Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Snadný prachy 2 je, podobně jako v prvním díle, hlavní postavou JW, chudý mladý student, který se ocitá uprostřed stockholmské smetánky a organizovaného zločinu. Právě v době, kdy chce JW skoncovat s nelegálním businessem, objeví se muž z minulosti, který výrazně zkomplikuje jeho situaci. Je nevyhnutelné odejít ze země, protože ho hledá policie i srbská mafie. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Pokračování snadných prachů již není z daleka tím, čím byl první díl. Zvratů se moc nedočkáme a místo hlavního hrdiny JW se více tvůrci zaměřili na další postavy. JW je sice hlavní postavou, ale již je poněkud v pozadí, což je škoda. Příběh samotný je pak o mnoho slabší, ale i tak se jedná o slušný thriller. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Zkoušet Karadžičovi tunelovat ve Švédsku koksovnu není zrovna ten pravý počin, kterým by si jeden zajistil dlouhý a spokojený život v přepychu a jste pomletí v masových kuličkách dřív, než byste drze řekli "svobodné Kosovo". Pár našinců jako poleno, Mohamed, Chuan, Stojan a slizský Nor Olaf přesto opět neodolá. Je to sice o chlup z nosu krále Gustava horší než jednička, nicméně i tak se pořád jedná o výborně natočený a napínavý apel, aby Trekronur kapku přitvrdilo svou benevolentní imigrační politiku. S takovým přístupem nám budou IKEA brzo vlastnit Vietnamci, v bufetu dostanete akorát křupavou, smaženou kočičku za titěttěst a místo hnusného, sterilního nábytku v ní nakoupíte leda tak spací rohož Cứng, praktický, mobilní stánek Cướp biển a origoš dévédečko s Hobbitem 3. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,PAMATUJEŠ SI, KDYŽ JSI MI ŘÍKAL, ŽE V TOMHLE SVĚTĚ KAŽDEJ MYSLÍ JEN NA SEBE A NA PENÍZE? MĚL JSI PRAVDU.“...... /// Tak nám chlapci pokračujou v těch svejch rozjebanejch životech (prostě nejsou zrovna za vodou a ve vatě…). Dlouho je to slabý bahno. ¾ hodiny – tyhle nezáživný obrázky můžou odradit. Pak KONEČNĚ Jorge přichází provýst svůj ,,ojeb“. Mahmoud zdá se mít taky po starostech. A co J.W? Iñárritovsky (na Švédskej způsob) se nám to tady začne proplejtat a je z toho taková povedená … kurva nevím – kovbojka? Na nějakej přesah, jako že prachy ti stejně štěstí nepřinesou bych se vysral. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Knihy ,,Snabba Cash“ (2006) a ,,Aldrig Fucka Upp“ (2008), který napsal Jens Lapidus číst nebudu. 2.) Jsem na kryplkáře a nevím, jak zdrhnout z kriminálu. 3.) Thx za titule ,,PJ Ladd“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Už trochu zbytečný pokračování. Je to drsnější je to akčnější. Nejde o to, že bych se nudil, ale spíš o to, že to na mě působí jako totální slátanina z otravnýma postavama. A ten zoufalec Kinnaman ať už se jde zahrabat. Co tahle nesympatická držka ještě pohledává ve filmovém průmyslu fakt nechápu...35% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Marné čekání na světlé zítřky, přesvícené záběry a pozdní lítost při cestě za světlem. Stejný chyby, stejný známky.. Kdo neviděl první díl, musí na všechny ty prudké Balkánce a jejich kamarády čumět jak puk ve středovém kruhu stockholmské haly Globen. Nechápete, jak můžou být po předchozích událostech JW a Mrado na jedné cele? Já zase nechápu, proč je Kinnaman hercem.. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama