Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do malé vesnice Babovřesky přijíždí mladý kněz. Pro místní vesnické drbny je jeho příjezd velké zklamání, ony si představovaly někoho staršího. Jenže to není jediná novinka. Drbna Horáčková, která dělá místnímu starostovi Stehlíkovi sekretářku, zažije šok. Na úřadu se objeví mladá a krásná Ivana, která se uchází o místo sekretářky. A protože Stehlík má Horáčkové plné zuby, Ivaně místo přislíbí. Jenže ona o práci moc stojí, a tak si před Stehlíkem doslova klekne na kolena. To uvidí Horáčková a dojde k přesvědčení, že se jedná o orální sex. A hned to samozřejmě roznese po celé vesnici. Do Babovřesk přijíždí Hálovi, kteří po smrti stoleté Trudy zdědili lukrativní pozemky se starým domem. Na ně má ale zálusk zdejší starosta a jeho povedený příbuzný. Jenže pozůstalí se rozhodnou, že si dům nechají. Když ho začnou opravovat, zjistí, že tam straší. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 471)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nevidím důvod přidávat se k módní odpadové vlně, protože na rozdíl od mnohých odpadů jsem film viděl, protože je to lepší než všechny Kameňáky dohromady a protože jsem se občas zasmál. Ano, je to slabý odvar Sluncí, sen..., jenže když srovnám s hovadinami typu Poslední plavky, musím říci, že dívat se na to dá. Být tam více gotiky (strašidelná vila k tomu přímo vybízela), krve a sexu, dal bych ještě jednu hvězdu navíc... ()

pepo odpad!

všechny recenze uživatele

Geniálne! Dokonalá žánrovka. Film, ktorý dokáže z diváka vytiahnuť viac temných predstáv ako ľubovoľný Lynch alebo Cronenberg. Absolútne desivý horor plný psychopatov a fanatikov.Zakrýval som si oči, kričal od zúfalstva a prerušoval som to pretože som psychicky ten náklad nezvládal naraz. Navyše sú tam pomrknutia aj na konkurencii ( Scream, falošný koniec s pretáčaním ako z Hanekeho Funny Games to vážne, fakt nekecám). A to všetko rovnako ako najlepšie hororové kúsky bez humoru a nadsázky celých 133, sto tridsať tri, STO TRIDSAŤ TRI (!!!!) minút. Hitchcock, Wan, Polanski sucks - novým kráľom teroru je Troška. A všetci si to povinne pozrite pretože NIKDY ste nič tak desivé nevideli a asi ani neuvidíte -10/10 ()

Reklama

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

,,…NO HOLKA, CO SE TU VŠECHNO ZA TENHLE TEJDEN SEMLELO, SE TU NESTALO OD VÁLKY. TEČKA .…“ /// ÚVOD: To vám takhle do mě manželka asi šest (možná i pět) měsíců hučela, proč ještě neviděla Troškův novej biják. Styděl jsem se, páč pro rodinu všechno, a tak jsem navštívil místní kapličku, dal příslušnej dar, dostal pomazání a při zpovědi slíbil, že budu hodnotit s chladnou hlavou, objektivně, no prostě že se nenechám ovlivnit. (Nikým! Ani tebou Bože!) NĚKOLIK ZÁKLADNÍCH POZNATKŮ: Babka praví: ,,ble, ble, ble…VYPRDNE“ – a teď má asi následovat vodopád (nebo kurva jak se to říká) hurónskýho smíchu. Po 5ti minutách jdu tajně zvracet (přece nebudu kurvit rodině zážitek…). Sbírka přestárlejch holek a kluků, starosti protivnejch socek a jinejch duševně chorejch magorů – ano, to vznikne, když smícháte Kameňáky s Hošticema. Vydru nahradil (a návrat k taťkovi oslavil) Kikinčuk, silně věřící drbny – no to je fakt úplně jedno. Nejhůř mi bylo, když jsem zjistil stopáž – TY KRÁVO: DVĚ HODINY! No to ses posral v kině…. Škoda, že ten fór s tím koncem (líbil se mi!) byl jen fór… ZÁVĚR: Co si dát takhle křesťanský odpuštění? Tak aby bylo jasno – za mě NIKDY! Boží mlejny melou … a Troško – ON Tě vidí! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Auto mám neustále posraný vod holubů (počkej vole, se nenavážím do vesničanů….voni jsou i ve městech přece…ty ptáci samozřejmě…). 2.) Příjmení Šoustal mě zabaví na dvě hodiny. (a pak si vo tom doma vyprávíme a smějeme se, máma upeče buchty a zase se smějeme…). 3.) Když se v jednom filmu objeví příjmení Šoustal a pak i kuřba – kdy kurva vyjde ten blúray? /// PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

jonyyy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to byla síla! Slovní spojení "amaterský herecký výkon" dostalo úplně nový rozměr. V první půlce mi přišlo, že herci dostali za úkol při rozhovorech improvizovat, ale dařilo se jim to, asi jak dětem na prvním stupni základní školy. V druhé půlce jsem si na to už asi zvykl. Vždycky když už jsem začínal mít pocit, že bych nemusel dát odpad, přišlo něco naprosto neuvěřitelného, například ten Troškův předčasný konec. 10% ()

Asia_Power odpad!

všechny recenze uživatele

Tak trochu v duchu Slunce, seno, když vystříháte všechno vtipný co bylo ve Slunce, seno. Zdeňkovi asi nějakej milenec natrhnul prdel až k lopatkám a při orálu mu zajel ptákem až do mozku, kterej mu kompletně pocákal mrdkou. Výsledkem takto poškozeného mozku je tato "komedie" a toho spermohlta rejžu ode dneška nazývám jménem Zdeněk TROSKA. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (25)

  • Dvoudenní účast Lucie Bílé na natáčení má do velké míry na svědomí producentka Dana Voláková. Po nevydařeném konkurzu na „cikánku“ řekla režiséru Troškovi, že ji viděla jako Romku v komedii Líbáš jako Bůh (2009), ale že scéna nakonec ve filmu nebyla, jen v jeho titulcích, nicméně v roli byla údajně skvělá. Režisér Lucii zavolal a na roli „cikánky“ se s ní domluvil. [Zdroj: babovřesky.com] (hippyman)
  • Chyba ve filmu:
    V interiéru kostela si můžeme všimnout dvou oken v zadní části. Když však "věřící" vycházejí z kostela, na jeho zadní zdi žádná okna nejsou. Exteriéry totiž byly natáčeny u kostela sv. Vavřince v Pištíně, kdežto interiéry v kostele sv. Dismase v Dříteni. (Zdroj: filmovamista.cz) (ČSFD)

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

Reklama

Reklama