Reklama

Reklama

VOD (1)

Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca, Nicki, Chloe a Sam jsou kamarádky z lepších rodin a Hollywoodské hvězdy milují. Vesměs mají vše, na co si vzpomenou, mají ale i velkou touhu se pobavit. A bez zábran. Když k nim do školy nastoupí Marc, jehož tatínek pracuje u filmové distribuce, začne teprve ta parádní jízda. Společně vyrážejí na noční tahy do bytů Hollywoodských celebrit a to rozhodně ne pouze na exkurzi! – V kradených autech si odvážejí hory značkových kousků, ve kterých ohromují na párty. Jak dlouho si ale budou bezstarostně užívat, než spadne klec? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (371)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Nebudu chodit kolem horké kaše. Otevřete si galerii, podívejte se na druhý obrázek na Emmu Watson (pro negramotné je to ta v růžovém) a zjistíte, proč jsem si tento film pustil. Ta Amerika je stejně zvláštní. Nezamčený auta, nezamčený domy. V Čechách by stačilo, abych si nezamkl kolo, když jdu do hospy a za půl hodiny by bylo fuč. O domech ani nemluvím,v Čechách se zamykaj i pitomý kůlny na dříví. Celkem nenáročný film z prostředí hollywoodské zlaté teen smetánky, kterému moc bodů nepřidá ani to, že je prý podle skutečné události. Jako pohodová tříhvězdová jednohubka s Emmou to ale stačí. ()

Mr. Filuta 

všechny recenze uživatele

KILL IT WITH FIRE before it lays eggs. Nejprve sem si myslel, že jsem napíšu značně generačně pobouřený a znechucený komentář... pak jsem trochu vychladl a zařekl se, že Bling Ringu nedopřeju, aby ve mě splnil svůj účel. Jedná se totiž pouze o prvoplánovou provokaci a trolling, který ve mě chvílemi vyvolával tak silné davivé reflexy, že by na ně mohl být hrdý Herschell Gordon Lewis. Těžko se pak člověk může ovládnout, aby dokázal odlišit rozhořčení z náplně filmu nad jeho kvalitou. Jeden z mála filmů, který opravdu nedoporučuji ke shlédnutí. ()

Reklama

golfoxovox1 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že módě a značkovému oblečení opravdu vůbec nerozumím, nicméně tento film je evidentní ukázkou, že pro mnoho lidí je právě oblečení prvkem začlenění se do společnosti nebo při nejmenším prostředkem k hledání svého já. Film vlastně nepřekvapí vůbec ničím, jen nabídne zajímavý pohled do života celebrit a rádoby celebrit a známého faktu, že projde-li mi jedna menší levárna, budu chtít příště udělat větší a čím více mi to bude vycházet, tím odvážnější budu příště. Hranice přestanou existovat. Až do tvrdého pádu zpět na zem. Rychlého návratu k morální realitě :-) ()

Rover 

všechny recenze uživatele

Plytký a vyprázděný film zajímavým způsobem ilustruje život amerických teenagerů, který je stejně prázdný. Sofia Coppola dosáhla mistrovství v odosobněné filmařině, které se věnuje od Marie Antionette. Já ji na tenhle styl letím jak vosa na med a patřičně si ho užívám. Drobné výtky mám pouze k přílišnému opakování identických záběrů, i když snad rozumím důvodům, proč se ve filmu objevují. Co mě však, jako ostatně u Coppoly vždycky, přesvědčilo o vysokém hodnocení, je hudba. Skvěle vybrané popové a elektro tracky přesně ilustrují a doplňují prostředí, ve kterém se příběh odehrává. Hudba hraje "na plný pecky" a strhává na sebe hodně pozornosti. Vyloženě mě potěšil track Freeze od Klause Schulzeho (složen pro film Angst a použit už pro Mannova Mannhuntera), který podbarvoval jednu z mála melancholických scén filmu. EDIT: Koukám, jak tu všichni žehrají, že je snímek bez emocí, vývoje postav a že je nudný. Ale přece - vždyť o to tu jde! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Banda fracků vykrádá celebritám šatníky a to prosim dvě třetiny filmu. Jeden barák je hotovej, takže hurá na další. Jinak se nedělo ale vůbec nic. Že to takhle nepůjde do nekonečna je jasný už z textu distributora, takže nikoho hromadná zatýkačka nepřekvapí a nemyslím, že se v tomto případě jedná o spoiler. No a to je vlastně všechno. V zásadě je to o tom, jak lidi kradou a pak je zatknou. I v tý nejbéčkovější kriminálce je okolo i nějaká ta šťáva, ale tady ne. A závěrečný poučení? No když vykrádáte baráky Lindsay Lohan a Paris Hilton, může se z vás stát nakonec i celebrita. No to mi poser záda! 10% ()

Galerie (213)

Zajímavosti (28)

  • Jedná se o poslední film kameramana Harrise Savidese, který půl roku po skončení natáčení zemřel na rakovinu mozku. (montana_cz)
  • Emma Watson a Taissa Farmiga společně navštěvovaly hodiny pool dance. Důvodem byla příprava na natáčení a skutečnost, že se jedná o jednu z nejoblíbenějších aktivit jejich postav. (Michi88)
  • Hlavní důvod, proč Emma Watson roli Nicki přijala, byl pracovat se Sofií Coppolou, jejíž je velkou fanynkou. Spoluprací s režisérkou si herečka splnila svůj sen. (Michi88)

Související novinky

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

Po Elvisovi se filmu dočká i jeho žena

14.09.2022

Letos jsme se dočkali nového biografického snímku Elvis od režiséra Baze Luhrmanna (Moulin Rouge!, Velký Gatsby), u něhož je dost možné, že za pár měsíců pobere i nějaké Oscary. Rodinu legendárního… (více)

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

Emma „Hermiona“ Watson hrdinkou další fantasy?

16.06.2013

Hlavní roli v nové disneyovské Popelce Kennetha Branagha odmítla. Proč? Zjevně chystá něco většího. Z dívenky s kouzelnou hůlkou nám mezitím vyrostla femme fatale, jejíž svůdnost třeba Sofia Coppola… (více)

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Reklama

Reklama