Reklama

Reklama

Machři 2

  • USA Grown Ups 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Lenny se po letech vrací z Los Angeles do svého rodného města na východním pobřeží. Usazuje se se svou ženou Roxanne a třemi dětmi ve velkém domě na předměstí. Opět se setkává se svými přáteli Ericem, Kurtem a Marcusem, kteří mají své rodičovské a manželské strasti. Navíc jim všem pomalu dochází, že začínají stárnout. Marcus se poprvé setkává se svým dospívajícím synem Bradenem. Zpočátku to mezi nimi hodně jiskří, ale když se trochu poznají, tak se vzájemně vezmou na milost. Čtveřice „machrů“ zjistí, že i po čtyřicítce se musí člověk vyrovnat se šikanou, a také, že uspořádat pořádnou party není žádná legrace. Nikdo z nich však netuší, že na ně i jejich potomky se řítí nečekané události, které s sebou přinese poslední den školního roku. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (504)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

No ty vole, to je ale cipovina. Sandlerovi začalo jeb.t v hlavě, celý film postavený na tom, že se sejde skupinka dementů a celý film se téměř všemu smějí, jakože vzpomínají na staré časy a vše je tim pádem k popukání, do toho husto kruto přísný humor o prdění a na světě je hovno jménem Machři 2. Příjde mi, že v tom jejich městě je jen jedna škola a všichni jsou jedna parta spolužáků až je to do očí bijící, všichni se znají a žádní přistěhovalci neexistují. No tohle fakt ne a navíc dabing je neskutečný hnůj. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Do obehu sa dostala ďalšia "Sandler cola", plná ostrých bubliniek, vyvolávajúcich u ľudí pobavenie, takže som po nej siahol aj ja. Chutila celkom dobre, ale nedala sa prehliadnuť toľko krát dookola obohraná a ľahkovážna pointa príbehu. Humor sa celý čas držal pri zemi, no prekvapilo ma herecké obsadenie, ktoré zastrešilo veľkú škálu známych hercov a taktiež snímky venované ženám do výstrihu. Dennis Dugan, už pár krát odpálil vysokoctený "homerun na ihrisku komédie", ale tento krát jeho produkovaný humor z prostredia všednej americkej rodiny, pôsobil dosť umelo. Prijal by som viac jednoduchosti, ako to býva v realite a sústredenie sa menší počet situácií, prípadne zameranie sa na jednu rodinu, pretože otvorenie toľkých ľudských pomerov, už nezvládol. No nič, napriek tomu jednorázový tréning senzačného chlapca s talentom na pozíciu rozohrávača a povzbudzujúce "tulenie mláďa" stálo za to. 40% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Ide o komédiu, ktorá má zabaviť, takže prípadné filmové nedostatky ani nemá cenu riešiť. Proste ide iba o blbinku, ktorá má ambície pobaviť. Z časti sa to aj podarilo, ale určite nedosahuje kvalít prvého dielu. Na môj vkus to bolo až príliš nostalgické. Tiež by som privítal viac vtipných scénok a hlášok. 65/100 ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jednička byla taková vtipná rodinná oddychovka, kdežto dvojka je regulární hovadina, která naštěstí místy umí být vtipná též. Je to takový slepenec komediálních scén, dost hrubo sestříhaných a jako celek ne moc smysl dávajících. Některé gagy však neměly chybu a to i přestože je humor vyloženě primitivní, hodně pubertální a bohužel místy i dost nechutný. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Jen s hodně velkým sebezapřením tomu filmu nedám odpad. Hned úvodní scéna se CGI jelenem, co běhá po baráku a chčije na jeho obyvatele, bylo obrovský WTF, ze kterýho mě následně nevytrhnul ani opičí syn Davida Spada a rádobyvtipnej autobusák, kterej měl asi převzít štafetu po chybějícím Schneiderovi. Ve zbytku filmu následovala kulometná smršť trapných vtipů a scének, během kterých jsem jen nevěřícně kroutil hlavou nad tím, jak moc kvalitativně se pokračování od původního filmu liší. Zkráceně řečeno je tohle zkrátka greenhorn film. Tu hvězdu dám za dobráckýho Austina. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (19)

  • V čase 01:32 otáčí Lenny (Adam Sandler) hlavu na polštáři ke své ženě a má zavřenou pusu. V dalším záběru jsou však jeho ústa otevřená. (Iveet)
  • Ve scéně, kdy Marcus Higgins (David Spade) skáče do lomu, je nahý. V dalším záběru, kdy zvedá z vody ruku a pomalu se potápí, je ale jasně vidět, že na sobě má pod vodou černé plavky. (Ruuzha)

Reklama

Reklama