Reklama

Reklama

Sandy Patterson má milující ženu, dvě roztomilé holčičky a náročnou práci. Život mu ztrpčuje jen jeho nepříjemný šéf, a proto využije nabídku ke změně zaměstnání. Jenže za každé štěstí se musí platit. Se změnou zaměstnání přichází zjištění, že někdo zneužil jeho jméno a dočista „vyčistil“ jeho osobní bankovní účet. Jeho dokonalý život se hroutí jako domeček z karet a vše vyvrcholí zatčením a obviněním z neuposlechnutí soudního příkazu. Na policejní stanici se záhy vysvětlí, že je v tom Sandy nevinně, protože se stal obětí zlodějky identit. Pokud má získat svůj život zpátky, musí korpulentní Dianu, která mu ho ukradla, najít a předat do rukou spravedlnosti, po dobrém, nebo po zlém. Diana má ale pro něj připravených ještě pár dalších překvapení. Sandy tak bude muset odhodit image slušňáka a začít jednat podle jejích šílených pravidel. (TV Nova)

(více)

Videa (40)

Trailer 1

Recenze (165)

ywo666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nie je to najhorší film aký som videl. Má to pár vtipov, pár zaujímavých postáv (zabijáci + Robert Patrick) a má to pár napinávých sekvencí. Ešte nikdy ma ústredná dvojica nesrala tak ako tu. McCarthy je jedna stará, škaredá, tučná a hlavne krajne nevtipná žena. A hrá totálne otrasnú postavu. Horšie je, že aj Bateman, ktorý býva v pohode, je totálny sráč. Mal som chuť ho prefackať, zobrať mu desiatu a potom ho pochcať niekde v rohu. Trpel som celý film. Preto dávam odpad. Skazilo mi to deň. Toto mala byť super komédia od dobrého režiséra s dobrých hlavným predstaviteľom. Dal by som hviezdu, ale ten sračkoidný záver ma dorazil (jedine posledné tri sekundy stoja za to). Opakujem, videl som aj horšie filmy. Ale nepametám si, že by som tak trpel u nejaké filmu, ktorý mal byť kvalitný!!! Keď idem pozerať sračku za 2 mega točenú v Moldavsku aspoň sa na to pripravým. Idem Grcať. Dopozeral som to iba preto aby som na to mohol nakydať!!! Odpad!!! ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Seth Gordon se po velmi dobrých Šéfech na zabití pokusil o regulérní film s regulérním příběhem a dopadlo to špatně. Scénář nabízí omleté téma o střetu dvou různých povah, bohužel ale nefunguje. Autoři zvolili tu nejjednodušší cestu - když nevíš co dál, začni vtipy opakovat a to je většinou cesta do záhuby. Na začátku je ještě film poměrně vtipný a místy vzbudí pousmání, jenomže s přibývajícím časem nudí. Úplný konec navíc zabředne do laciné melancholie a tahání citů a tím pádem se takřka úplně pohřbí. Skoro dvě hodiny jsou moc a chatrný příběh stopáž neutáhne. Z naznačených zápletek s lovci lidí se nevyklube zhola nic a vyšumí do ztracena. McCarthy pár fórků prodá, jenže brzy je dost otravná a protivná, ale alespoň se snaží hrát. To se nedá říci o Batemanovi, který je strašlivě nevýrazný a necharismatický a jeho postava je tím pádem ještě víc ňoumovitá, než bylo zamýšleno. Potěší snad jen Robert Patrick v miniroli lovce lidí, ten to ale rozhodně nespasí. Identity Thief (další z příkladů filmů, kde je český název úplně mimo) je podprůměrná komedie, která je místy vtipná, ale postrádá nápady a originalitu. A to k úspěchu nestačí. 40% ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

Jeste horsi nez jsem dle traileru cekala, vtipy k uprimnemu zasmani se daji spocitat na prstech jedne ruky a zbytek filmu je vam stydnu za to, co tam predstavitele predvadeji "za vtipnost" Nemohla jsem se dockat az to konecne skonci... platit za listek do kina, tak chci vratit vstupne uz po 20 minutach... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to ještě nevypadá tak hrozně, ale později to už docela hrozné je. Vlastně čím dál horší. Když si zpětně vybavím, co všechno jsem v tomhle filmu bohužel viděl a porovnám to s tím, kolikrát jsem se zasmál, nenacházím jediný důvod, proč to navíc trvalo téměř dvě hodiny. Slibná zápletka jako vystřižená z nějaké klasické komedie ze šedesátých či sedmdesátých let to od scenáristy pořádně schytala. Ale Jason Bateman a Robert Patrick byli fajn. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vyhněte se téhle komedii. Opravdu si myslím, že to je to nejlepší řešení. Já jsem si film protrpěl a přítelkyně měla stejné pocity. Oba jsme byli rádi, že je to za námi a že už se na to nemusíme koukat. Melisse by měli zkusit vybrat jiné role, protože protivná ženská je vtipná jednou, ale počtvrté, to už není úplně ono. Takové zaškatulkování pro ni není dobré, protože ona schopnosti rozhodně má. Stejně jako Jason Bateman. Chytré komedie mu sluší mnohem víc. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/09/z-ciziho-krev-netece-2013-20.html ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • V čase 48:37 Velkej Chuck (Eric Stonestreet) sundává kalhoty tak, že mu sklouznou až pod zadek. V dalším záběru je však opět znovu drží v rukou a stahuje. (Iveet)

Související novinky

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

Kdo oživí Pobřežní hlídku?

25.07.2015

Už skoro rok víme o tom, že se Dwayne "The Rock" Johnson objeví v nové Pobřežní hlídce. Plavčíci a plavčice se přesunou na velké plátno a počítá se s camey pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson,… (více)

Uncharted našlo režiséra?

Uncharted našlo režiséra?

06.02.2014

Kolem adaptace herního hitu Uncharted se v minulosti motali třeba David O. Russell (Terapie láskou, Špinavý trik) nebo Neil Burger (Iluzionista, Všemocný). Ani jeden z nich ale nedokázal dobrodruha… (více)

Reklama

Reklama