Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (164)

Kenty 

všechny recenze uživatele

Úžasná myšlenka a dobrá záporačka...to je asi jediná chvála na tento film. Jinak se jedná o tuctovní snahu o komedii, ve které se párkrát pousmějete, ale to je asi tak všechno. Styl filmu: okradla mě, zničila mi život, ale stane se moji nejlepší kamarádkou, přitom každý druhý by ji dotáhl za vlasy a zmlácenou, prostě americké klišé... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vyhněte se téhle komedii. Opravdu si myslím, že to je to nejlepší řešení. Já jsem si film protrpěl a přítelkyně měla stejné pocity. Oba jsme byli rádi, že je to za námi a že už se na to nemusíme koukat. Melisse by měli zkusit vybrat jiné role, protože protivná ženská je vtipná jednou, ale počtvrté, to už není úplně ono. Takové zaškatulkování pro ni není dobré, protože ona schopnosti rozhodně má. Stejně jako Jason Bateman. Chytré komedie mu sluší mnohem víc. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/09/z-ciziho-krev-netece-2013-20.html ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že by to mohlo šlapat. Šílená královna nekorektních záležitostí Melissa McCarthy a její oddaný podaný, klidná síla Jason Bateman. No, moc to teda nefungovalo, taková lidovka na dobrou noc. Tuctové, nevýrazné, občas se zasmějete, občas si zakroutíte hlavou, rozhodně se pozastavíte nad délkou. Oba dva už za sebou mají podařenější kousky a tak v jejich filmografii tato komedie, i když určitě neurazí, jednou ranou zapadne. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Nebylo to nějak extra špatný, ale že bych se u toho řezal smíchy, to se taky říct nedá. Jason Bateman je sympaťák a tyhle role starostlivejch chlapíků mu sednou, Melissa McCarthy mi přišla na střídačku otravná i vtipná (špatnejch vtipů měla ale o něco víc) a její obrovská popularita v USA mi je trochu záhadou, vedlejší role v seriálech typu Gilmorova děvčata jí seděj, ale aby utáhla celou komedii - to se mi moc nezdá. Potěšil i Robert Patrick. Jinak prostě průměrná komedie, podruhý už si jí nepustim, ale kdybych to po pár letech zahlídl někde v televizi, asi bych vytočenej nebyl. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Jako nechápu, co to mělo být? Začátek, než se rozjel, děs. A pak se to teda jakože rozjelo, ale ne dobrým směrem. Byla tu snaha o vtip, ale spíš to bylo nucený až trapný. Spíš tu byly takové ty WTF momenty, jako celý film se nesl v tomto duchu. Melissa McCarthy byla vážně otravná, jak tady píše už více lidí, až možná ke konci se to zlepšilo, ale Jason Bateman to zahrál dobře. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama