Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (320)

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím do jaké míry je tento film realistický, přece jenom v každé rodině to funguje trochu jinak. Nicméně co se přirozenosti týče, tak nemá v tomto roce prozatím žádnou konkurenci. Podle mě je to velmi chytlavý film, já jsem se rozhodně nenudil, naopak mě donutil, abych popřemítal i o svém životě. Na maximum to není, ta závěrečná čtvrtina filmu mi přišla příliš ´´pro diváky´´, ale své kvality tento film rozhodně má. 75% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná romantická dráma. Na začiatku sa počet postáv a spletitosť vzťahov môžu zdať problematické, postupom času ale vývoj ukáže, že ide o vydarený film, ktorý sa nesnaží kopírovať tradičné romantické problémy, scenár je v celku unikátny. Film neublíži ani nepriaznivcom podobného žánru. Je to taká pohodovka. ()

Reklama

zuzinka2 

všechny recenze uživatele

Americká romantická komedie/drama, která v tomto žánru patří k tomu lepšímu co se za poslední dobu natočilo. Bohužel ale neopouští pro tento žánr tak typické rysy, jako je povrchnost a zbytečně dojemný závěr. Ale na druhou stranu jsem se při sledování docela dobře bavila a hudba je výborná. Takže celkově slabší čtyři hvězdičky. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Tak to jsem nečekal. Film mě naprosto dostal, především díky Lily Collins, která mi tu zatím přišla nejvýraznější, než v jakémkoli jejím jiném filmu. Ale zdatně jí sekundují i ostatní, mladí talenti jako Logan Lerman, Nat Wollf a Liana Liberato, i ti zkušenější Greg Kinnear a Jennifer Connelly. Za mě naprostá spokojenost. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Občas aj ja spravím krok vedľa a zablúdim do cudzieho žáneru, no tento krát to nie je ten prípad. Po filme Love, Rosie som mal chuť si pozrieť ešte niečo s tou roztomilou Lilly Collins a trafil som do čierneho. Príbeh, rodina, problémy, herci a hlavný dôvod prečo som si to pozrel - Lilly Collins, to všetko tu do seba skvelo zapadá, príjemne plynie a pri kratšej stopáži ešte rýchlejšie ubehne. 85% - 4* ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)
  • Film začína a končí rovnakou piesňou: "Home" od Edward Sharpe and the Magnetic Zeros. (Arsenal83)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2012 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama