Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(13)

Ricky Gervais si sám pro sebe připravil roli v milém komediálním dramatu z anglického domova důchodců, kde jako věrný ošetřovatel vidí v každém jen to dobré. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (99)

DaUr 

všechny recenze uživatele

Po první sérii naprostá spokojenost. Na to, na jak úzkém časovém úseku Derek pracuje (všechny díly dohromady vydají za jeden kratší celovečerní film), nabízí seriál neuvěřitelné množství humoru, emocí a veskrze zajímavých postav, které vám mohou být sympatické i protivné, ale v posledním, šestém díle vás stejně odzbrojí. Právě poslední epizoda je totiž dokonalým katalyzátorem předchozího chování a jednání postav a stává se tak jedním z nejemociálnějších seriálových finále, kterého jsem kdy byl svědkem. Kdo by to byl do Rickyho řekl. 1. série - 90%. ()

NJD 

všechny recenze uživatele

The Office měla svoje kouzlo, ale upřímně jsem z toho zas tak ohromenej nebyl. Tohle je ale úplně jinej level. Gervais nejenom že herecky exceluje v roli Dereka, ale hlavně k němu napsal famózní scénář. Tolik srandy a zároveň neklišoidně (ježiš to je hrozný slovo) podaných životních mouder si zaslouží velkej obdiv. Nezbývá než doufat, že Gervais překoná svoje zásady a pustí se do 3. série… ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Fuck Off, Ricky! :-) Jeden by od tohohle člověka čekal další sice kvalitní, ale hlavně nekorektní a sprosťáckej seriál typu Life's Too Short a dostane se mu takové emocionální nálože. Ne, nespadl jsem na hlavu, Ricky Gervais tu rozehrál tak neuvěřitelnou hru na city, avšak prostou o jakékoliv klišé a podobné radosti, seriál o obyčejných lidech s opravdovými starostmi, o lidech, kteří si hledají to své místo na slunci. No nebudu to víc okecávat- Derek mě neskutečně překvapil, nevím, jestli to tomu Žervému můžu věřit, protože známe své firmy, ale tolik lidskosti v jedné TV sérii? Brada poklesla a Derek se tímto stává jedním z mých nejoblíbenějších seriálu, co jsem kdy viděl. A Kerry Godliman je v roli Hannah vážně zlatá. Díky, Ricky... ()

Ixbalanke 

všechny recenze uživatele

Ricky a Karl jsou mí velcí oblíbenci ale toto se mi nějak nezdá. Hlavně Ricky to trochu přehnal a dělá ze sebe přehnaného šaša, způsob jakým chodí (či cupitá), vystrčená spodní čelist. Prostě to není moc vtipné a zároveň ani vážné chvíle jim nějak nemůžu věřit. Uznávám ale, že Karl se docela povedl:)) ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Hodně zvláštní seriálové dílo, zvláště když víte, že vzešlo z pera Rickyho Gervaise. Ten se zhostil ústředního protagonisty s takovým zápalem, že divák dočista zapomene, že sleduje známého přidrzlého komika. Nicméně ačkoliv seriál obsahuje komické prvky, jde spíše a drama, ve kterém se o úsměv povětšinou stará nějaký UPŘÍMNÝ "hřejivý moment". Druhá série za první lehce zaostává jednak odchodem Karla Pilkingtona (nějak mi přišel nejzábavnější) a taky tím, že více prostoru dostane Kev, jehož humor mi zas tak neseděl. Zkouknul jsem to celé za 10 dnů a uděluji vynikající 4*. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Karl Pilkington natočil všechny své scény za 12 dnů. (MeanWhile)

Reklama

Reklama