Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (505)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Hodně povedená ne tak čistě rodinná komedie, ve které je spousta vtipných scén u kterých jsem se hodně zasmál. Jsou tu i nějaký ty nechutnější scénky, ale není jich tolik. Filmek je bláznivá podívaná a všichni se sem hodili. Najdou se zde i nějaký ty trochu emotivní momenty. Jako další sandlerovka filmek opět nezklamal a já si ho užil. Jediný co tu chybělo je Rob Sch. který byl v jedničce. Příjemná a svěží komedie který dávám 90% :) ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

No ty vole, to je ale cipovina. Sandlerovi začalo jeb.t v hlavě, celý film postavený na tom, že se sejde skupinka dementů a celý film se téměř všemu smějí, jakože vzpomínají na staré časy a vše je tim pádem k popukání, do toho husto kruto přísný humor o prdění a na světě je hovno jménem Machři 2. Příjde mi, že v tom jejich městě je jen jedna škola a všichni jsou jedna parta spolužáků až je to do očí bijící, všichni se znají a žádní přistěhovalci neexistují. No tohle fakt ne a navíc dabing je neskutečný hnůj. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavnější než jednička. Některé vtípky povedenější a ve starém Sandlerovském duchu (jelen - nikdy neděste jelena, Buscemi jako raper). Dokonce i ten idiot Nick Swardson mi konečně připadal zábavný. A ani se mi nechtělo zvracet z toho echt júesej rodinně hodnotového ducha. Mrzí mě jen dvě věci, méně prostoru pro ženské partnerky (božská Hayek, skvělá Bello a neskutečně sympatická Rudolph) a absence gerontofilního Roba Schneidera. Ale trochu to zachraňuje Jon Lovitz jako cvičitel aerobiku. Sandler s Duganem prostě ví, čím mi udělat radost. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

První Machři mi sedli, nicméně pokračování je nechutná, nevkusná a zoufale nevtipná slátanina, která naprosto postrádá smysl. Chápu, Sandler potřeboval prašule, leč opravdu musela celá parta klesnout tak hluboko? Pořád tam jen někdo na někoho chčije, blije, prdí a krká. Omlouvám se za ten termín, ale nic debilnějšího jsem dlouho neviděl. Haha, ze stroje na zmrzlinu "teče" zmrzlina a vypadá to, jako kdyby někdo "kakal". Hahahahaha. Hvězda za fajnové retro oblečky na závěrečné party, postavu (myslím vzhled) Salmy Hayek a dvojici Austin & Buscemi. 1/10! P.S.: Dear Dennis Dugan, Go Fuck Yourself!!! Hahahahaha.... ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Jde snad o největší propad kvality mezi prvním a druhým dílem, jemuž jsem byl diváckým svědkem. Sandler sice u mě požívá výsostné postavení a nedám na něj dopustit, ale proč se musel za každou cenu pouštět do pokračování, když už došly nápady? Dodnes vzpomínám na jedničku, že jsem se nechal unést jednoduchým nápadem a sledoval blbnutí party čtyřicátníků s manželkami a dětmi. A smál jsem se od začátku do konce. Takže dvojka mě nesmírně lákala, na slabé hodnocení jsem nehleděl. Už začátek s jelením močením ve mně vyvolal neblahé tušení, které narůstalo víc a víc. Jedná stupidita střídala druhou v kombinaci s nechutností a trapností. O ději se vůbec nedá mluvil, humor zmizel - je to hodně smutné konstatování, když nejvtipnější Sandlerovu scénu představuje to, že zlomí nohu svému filmovému synovi. Tenhle film fakt nezachrání nic a odpad nedám jen proto, že tomuto typu hodnocení se fakt snažím vyhýbat. A přece jen Sandler si díky dřívějším kouskům trochu shovívavosti zaslouží. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • Pro Adama Sandlera je film i přes jeho letitou kariéru prvním pokračováním, na kterém se podílel. (Dr Lizal)
  • V čase 32:59 se drží holčička za ruku s maminkou (Salma Hayek). V dalším záběru má však ruce podél těla. (Iveet)

Reklama

Reklama