Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (371)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Svět nafintěných celebrit, které se obklopují drahými zbytečnostmi, je mi naprosto lhostejný a patrně proto nebudu plakat kvůli tomu, když jim někdo ukradne nějakou tu kabelku, koks nebo čivavu. Zejména, když si hvězdy majetek nechrání vyšším plotem, alarmem, kamerovým systémem ani zámkem na dveřích. Na druhé straně však, bohužel, nejsou žádné Jánošice, které by bohatým braly a s chudými se alespoň rozdělily. Jsou to jen rozmazlené blbky, kterým dosud všechno prošlo. Takže, komu mám fandit, když ani jednu stranu nemám rád? Nezbývá mi, než se nezaujatě postavit na stranu zákona a čekat na zjištění, zda budou pouta na dívčích rukou dostatečně sexy. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

sú filmy, ktoré sú vyslovene mužské (séria fast and furious...), ženské (sex v meste...) a potom sú tu filmy sofie coppoly, ktoré sú mužské, ak sa na to pozeráte z jednej perspektívy (kopa krásnych mladých šušuliek, sporo odetých, v slow motion tancujúcich, prezliekajúcich sa, pózujcich, maznajúcich sa...) a zároveň ženské, ak sa na to pozeráte z tej opačnej perspektívy (rieši sa tam móda, handry...); zároveň sa v celej jej filmografii prepletajú 2 hlavné témy, ktoré sú buď prítomné obe naraz (Virgin Suicides) alebo buď dominuje jedna (Lost in Translation, Somewhere) alebo druhá (Maria Antoinetta, Bling Ring); zo začiatku mi to prišlo, ako Hollywoodska verzia srbského KLIPu (mladé, nevybúrené a po zábave bažiace tínedžerky, neustále sa fotiace na mobily), no, samozrejme, tematicky a ideovo sa to veľmi skoro rozchádza a ide svojim vlastným smerom; po predošlom geniálnom SOMEWHERE nemôže byť Bling Ring za 5 *, aj keď je to veľmi dobrý film, hoci odstup, ktorý režisérka vytvorila medzi sebou a svojimi hrdinami môže na niekoho, kto nenazerá na svet s podobne veľkou dávkou cynizmu, irónie a sarkazmu, pôsobiť ako chlad a pre niekoho, kto si voľká v štýlovej a formálnej čistote môže pôsobiť tiež rušivo spôsob rozprávania, ktorý eklekticizmus a nerovnomerné a zdanlivo nahodilé inkorporovanie všetkých možných médií používa zámerne, konceptuálne a v kontexte celého filmu, v kotexte toho, o čom to celé je, čím vytvára dosť dobrý "bordel", podobný tomu, aký majú dotyční v šatníkoch a hlavách... ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Bling Ring je nádhernou ukázkou extrémně povrchního světa. Zasazený do LA a ukazující líbivé prvky i tu odvrácenou ošklivou stránku tohoto životního stylu, má tento film určitě lecco nabídnout. Táhne to samozřejmě Emma Watson (sama se přiznám, že nebýt ní, tak bych na tenhle film do kina snad ani nešla). Je fajn, že od dob Harryho Pottera se stále víc jako herečka vyvíjí a dokáže zvládnout i podobné negativnější role. Zaujal mě ale i Israel Broussard, jehož postava se jako jediná ukázala na konci být vnitřně čistá a osobnostně méně překroucená než ty ostatní. Film jako celek nutí k zamyšlení hlavně proto, že je natočený podle skutečných událostí. Z toho důvodu mě napadlo i to, jestli je vážně pravda, že si bohatší lidé v Kalifornii tak málo zabezpečují své domy, když je tak jednoduché se do nich vloupat... LA musí být vážně úplně jiný svět. ~(3,3)~ ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Není to špatný film, má nějakou myšlenku, vyznění, poslání. Ale má vůbec někdo mimo USA tenhle film vidět? Chceme o tomhle tématu, případně skutečné události vidět film? Ze zvědavosti možná ano, ale pak se třeba já zarazím a řeknu si, mohl jsem v záplavě filmů, které jsem ještě neviděl a čekají na mě, zvolit jinak. Plusově hodnotím hudbu a výkon Emmy Watson. ()

Flakotaso 

všechny recenze uživatele

Aha, takže kamery zná jenom jedna celebrita z deseti a alarm nezná ani jedna celebrita z deseti (a to nemluvím o docela všeobecně známém vynálezu, který se skládá z klíče a zámku). No nic, i když pominu tohle, tak je to slabé a špatně uchopené. Coppola se vůbec blíže nezajímá o to, proč tohle dělají zrovna děcka z vysokých poměrů a ne naopak a nejedná se tedy žádné novodobé robinhoodství ani bonnieaclydeovství. Kritika chybí, místo toho pouze klouže po povrchu, což se mi zdá velmi alibistické. Popravdě mě na tom filmu nejvíce zaujala téměř naprostá asexualita všeho a všech (jo, i Emmy Watson) - kdyby se toho režisérka chytla, mohlo by to být zajímavější. Takhle lze těžko odhadovat, zda se jednalo o záměr nebo to vyplynulo z přirozenosti zobrazovaného. Jinak je to natočené hezky, ale opět velmi repetivně a obsah se s postupujícím časem nerozpíná, ale naopak zůstává na úrovni původního novinového článku. ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Jedná se o poslední film kameramana Harrise Savidese, který půl roku po skončení natáčení zemřel na rakovinu mozku. (montana_cz)
  • Emmina postava Nicky je napsaná podle Alexis Niers, která strávila po všech vloupáních 180 dní ve vězení. (Weasley)
  • Emmu Watson během filmu zdobilo několik falešných tetování, a to na zádech, levém zápěstí a malíčku pravé ruky. (TheVerczaaa)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama