Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (371)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Sofia Coppola je chytrá ženská a dobrá režisérka a o to víc mě mrzí a překvapuje zároveň, že se rozhodla pro zpracování příběhu mladých zlodějek, které mají v oblibě byty celebrit a kradení jejich luxusního oblečení. Zpracování nudné a nezajímavé, herečky neskutečně otravné. Mladé pipinky to ale možná bavit bude. ()

Thomick odpad!

všechny recenze uživatele

Vůbec mě nezajímá, že to točila Sofia Coppola - a už vůbec kvůli jejímu renomé nebudu potit ňáký nesmyslný hvězdičky. Viděl jsem od ní totiž jedinej film, kterej mě uchvátil svym filozofovánim; a tohle je docela dobře přesnej opak Lost in Translation. Snímek povrchní stejně nesnesitelně jako jeho protagonisti. Pokaždý jako bych celých sto let čekal, jestli se konečně stane něco spešl, a ono ne - furt dokolečka, jedna celebrita za druhou, jedna velenudná předváděčka před zrcadlem za druhou ... Všichni v USA by měli bejt obezřetnější a vybraný celebrity stokrát chytřejší. Zhruba to mi Bling Ring dalo. A já teď rozhodně lituju toho, že jsem na takový "sdělení" vyplejtval 90 minut svýho volnýho času. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousavý film udělal z Emmy Watson konečně bezkompromisní top sexsymbol jedenadvacátého století, a mě fascinuje, jak málo lidí si to nejspíš uvědomuje. Herecká módní policie podle Sofii Coppoly a zároveň bezkonkurenční modla pro magory, kteří potešeně sledují jepičí životy celebrit. Fetishist and proud. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Na Bling Ring jsem se těšila hodně dlouho a moje očekávání byla víceméně naplněna. Pokud se na začátku přenesete přes osmdesáti stránkový scénář plný "yo bitch" a "oh my gosh", plytké vyznění a duckfacy, pak bych řekla, že vám v dobrém zážitku nic nebrání, protože nic z toho rozhodně nebylo bezúčelné. Povrchnost mladých je tu opravdu vyhnána do extrému, což záměrně budí znechucení nad dnešní facebookovou generací. Nad zveřejnováním ukradených trofejí na facebooku a ledabylým chlubením se přátelům "No jo, byli jsme u Paris, it's chill" zůstává prostě rozum stát. Scény z Parisiina domu byly jednoduše nejlepší, ale možná je to jen můj dojem proto, že ji nemám ráda a taky jsem jí to tak trochu přála. :)) Emmu Watson začínám opravdu zbožnovat, navíc jí to s americkým akcentem a tmavými vlasy sluší. Kromě ní si pro sebe všechny scény ukradl Broussard, hodně zajímavý a neokoukaný talent. Coppole se zase jednou něco povedlo, obzvlášt vezmeme-li v potaz, co tím vším chtěla vlastně říct. P.S.: K českému názvu se radši více vyjadřovat nebudu, bez vulgarit by se to neobešlo. ()

Rover 

všechny recenze uživatele

Plytký a vyprázděný film zajímavým způsobem ilustruje život amerických teenagerů, který je stejně prázdný. Sofia Coppola dosáhla mistrovství v odosobněné filmařině, které se věnuje od Marie Antionette. Já ji na tenhle styl letím jak vosa na med a patřičně si ho užívám. Drobné výtky mám pouze k přílišnému opakování identických záběrů, i když snad rozumím důvodům, proč se ve filmu objevují. Co mě však, jako ostatně u Coppoly vždycky, přesvědčilo o vysokém hodnocení, je hudba. Skvěle vybrané popové a elektro tracky přesně ilustrují a doplňují prostředí, ve kterém se příběh odehrává. Hudba hraje "na plný pecky" a strhává na sebe hodně pozornosti. Vyloženě mě potěšil track Freeze od Klause Schulzeho (složen pro film Angst a použit už pro Mannova Mannhuntera), který podbarvoval jednu z mála melancholických scén filmu. EDIT: Koukám, jak tu všichni žehrají, že je snímek bez emocí, vývoje postav a že je nudný. Ale přece - vždyť o to tu jde! ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Premiéra snímku se konala na filmovém festivalu ve francouzském Cannes. (Weasley)
  • Emmu Watson během filmu zdobilo několik falešných tetování, a to na zádech, levém zápěstí a malíčku pravé ruky. (TheVerczaaa)
  • Dům, který Rebecca (Katie Chang) s Marcem (Israel Broussard) vykradli jako první, se také objevil v seriálu Californication (od r. 2007), kde představoval sídlo Stua Beggse (Stephen Tobolowsky). Najdete ho na adrese 9361 Farralone Ave, Chatsworth, CA 91311. (Coleator)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama