Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (165)

boshke 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem v žádném případě žádnou hitparádu (co taky čekat v sobotu večer od půl deváté na Markíze), prostě klasickou, super prostou, nenáročnou komedii, u které se člověk sem tam zasměje, dá jí tři hvězdičky a za týden už neví, že něco takového viděl. Leč obří, šílená, otřesná Melissa McCarthy mne bude strašit ještě hodně dlouho. Divím se, že Seth Gordon po vynikajících Horrible Bosses zplodil toto... 20% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Proti Batemanovi vcelku nic nemám a uznávám, že jeho komediální talent má určitou úroveň, ale Melissa McCarthy je odpudivá osoba ve všech hereckých polohách a její projev je naprosto nedůvěryhodný. Některé scény snad mohly být i vtipné, ale tahle sloní samice je bez pardonu zabíjela. To už by snad byla lepší i Cameron Díaz a to už je co říct. jedná se tak o komedii bez vtipu, kterou jen trošku zachraňuje Robert Patrick jako vymahač a jeho konkurence v podání Genesis Rodriguez a Tipa Harrise. Ale jinak kde nic, tu nic. 10% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

V hlavní roli nosorožec,a amíci se v tomhle zvířátku v hlavní roli asi viděj,proto šel snad každej do kina třikrát,jinak si neumim vysvětlit ty výdělky.Do dvacátý pátý minuty to bylo vcelku koukatelný,ale po ráně kytarou to začalo skomírat.Do tý doby právě hnusnej vzhled Melissy ve mě vyvolával touhy k tomu aby Bateman tuhle tlustou krávu nakop do hlavy prostě aby jí to dal pěkně sežrat.Jenže pak se snad začali i kamarádit,před někym utíkali,a já začal těžce usínat.A dokoukávat to už nebudu.Komedie nejsou stejně pro mě důležitej žánr,takže nasrat.Ale hodnotit budu.30%. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

S plánem zapadnout mezi ostatní jsem si nasadil svůj trénovaný křečovitý úsměv a čas od času jsem ho doplnil nějakým haha. Ale brzo jsem zjistil, že neobelstím ani sám sebe. Neříkam, že jsem se vůbec nezasmál, ale dost času to byl spíš takovej ten zoufalej smích. Celý to byla taková trapná křeč. Co je ale daleko horší, hrozně často mě film rozčiloval - ten Jason Sandy Bateman Patterson mě hrozně sral, nechoval se jako chlap ale jako buzík. O tom, jak byl příběh nereálnej se snad ani nemá cenu zmiňovat. Přesně tyhle filmy ze mě dělaj morouse, protože pak prohlašuju, že "nemám rád komedie". Takovýhle teda fakt ne, já mam asi spíš rád ty dobrý...když si navíc uvědomim, že jsem za půjčení týhle kraviny vypláznul 3€... (věděl jsem, že to bude sračka, ale kdo by trhal partu?). (30%) ()

TEKAS 

všechny recenze uživatele

První třetinu jsem se hodně nasmála. Pak to šlo trochu dolů a občas se něco trochu vleklo a nemohlo to dopadnou jinak než dobře, to bylo jasné už na začátku, ale šla jsem na to, abych se uvolnila od tlaku státnic a pobavila se a tento cíl jsem naplnila na 120%, mohu tedy zhodnotit svou výpravu jako úspěšnou. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama