Reklama

Reklama

Jurský svět

  • USA Jurassic World (více)
Trailer 1

Před dvaadvaceti lety tragicky skončil sen excentrického milionáře Johna Hammonda, který chtěl na odlehlém ostrově z dinosauří DNA vypěstovat Jurský park s živými exponáty. Od té doby se ale mnohé změnilo, park jede na plné obrátky, ročně jím projdou milióny nadšených návštěvníků, kteří s očima navrch hlavy sledují v akci desítky „vyhynulých" živočichů. Jenže vedení parku stále hledá nové způsoby, jak tuto jedinečnou atrakci ještě víc zatraktivnit. A v tu chvíli přijdou komplikace. Vědecké experimenty s novými druhy mohutně podporuje strohá manažerka parku Claire Dearing (Bryce Dallas Howard), která ve zvířatech vidí především čísla. Na rozdíl od ní v nich biolog Owen Grady (Chris Pratt ze Strážců galaxie) vidí hlavně nebezpečí, zvlášť ve tvorech, které nestvořila příroda, ale laboratoř. Události mu dají za pravdu, když se jeden z takových mazlíčků doslova urve ze řetězu a začne si vylepšovat jídelníček zaměstnanci parku a posléze také návštěvníky, mezi nimiž jsou také dva synovci Claire, kteří za tetou přijeli na prázdniny. Teď už nejde o vyšší tržby ani o udržení prestiže. Cílem všech začalo být holé přežití. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Stallone

Aha, takže říkáš, že brutální zabíjení apod. je podle tvé křesťanské morálky pohoda, ale nevěra a dokonce nemanželský sex už ne? Hm, zajímavé 

na příspěvěk reagoval tomas.malo

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Proč se tu vždycky dočtu samé urážky a nadávky místo diskuze k filmu????? Už mě to začíná pěkně srát. :-D

na příspěvěk reagoval BackPa

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

S krásnou přítelkyní stále nevíme, na co jít o víkendu do kina, Rozhodujeme se mezi třemi filmy:
Insidious
Jurský svět
Šílený Max
Každý film má své pro a proti.
Insidious: 73%. První díl průměrný, spíš takový horor pro děti. Druhý díl se mi líbil víc, ale bylo málo krve a mrtvol. U třetího dílu hrozí riziko zklamání, protože i hororový fanoušci hodnotili velmi nízko. Chceme se prostě bát, lekat, být skrčeni v sále k sobě. Ty jo, přál bych si horor u kterého bych se bál.
Jurský svět: 79%. Skalními fanoušky Jurského parku nejsme, Tady mám obavy, že půjde o film pro děti. Rodinný film. Málo mrtvol, málo krve. Přál bych si od toho drsnější, vážnější variantu Jurského parku.
Šílený Max 87%: Tohle je film typický pro chlapy. Přítelkyně ho vidět nechce. Já stále nevím, co od něj čekat. Nejsem fanouškem aut a pokud bych měl celý film sledovat jízdu automobilů, tak bych byl asi zklamaný? První díl Maxe s Gibsonem jsem nedokoukal. Neoslovilo mě to. Další díly si nepamatuji, ale také to není žádná sláva, Co čekat od tohoto? Chci se bát, být napnutý a v šoku.
Tak co teď vybrat? Děkuji za doporučení.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Příspěvek byl smazán administrátorem.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

:D Já těm Raptorům... Bylo mi ho líto, jak se ten jeden rozprskl po okolí, vypadají mile :D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Paulie88

on ale není temnej ani když se to později posere....bylo mi tak nějak u prdele jestli tam někdo z postav zemře protože jsem si nedokázal k nikomu udělat vztah...no nic to jsme tu už řešili...

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Tak ta temná stránka tam logický chybí kvůli tomu, že máme park konečně otevřen pro veřejnost se stovkama zaměstanců včetně zbraní a vycvičený ochranky, to je prostě jedna z těch věcí ve kterejch je tenhle film určitě jinej než ty předchozí ...

na příspěvěk reagoval Ratemus

kamigava

kamigava (hodnocení, recenze)

Ratemus

Přesně tak. Já také postrádal tu temnou atmosféru jako v původním JP. Jurský svět mi připadal moc "světlý" a víc pro děti. Vůbec jsem z těch dinosaurů neměl respekt, možná až na tu první scénu s raptory, jak je Chris Pratt krotí. Pro mě to taková senzace nebyla. Váhám ale mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Spíš slabší čtyřka - 60-70%. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lukehofarma

Lukehofarma (hodnocení, recenze)

Nevidím jediný důvod proč by měl něco polykat. Napsal jen svůj názor. A jestli vidí tento film jako pecku roku proč ne byl super a jeho zrovna bavil.

Pod

Pod (hodnocení, recenze)

Tak to by se dalo označit taky jako jeden z nejhorších. :-D

na příspěvěk reagoval Ratemus

Související novinky

Nový Jurský svět je v přípravách

Nový Jurský svět je v přípravách

23.01.2024

Dinosaurům v kinech rozhodně ještě neodzvonilo. V roce 2015 odstartovaná trilogie Jurský svět sice v létě 2022 oficiálně skončila, ale přestože druhý díl s podtitulem Zánik říše a zejména pak třetí… (více)

Třetí Jurský svět až v roce 2022

Třetí Jurský svět až v roce 2022

07.10.2020

Odklady zásadních filmových premiér tenhle týden bohužel nekončí. Po odsunutí Bonda, Duny, několika DC filmů a Rychle a zběsile 9 (z dubna na květen) teď studio Universal posunulo také premiéru… (více)

Režisér Jurského světa vyrazí na Atlantidu

Režisér Jurského světa vyrazí na Atlantidu

23.06.2020

Colin Trevorrow teprve dokončuje třetí Jurský svět s podtitulem Dominion, koronavirus mu totiž přerušil produkci a jemu tak zbývá ještě několik dní natáčení. Mezitím už ale vymyslel koncept pro svůj… (více)

Třetí Jurský svět nastartuje novou éru

Třetí Jurský svět nastartuje novou éru

24.05.2020

S blížícím se třetím dílem blockbusterové franšízy Jurský svět, jenž tentokrát ponese název Jurassic World: Dominion, by se mohlo leckomu zdát, že se nová dinosauří trilogie chýlí ke konci. Tvůrci… (více)

Reklama

Reklama