Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (505)

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Už prvá minúta filmu, keď jeleň ociká Sandlera, nastaví latku kvality (v tomto prípade stupidity) filmu. Síce ani jednička nebola žiadna inteligentná zábava, no mala aspoň akú takú úroveň a pár vtipných momentov. Dvojka je ale trápnosť nad trápnosť (vymenovanie všetkých by zabralo aspoň 20 riadkov), bez akéhokoľvek deja, bez štipky vtipu, pokiaľ teda nemáte IQ pod 50. No nezvyknem dávať odpad len tak, takže som si to pretrpel až do konca, aby som našiel aspoň niečo, za čo by som mohol dať tomuto veľdielu jednu hviezdu, žiaľ, bezúspešne. Záverečná "bitka" bola dokonca asi to najhoršie, čo som kedy vo filme videl, ani v amatérskych nízkorozpočtových filmoch bez scenára by ste niečo také hrozné nevideli. Len mi bolo smutno z Buscemiho, že chudák skončil v takomto filme a tak sa tu zhovadil. U štvorky Sandler, Rock, Spade a James je to hovadenie normálne, od nich sa nič viac ani nedá čakať, treba sa ich filmom zďaleka vyhýbať. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa úplne zbytočné pokračovanie celkom vydarenej "jednotky". Už to nemalo ten pôvodný feeling, a bohužiaľ aj tá komédia čo v tom predtým bola sa skôr zmenila z veľkej časti na trápne scénky a slabé dialógy. Fakt obrovská škoda, lebo parta týchto hercov okolo Adama Sandlera dokáže väčšinou vytvoriť dosť dobré komédie, na ktorých sa dá skvelo zabaviť. V tomto prípade to bol teda dosť podpriemer, hoci občas sa aj tu zadarilo. K tomu ešte aj absencia Roba Schneidera, čo bolo dosť citeľné. Len dúfam, že Grown Ups 3 už nechystajú, lebo si nechali tak trochu otvorené možnosti (čoho sa dosť obávam). ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Jedničku považuju za neškodnou zábavu u které jsem se nasmál více, než bych měl. Tohle jede ve stejném stejném duchu, bohužel to sráží absence celistvého příběhu a nějakého pořádného záporáka, parta vysokošlkoských fracků kolem uberkokota Taylora Lautnera, Mila Ventimiglii a syna Schwarzenegera mi přišla taková nedomrle zajímavá. Ale co, chlastá se tam, krká se tam, prdí se tam, fuckuje se tam, je tam rekordní koncentrace milfek (zdravím dekolt Salmy Hayek a Mariu Bello, která nebyla od kostýmu roztleskavačky v History of violence víc sexy) jo a menší dárek ode mne, učitelka baletu se jmenuje April Rose (....to the fapcave !). Docela cute je tam i dcera hokejové legendy Waynea Gretzkého. Málem bych zapomněl na špičkový camea, který potěší fandy basketu, wrestlingu a špičkového seriálu Rules of Engagement a hodně mne bavila černošská rodinka "WHAAAAAAAT?!" Koukám, že to celkem vydělalo, bude 3. díl? Já bych si ho celkem i dal, k pivku ideální film. :-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,FRAJEŘI, MOŽNÁ ŽE JSME STARÝ. MOŽNÁ TAKY SMRDÍME. ALE JEDINEJ, KDO TU DOSTANE NAKOPÁNO, BUDETE VY, ROZMAZLENÍ, PROTEKČNÍ, SAMOLIBÝ, NESNESITELNÍ KRETÉNI!…“ /// Jestliže jednička byla postavená na jakým takýmž příběhu a dokázala rozesmát i osobu neftipnou jako su já, tak TADY jde jen vo to, že se parta přátel kolem A.Sandlera rozhodla ze sebe dělat idioty. BOŽE, TO JE VOPRUZ! Nezajímaj mě jejich kecy, nesměju se jejich ,,gagům“, nebaví mě poslouchat jejich prdění, ale uznávám, že Salma je furt kus (soráč vole, sem dříf narozenej…). Prostě další paradní kousek ze Sandlerovi bezedný studnice nápadů, tentokrát na téma: staří vs. mladí nejen v rodině, ale tak nějak všeobecně v tom jejich prdelákově. Kurva, to nemůže bejt takovej film konečně propadák, aby je vyjebali z Hollywoodu? Nemůže. Národ si to přeje. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem největší frajer na škole, páč mám propiskou pokreslený ruce (vobě). 2.) Dokážu si užít pořádnýho ,,krkopšouka“. 3.) Zajímá mě, jak by mohlo vypadat ,,Slunce seno a pár facek“ na americkej způsob. 4.) Thx za titule ,,long2375“. /// PŘÍBĚH * HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ani první díl nebyl žádný trhák (z komerčního hlediska bohužel ano), ale i tak se jednalo o slušnou a nenáročnou zábavu. Druhý díl už je pouhé vaření z vody a do nově vyprávěného příběhu přidává další, neskutečně trapné postavy a to vše balí do tuny infantilního a toho nejjednoduššího humoru, který je do diváků vpravován, takových 20 let. I přes svou neskutečnou trapnost, ale film není zdraví škodlivý a překvapivě rychle utekl. Nezasmál sem se ani jednou a vzhledem k tržbám (které opět dokazují jednoduchost dnešních diváků) se velice obávám s čím přijde třetí díl. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Jelikož studio nechtělo platit za Roba Schneidera, obsadilo místo něj Nicka Swardsona, který hraje bratra původní Robovy postavy. (koxin)
  • Hned v dalším záběru poté, co los pomočí Lennyho (Adam Sandler) včetně trička a vlasů, je postava hned suchá. (Will_X)
  • Pre Adama Sandlera, Chrisa Rocka a Steva Austina sa nejedná o prvú spoluprácu. Zahrali si spolu už vo filme Za mrežami (2005). (AdamesWWE)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno