Reklama

Reklama

Spisovatelé

  • USA Stuck in Love (více)
Trailer

Uznávaný spisovatel, jeho bývalá manželka a jejich dospívající děti se v průběhu jednoho bouřlivého roku vyrovnávají se složitostmi lásky ve všech jejích podobách. (Filmbox)

Videa (7)

Trailer

Recenze (320)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Krásně a citlivě zpracovaný film s dokonalým castingem, mistrovským scénářem a dialogy. Jennifer Connelly je krásná dáma a od dcerky Phila Collinse bych nečekala, že dokáže tak dobře hrát. A krom toho je nádherná. Liana Liberato se mi líbí čím dál víc, stejně jako Nat Wolff. A Greg Kinnear je prostě správný sympaťák a představitel obyčejných chlapíků. Skvěle napsány a zahrány rozdílné charaktery jednotlivých postav. Lilly Collins a Liana Liberato si mě získaly. Stuck in Love mě zasáhlo. Tolik pravdivých myšlenek, dojmů a názorů. Snímek si získá nejen milovníky literatury, slov a Stephena Kinga. Ten tu má mimochodem v závěru snímku výraznou roli "po telefonu." Zajímalo by mě, kolik mu za ten jeho telefonát zaplatili. Nedivila bych se, kdyby to vzal klidně zadarmo:) Stejně jak mu hlavní hrdina říkal, ani já nedokážu vypovědět, co pro mě jeho knihy znamenají... Ve filmu se také několikrát objeví jeho mistrovské dílo TO. Zavolat on mně, tak bych mu řekla: "Ano, Stephene, hned jedu, ihned vyrážím!" :D ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Bez jakéhokoliv očekávání jsem si pustil tento film a v podstatě od první do poslední minuty mě bavil natolik, že jsem zrak od obrazovky neodvrátil. Děj je založen na lásce, servíruje jedno klišé vedle druhého, kupí je na sebe, ale vůbec mi to nevadilo, protože to stále bylo tak nějak ze života. V podstatě do každé mužské postavy jsem se dokázal na chvíli vžít, každá ženská postava mi někoho připomněla a díky skvělým hereckým výkonům a výbornému obsazení, jsem se dokonale bavil. Snímek není prostý emocím (na mě osobně působil lehce depresivně) a vynikající soundtrack dotváří výsledný 5* dojem. ()

Reklama

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Na hodinu a půl jsem odletěl. Vnímal jsem pouze ten nádherný film, plný emocí, skvělých hereckých výkonů, nádherné hudby a života tak, jak je. Všichni herci naprosto dokonalí (cameo Stephena Kinga je boží, ikdyž jen telefonické) a Logan Lerman zase válí (jen škoda, že měli s Natem Wolffem jen jeden krátkej dialog, mohlo jich bejt víc). Prostě nádhernej film se vším všudy a asi nejhezčí film od Perks of Being Wallflower, který jsem viděl. Navíc téma je mi dost blízký, protože taky občas něco napíšu. Už se nemůžu dočkat dalšího shlédnutí. (zastřelit kinodistributory že ty nejlepší filmy nedávají do kin). ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* Dle zdejších komentářů jsem se těšil na "alternativní a nezávislou" zábavu, ale bohužel jsem se jí nedočkal. Příběhem mě nijak zvlášť nezaujal a působil na mě až intelektuálně vyumělkovaně a nadneseně. Nemám rozhodně nic proti knižkám a spisovatelům, ale kolem sebe neznám nikoho, kdo by z mladých tolik četl, natož psal? A ve své podstatě je to doják, jen zpracovaný kultivovaně. Nechci moc hanit, protože to není špatný film, ale rozhodně mi nestojí za to ho zopakovat či doporučovat. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1+ /// ART: 1 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

carly 

všechny recenze uživatele

herecky to bolo za 5* všetci podali naozaj skvelé výkony. a dejovo to bolo veľmi zaujímavý pohľad na vzťahy a bolesť a rodinu. ale niektoré momenty mi boli veľmi cudzie a ten koniec bol opak toho, v čo som dúfala. a to trochu pokazilo celkový dojem. bolo to príjemné a určite budem sledovať Lily Collins a Logana Lehrmana aj v budúcnosti, ale raz stačilo. a už som videla aj lepšie. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (7)

  • Na začiatku filmu Erica (Jennifer Connelly) číta román "Modré noci" od Joan Didion, ktorý je o smrti Didionovej dcéry. Strata dcéry má byť v tejto súvislosti paralelou s postavou Ericy a jej vzťahu so Sam (Lily Collins) (Arsenal83)
  • Mezi známé spisovatele, kteří jsou ve filmu zmíněni a jejich dílo diskutováno či citováno, patří Stephen King, Richard Ford, Joan Didion a Raymond Carver. Hlas Stephena Kinga dokonce ve filmu i zazní, když volá Rustymu (Nat Wolff) ohledně jeho povídky. (PogoJoe)

Související novinky

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

Hvězdy přejí Stephenu Kingovi

07.06.2014

Post-apokalyptickou hororovou fantasy The Stand (česky Svědectví) se u Warner Bros. snaží zadaptovat pěkných pár let. V minulosti se kolem ní točili David Yates (Harry Potter a Fénixův řád), Ben… (více)

Reklama

Reklama