Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (506)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Osvedčený recept na humor z prvých Dospelákov sa vracia: dať dokopy partiu kamošov zo strednej a nechať ich spolu vyvádzať. Verbálne sa hlavná štvorica skvele doplňuje, škoda však, že už nevidíme Roba Schneidera. No pri pohľade na toľko postáv a scénok sa budete väčšinu času zabávať. Viaceré deti majú jasný potenciál a výborné momenty. A medzi mojich favoritov patrí dvojica policajtov, väčšieho a vyššieho hrá Shaq O’Neill s kvalitnými scénkami. Zaujímavo pôsobí finále, kedy sa desiatky postáv stretnú na jednom mieste a zložia si účty. Vtedy sa obrovská paleta hercov na jednom mieste oplatí a zábava graduje. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Jednička, ač kostrbatě, měla co vyprávět. Dvojka nikoli, je ale o to uvolněnější. Nejde tu o žádné životní pravdy, postavy se jen poflakují, klábosí, porůznu vylučují tělní tekutiny a rádoby vychovávají své potomky. Buď vám to sedne nebo ne, mně vcelku ano. Třetí hvězda za Buscemiho kreaci a vtípek Hayek k Shaqovi na závěrečné party. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ide o komédiu, ktorá má zabaviť, takže prípadné filmové nedostatky ani nemá cenu riešiť. Proste ide iba o blbinku, ktorá má ambície pobaviť. Z časti sa to aj podarilo, ale určite nedosahuje kvalít prvého dielu. Na môj vkus to bolo až príliš nostalgické. Tiež by som privítal viac vtipných scénok a hlášok. 65/100 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Mnohem přehnanější než první díl, to však nutně neznamená, že je to ku prospěchu věci. Leckomu tento jednoduchý humor nesedí, to sedá pochopit. U dost vtipů jsem se opět smál, ovšem některé byly trapné i na můj vkus, a to už je co říct :). Vůbec nejhorší však bylo použití CGI efektů. Hodně lidí nechápe, kam se ztratilo těch 80 miliónů $. To je mi taky záhadou. Horší triky už mají jen béčkový a céčkový filmy. Např ten los, co vůbec nebyl los, ale nějakej jelen, vypadal v pohybu naprosto příšerně. Závěrečná bitka byla ale naproti tomu celkem vtipná. Hlavní představitelé, v čele s Adamem Sandlerem, opět předvádějí to, na co jsme už zvyklí z prvního dílu, ale tentokrát už to není úplně ono a částečně za to můžou ti mladí ne-sympaťáci....65% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Krizi středního věku lze čelit různě, třeba postavit scénář vlastního filmu na kých-grk-prd „fóru“ a doufat ve vysoké procento diváků s prodělanou lobotomií.. Bezvýznamná dějová linka (děti jsou poklad, zúčtování s vysokou) a kolem ní skeče, které se pokouší v různých intenzitách trapnosti ještě něco dostat z vemene jedničky. Z Buscemiho mi bylo zase ouzko.. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • V čase 32:59 se drží holčička za ruku s maminkou (Salma Hayek). V dalším záběru má však ruce podél těla. (Iveet)
  • Ve scéně, kdy Marcus Higgins (David Spade) skáče do lomu, je nahý. V dalším záběru, kdy zvedá z vody ruku a pomalu se potápí, je ale jasně vidět, že na sobě má pod vodou černé plavky. (Ruuzha)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno