Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (506)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

První Machři mi sedli, nicméně pokračování je nechutná, nevkusná a zoufale nevtipná slátanina, která naprosto postrádá smysl. Chápu, Sandler potřeboval prašule, leč opravdu musela celá parta klesnout tak hluboko? Pořád tam jen někdo na někoho chčije, blije, prdí a krká. Omlouvám se za ten termín, ale nic debilnějšího jsem dlouho neviděl. Haha, ze stroje na zmrzlinu "teče" zmrzlina a vypadá to, jako kdyby někdo "kakal". Hahahahaha. Hvězda za fajnové retro oblečky na závěrečné party, postavu (myslím vzhled) Salmy Hayek a dvojici Austin & Buscemi. 1/10! P.S.: Dear Dennis Dugan, Go Fuck Yourself!!! Hahahahaha.... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke mierny posun dole. Ale nie preto, že by to bolo menej vtipné, alebo hlúpejšie. Návrat starých známych postavičiek ma neuveriteľne potešil. Epizódka Lonely islandu tiež. To čo mi vadilo, bolo, že to bolo krátke. Tým pádom, bolo mnoho dejových línií, ktoré film načrtol ukončené vo finále príliš rýchlo. Nestihol som si ich užiť a ani ich režisér nenechal správne doznieť. Pritom by som sa osobne veľmi rád pozrel na to, ako každý dosiahol to čo chcel a všetko sa ukončilo dobre. Sandler je tu o trocha neznesiteľnejší ako v prvej časti. Na druhú stranu presunutie pozornosti na Davida Spadeho a jeho nevlastného syna bolo fajn spestretním. Dievčatá ako obvykle výborné. Kraľujem im Salma Hayek. Kvôli nej sa na to neuveriteľne dobre pozerá. Keby film skúsil posunúť celú rovinu rozprávania ďalej a nechal si nejaký čas na dovysvetľovanie a väčšie prepojenie medzi postavami, bolo by to znova za štyri. Scéna s kolesom perfektná a China Anne McClain bude o pár rokov neuveriteľná kočka. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ide o komédiu, ktorá má zabaviť, takže prípadné filmové nedostatky ani nemá cenu riešiť. Proste ide iba o blbinku, ktorá má ambície pobaviť. Z časti sa to aj podarilo, ale určite nedosahuje kvalít prvého dielu. Na môj vkus to bolo až príliš nostalgické. Tiež by som privítal viac vtipných scénok a hlášok. 65/100 ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Už prvá minúta filmu, keď jeleň ociká Sandlera, nastaví latku kvality (v tomto prípade stupidity) filmu. Síce ani jednička nebola žiadna inteligentná zábava, no mala aspoň akú takú úroveň a pár vtipných momentov. Dvojka je ale trápnosť nad trápnosť (vymenovanie všetkých by zabralo aspoň 20 riadkov), bez akéhokoľvek deja, bez štipky vtipu, pokiaľ teda nemáte IQ pod 50. No nezvyknem dávať odpad len tak, takže som si to pretrpel až do konca, aby som našiel aspoň niečo, za čo by som mohol dať tomuto veľdielu jednu hviezdu, žiaľ, bezúspešne. Záverečná "bitka" bola dokonca asi to najhoršie, čo som kedy vo filme videl, ani v amatérskych nízkorozpočtových filmoch bez scenára by ste niečo také hrozné nevideli. Len mi bolo smutno z Buscemiho, že chudák skončil v takomto filme a tak sa tu zhovadil. U štvorky Sandler, Rock, Spade a James je to hovadenie normálne, od nich sa nič viac ani nedá čakať, treba sa ich filmom zďaleka vyhýbať. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Druhý díl Machrů se snaží stejně jako v jedničce vidět věci pohledem stárnoucích chlapů, kteří se nehodlají smířit se svým věkem a rádi si ještě zablbnou jako za mlada. Jenž když vtípky pro puberťáky produkují tatíkovéje něco v nepořádku a působí to děsně uměle a trapně. Zasmál jsem se všeho všudy třirkát a pár minut po projekci už ani nevím čemu. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • V čase 01:32 otáčí Lenny (Adam Sandler) hlavu na polštáři ke své ženě a má zavřenou pusu. V dalším záběru jsou však jeho ústa otevřená. (Iveet)
  • Jelikož studio nechtělo platit za Roba Schneidera, obsadilo místo něj Nicka Swardsona, který hraje bratra původní Robovy postavy. (koxin)
  • Snímek byl časopisem Time označen za „Nejhorší film roku 2013“. (orkadimenza)

Reklama

Reklama