Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (504)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Osvedčený recept na humor z prvých Dospelákov sa vracia: dať dokopy partiu kamošov zo strednej a nechať ich spolu vyvádzať. Verbálne sa hlavná štvorica skvele doplňuje, škoda však, že už nevidíme Roba Schneidera. No pri pohľade na toľko postáv a scénok sa budete väčšinu času zabávať. Viaceré deti majú jasný potenciál a výborné momenty. A medzi mojich favoritov patrí dvojica policajtov, väčšieho a vyššieho hrá Shaq O’Neill s kvalitnými scénkami. Zaujímavo pôsobí finále, kedy sa desiatky postáv stretnú na jednom mieste a zložia si účty. Vtedy sa obrovská paleta hercov na jednom mieste oplatí a zábava graduje. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

První Machři mi sedli, nicméně pokračování je nechutná, nevkusná a zoufale nevtipná slátanina, která naprosto postrádá smysl. Chápu, Sandler potřeboval prašule, leč opravdu musela celá parta klesnout tak hluboko? Pořád tam jen někdo na někoho chčije, blije, prdí a krká. Omlouvám se za ten termín, ale nic debilnějšího jsem dlouho neviděl. Haha, ze stroje na zmrzlinu "teče" zmrzlina a vypadá to, jako kdyby někdo "kakal". Hahahahaha. Hvězda za fajnové retro oblečky na závěrečné party, postavu (myslím vzhled) Salmy Hayek a dvojici Austin & Buscemi. 1/10! P.S.: Dear Dennis Dugan, Go Fuck Yourself!!! Hahahahaha.... ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pokračování je překvapivě stejně dobré jako první díl. A tím dobré myslím doslova dobré na stupnici známkování ve škole. Čili za 3.. hvězdy no:D Vtipné to bylo, ale nic extra. Nejlepší byl ten malý ogar, ten napůl černoušek. "Oh, that's cold." Teda že v takovéhle průměrné komedii hrál Lautner, Sandler apod. se nedivím, ale co tu probůh dělal Milo Ventimiglia a ještě jako napůl teplý blonďák, tak to fakt nechápu. Syn toho "děvkaře" "You're him." A zmačkal obrázek, na němž byl nakreslený panáček s čepicí, aby ho jakože poznal. "Oh building a confidence right here with r2d2." Aneb tak blbé děcka bych fakt nechtěla, ale tak hlavně že mají dostatek sebedůvěry, i přestože jsou totálně blbé a myslí si, že co říkají je správně.. aneb je důležité mít confidence, teda pardon k.o.b.r.q.v.y :D ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

První Machři byli opravdu fajn komedií s jakýmsi příběhem a minimem WTF momentů. Dvojka to už je bohužel jiný příběh. Tedy abych byl přesný: příběh nemá žádný a trochu mi to připomínalo filmovou koncepci Kameňáku, kdy jsou za sebe nalepeny různé skeče, které v celku vlastně nedávají smysl. Vlastně už samotná první scéna je určitým varováním, že dvojka Machrů rozhodně nebude komedií roku. Pár slibných scének tu bylo (Lautner, policajti, černošká famílie...), ale od Sandlera jsem zkrátka čekal víc. P.S. Opravdu někomu přijde vtipný močící los/sob? ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Ryzí zlo a pro mě případ té nejhorší americké komedie vůbec. Pořád se tu krká, prdí, škytá, někdo někam padá, do něčeho vráží a tak dále. Humor je laciný a prvoplánový a vskutku by ho vymyslelo i malé dítě. O ději nemá smysl dlouze mluvit, protože tu žádný není. Jde spíše o sled epizodek, které jsou víceméně trapné a pro mě zoufale nevtipné. Nic tu nedává smysl a jen se divíte, proč v tomhle musí hrát Hayek, Bello nebo Buscemi, kteří tu jsou jen do počtu a musí se pitvořit nebo přehrávat. Sandler, James, Rock a Spade mi prostě nesedí a tak už to asi zůstane. Všichni jsou křupani a jejich humor je opravdu dost oplzlý a trapný. Dugan sice občas kouzlí kamerou, to ale nikoho nevytrhne. Jedinou hvězdičku dávám za konec, v němž jelen sežere varlata Taylora Lautnera, který je příšerný jako celý film. Očistec a dost možná trestný čin ublížení na zdraví. 10% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • V čase 32:59 se drží holčička za ruku s maminkou (Salma Hayek). V dalším záběru má však ruce podél těla. (Iveet)
  • Jelikož studio nechtělo platit za Roba Schneidera, obsadilo místo něj Nicka Swardsona, který hraje bratra původní Robovy postavy. (koxin)

Reklama

Reklama