Reklama

Reklama

Jurský svět

  • USA Jurassic World (více)
Trailer 1

Před dvaadvaceti lety tragicky skončil sen excentrického milionáře Johna Hammonda, který chtěl na odlehlém ostrově z dinosauří DNA vypěstovat Jurský park s živými exponáty. Od té doby se ale mnohé změnilo, park jede na plné obrátky, ročně jím projdou milióny nadšených návštěvníků, kteří s očima navrch hlavy sledují v akci desítky „vyhynulých" živočichů. Jenže vedení parku stále hledá nové způsoby, jak tuto jedinečnou atrakci ještě víc zatraktivnit. A v tu chvíli přijdou komplikace. Vědecké experimenty s novými druhy mohutně podporuje strohá manažerka parku Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), která ve zvířatech vidí především čísla. Na rozdíl od ní v nich biolog Owen Grady (Chris Pratt ze Strážců galaxie) vidí hlavně nebezpečí, zvlášť ve tvorech, které nestvořila příroda, ale laboratoř. Události mu dají za pravdu, když se jeden z takových mazlíčků doslova urve ze řetězu a začne si vylepšovat jídelníček zaměstnanci parku a posléze také návštěvníky, mezi nimiž jsou také dva synovci Claire, kteří za tetou přijeli na prázdniny. Teď už nejde o vyšší tržby ani o udržení prestiže. Cílem všech začalo být holé přežití. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Kobain

Možná, že někteří lidi nepičujou na to, jestli se raptoři dají anebo nedají ochočit, jako spíš, že jim ta idea "ochočenej raptor" zní dementně. Ale tak uvidíme, jak to v tom filmu nakonec bude, třeba to raptoři fixlujou :-)

na příspěvěk reagoval Pod

mito58

mito58 (hodnocení, recenze)

Musím začať hateovať niečo iné. Napríklad: Mne sa nepáči tá vesta čo má na sebe Owen (Chris Pratt). Keby mal napríklad takú vestu ako v ZOO, bolo by to super, už teraz by som si to dal do obľúbených filmov, ale teraz... Ja neviem jak vy, aký máte názor?

pop.z.pop

pop.z.pop (hodnocení, recenze)

Kobain

to mě zas přijde dementní pořád dokola brečet nad tím, že si někdo dovolí něco zkritizovat...už s tím trollingem kritiků fakt přestaň :)

na příspěvěk reagoval j.linhi, Kobain

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

mito58

Mě hlavně přijde demence to že někdo brečí u sci-fi kde se lidem podařilo oživit dinosaury, nad tím že se jim podařilo ochočit raptora. No a co? Je to sci-fi....... rejpalové si vždycky něco najdou aby o tom mohli vést nekončící trolling diskuze které nikoho kromě nich nebaví....

na příspěvěk reagoval mito58, pop.z.pop, Pítrs85

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mito58

mito58 (hodnocení, recenze)

Tak to potom nie je sci-fi. To je vojnová dráma. Treba napísať Pomovy.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

mito58

mito58 (hodnocení, recenze)

Kobain

Presne. Táto diskusia už je celkom nudná, lebo stále dookola rozoberajú raptorov. Keby sa pozreli na to, že v tom filme vytvorili hybrida.... To je tiež dosť nereálne. Veď vlastne, ktorý sci-fi film je reálny?

na příspěvěk reagoval Kobain

mito58

mito58 (hodnocení, recenze)

Vy nemôžete vedieť, ako sa budú dinosaury správať v zajatí, neviete, či sa dajú vycvičiť. Preto sa tento film hraje s tou myšlienkou a keď je to SCI-FI, prečo to nepoužiť? 

na příspěvěk reagoval Kobain

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

chaometic

Tak podle traileru usuzuju, že Jurský svět je primárně točen pro publikum do dvaceti let, tudíž se není čemu divit :-)

Luminary

Luminary (hodnocení, recenze)

martess

všechno se dá logicky vysvětlit, až na počet členů Kelly Family :D Třeba to bude něco ve stylu Island of Dr. Moreau a dají jim nějaký čipy, nebo je prostě Pratt vůdce smečky.

martess

martess (hodnocení, recenze)

Luminary

Skôr sa snažia vyhoviet požiadavkam bežnej tupej verejnosti ktorá je hlada po takychto bullshitoch lebo fanušikovia su už bud to mrtvy alebo ich to prestalo baviť napriklad ja osobne sa vôbec neaujimam o dinosauri momentalne a toto bude len taka krasna spomienka na detstvo... ale kto vie možno to tam bude nejako inteligentne obkecane :) netreba robiť ukvapene závery 

na příspěvěk reagoval Luminary

Luminary

Luminary (hodnocení, recenze)

luka4615 , chaometic

Abych pravdu řekl když jsem to viděl poprvé jak jede na té motorce, tak jsem myslel, že po něm raptoři jdou, na půl vteřiny se mi rozbušilo srdce, jak pak kolem něho proběhli, tak jsem se začal chlámat. :D  Pratt bude hrát takovýho toho klasickýho kovboje, bude mít šmrc, samej vtip a neohroženej (to se ve filmech nosí). Ale nebude z Wild West, ale z třetihor... tak jsem zvědav.

na příspěvěk reagoval luka4615, chaometic

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

Luminary

já si přeju aby to pokroačovala ve stylu předchozích dvou díl. třetí díl dost vykolejil.

Lidi prostě kritizujou na netu že tam daj genetického dinsaura  což připomíná godzillu, a ochočený veloceraptory. osazení mi přijde dost nudné!! ty děti, vědkyně.

Oliver Pratt mě přijde zajímavá postava

na příspěvěk reagoval Luminary

Luminary

Luminary (hodnocení, recenze)

Oxymoron5

O dinosaury jsem se zajímal od malička ty retarde, proto se dívám na jejich zdomácnění skepticky, ale rád se na film podívám. Jak jde vidět tobě se zase libí Chris Pratt, tak se nedivím, že jsem tě urazil, promiň ;) Sexuální orientace je každýho věc fandím ti.

na příspěvěk reagoval luka4615, Oxymoron5

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

j.linhi

j.linhi (hodnocení, recenze)

Kobain

jj, taky mi to rozčilování se tady přijde trochu paradoxní... lidem vaděj raptoři na motorce ptz je to nerealný, ale to že někdo oživil dinosaury pomocí zkamenělin atd.... to nikomu divný nepřijde

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Stejně tu řešíte sračky. I kdyby se tam raptoři točili na ocase  a film by mě bavil, tak nebudu pičovat jak nějakej věčně nespokojenej debil.....

na příspěvěk reagoval mito58, j.linhi

chaometic

chaometic (hodnocení, recenze)

mito58

no do jurského světa dáat domestikovaný dinsaury m nepřijde jako dobrý nápad.. Na netu psali že se budou sanžit přijít s dobrým scénářem ,který zaujme tak jsem zvědavej jestli nás tím překvapý nebo nas..ou.

mito58

mito58 (hodnocení, recenze)

Kobain

Zle som napísal a ty si ma nepochopil. Myslel som to tak, že nie sú modifikovaný tak, že sa dajú domestikovať. Keby sa to dalo, tak by nebol problém s chovom, nemusela by byť taka ochrana a nestalo by sa to, čo sa vo filme stane. A v trailery hovoria: "Toto je náš prvá geneticky modifikovaný hybrid."

Související novinky

Nový Jurský svět je v přípravách

Nový Jurský svět je v přípravách

23.01.2024

Dinosaurům v kinech rozhodně ještě neodzvonilo. V roce 2015 odstartovaná trilogie Jurský svět sice v létě 2022 oficiálně skončila, ale přestože druhý díl s podtitulem Zánik říše a zejména pak třetí… (více)

Třetí Jurský svět až v roce 2022

Třetí Jurský svět až v roce 2022

07.10.2020

Odklady zásadních filmových premiér tenhle týden bohužel nekončí. Po odsunutí Bonda, Duny, několika DC filmů a Rychle a zběsile 9 (z dubna na květen) teď studio Universal posunulo také premiéru… (více)

Režisér Jurského světa vyrazí na Atlantidu

Režisér Jurského světa vyrazí na Atlantidu

23.06.2020

Colin Trevorrow teprve dokončuje třetí Jurský svět s podtitulem Dominion, koronavirus mu totiž přerušil produkci a jemu tak zbývá ještě několik dní natáčení. Mezitím už ale vymyslel koncept pro svůj… (více)

Třetí Jurský svět nastartuje novou éru

Třetí Jurský svět nastartuje novou éru

24.05.2020

S blížícím se třetím dílem blockbusterové franšízy Jurský svět, jenž tentokrát ponese název Jurassic World: Dominion, by se mohlo leckomu zdát, že se nová dinosauří trilogie chýlí ke konci. Tvůrci… (více)

Reklama

Reklama