doku Tobacco Dock ve východním Londýně, postaveném počátkem 18. století jako sklad tabáku, který se dovážel z Nového světa. Naposledy budova sloužila jako obchodní centrum, které bylo před několika lety zavřeno. Přízemí s cihlovými klenutými chodbami vytvořilo ideální zlověstnou atmosféru. (FFilipCZ)
  • Hned po počátečním výslechu Franka (Bruce Willis), zahnaného do kartotéky, jsou i přes výbuch granátu regály i šanony na svých místech. (sona.1990)

Související novinky

Bruce definitivně po záruce?

Bruce definitivně po záruce?

17.05.2013

Ale kdepak. I když už se frekvencí výskytu ve filmech různých kvalit snaží dohnat Nicolase Cage, daří se mu nesrovnatelně lépe. Jeho poslední tři filmy (Looper, dvojka G.I. Joe a pátá Past) byly… (více)

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

Padoušský casting: Thor 2, Red 2, Iron Man 3

29.05.2012

Hrdina je jen natolik dobrý, jak kvalitního zlosyna dokáže zdolat. Pokračování komiksových hitů dostala v tomto směru mimořádně vydatné posily. Penzionovaní agenti ze složky Red (vrátí se Bruce… (více)

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

Red 2 a Las Vegas: Palba a kalba s důchodci

12.05.2012

Valí se na nás dvě seniorské týmovky. Jedna akční, druhá komediální. Začněme s Red 2, jehož premiéra byla stanovena na 2. srpen 2013. Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren a Mary-Louise Parker… (více)

Reklama

Reklama