Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (165)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Dvě hodiny??? Nemůžu tomu uvěřit, že jsem zvládla přežít celé dvě hodiny. Já nevím, ale já se nezasmála ani jednou... vážně ani jednou... úsměv jsem na tvář nasadila možná jednou nebo dvakrát, jinak to bylo neskutečně trapné a v podstatě celou dobu jsem měla chuť Melissu, která zde hrála Dawn/Dianu/Sandy/Tina/Julie/Myra/Margie (myslím, že jsem zaznamenala všechny její Identity... snad) praštit do krku, tak jak to dělala ona. Vážně.. to co mělo být vtipné, mi přišlo spíše neskutečně nudné a vulgární a už jsem říkala trapné, nesympatické a urážející? Tohle jednoduše ne. ()

Fisek 

všechny recenze uživatele

Uživatel verbal ve svém komentáři vystihl vše, co jsem měl na jazyku. Kdyby hlavní postavu nehrála, tak nepříjemná ženská, tak by z toho mohlo být alespoň tuctové a zábavné béčko. Takhle se na to nedá dívat, aniž by se mi při pohledu na tu "krasavici" nezvedal žaludek. Veškeré komediální prvky se vytrácí s jejím příchodem na scénu... hrůza a děs. ()

Reklama

drake31 

všechny recenze uživatele

Seth Gordon sa po dvoch rokoch vytasil s novou komédiou,u ktorej každý dúfal že naviaže na úspech a kvalitu Horrible Bosses. Tak sa nestalo. Pravdepodobne za to môže chabý scenár, ktorému chýba humor a ten pocit chabosti umocňuje aj super-nepodstatná "krimi" zápletka. Aspoň že to je fajn obsadené, i keď Melissa už začína trošičku liezť na nervy (som zvedavý kedy to eskaluje do budu kedy ju fakt začnem neznášať). Snaha bola - nevyšlo to, poďme ďalej. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Pomaly a veľmi nudne odsýpa táto tragédia, ktorá ulahodí len a len čipsami napchatými amíkmi. Nič sa nedejebez príčiny,ale tento film žiadnu nemá. Iba ak nejaké gagy obtlustej Melissy, kde sa to trápne hrá len na jej nótu. Toporný Jason do počtu a o ostatnom škoda rečí. Nefunguje to ako komédia, lebo nie je sa kde zasmiať, nefunguje to ani ako sociálna dráma, ktorá je funkčná akurát tak tým koncom v prison. Ináč je to slaboduchý vývar toho najhoršieho čo môže súčasá produkcia komédii ponúknuť. (videné 24.1.2019 Markíza archív) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vyhněte se téhle komedii. Opravdu si myslím, že to je to nejlepší řešení. Já jsem si film protrpěl a přítelkyně měla stejné pocity. Oba jsme byli rádi, že je to za námi a že už se na to nemusíme koukat. Melisse by měli zkusit vybrat jiné role, protože protivná ženská je vtipná jednou, ale počtvrté, to už není úplně ono. Takové zaškatulkování pro ni není dobré, protože ona schopnosti rozhodně má. Stejně jako Jason Bateman. Chytré komedie mu sluší mnohem víc. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/09/z-ciziho-krev-netece-2013-20.html ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama