Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Povedený kratičký survival, který se pomaleji a suchopárně rozjíždí, ale jakmile nabere točky, drží diváka v napětí a slušném pocitu nejistoty. Vzhledem k tomuto je asi i na škodu, že tvůrci nějakou to čtvrthodinu nepřidali, protože konec, jak je realizován, není zcela uspokojivý. Pro mě kvalitativně srovnatelné s letošním Welcome to Harmony. Letos rozhodně kus z toho dobrého. Kdo má rád postapo, bude spokojený. 80% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Minimalistický post apo hororový thriller, ktorý premárnil svoj obrovský potenciál. Príbehovo síce veľmi jednoduché a komorné, zato však zabalené do príjemnej klaustrofobickej atmosféry. Dá sa povedať, že to najlepšie tu je emocionálny kontrast medzi sympatickými postavami (hlavne tej najmenšej) a prostredia, v ktorom vládne všadeprítomná špina, ufúľanosť a deprimujúca šedivosť. Hororových prvkov však mohlo byť viac a chcelo to aj vo väčšej miere rozvinúť načrtnutú pointu. 65/100 ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Minimalistické drama, které na poli 80 sice relativně uteče a nevleče se, ale na druhou stranu vlastně nic neřekne a "nemá děj". První půlka komornější a nudnější, druhá se už trochu šoupe ke konci, kde vytasí celkem zajímavý zvrat, ale ten to za mě teda nevytáhne na ten průměr, pro který bych byl ochotný film alespoň pochválit. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Do dneška sem sám sebe namyšleně považoval za poměrně zkušeného hororového gurmána... jen aby mi strašidelná story o Rayově schovávající se rodince hned natřikrát sevřela plíce. Být to celé o deset minut kratší, jdu bez přemýšlení do plnejch, jenže to bysme zase přišli o tu poslední z parádních point. I přesto zatím jasnej horor roku a totální nejen fajnšmekrovská povinnost! ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

I když byla klaustrofobická atmosféra podzemního krytu vydařená a ani hercům nebylo co vytknout, první polovina se mi strašně táhla a bylo mi celkem záhadou, proč má Hidden tak vysoké hodnocení. Vysvětelní mi dala druhá část, která neměla chybu ať už se to týká akce, napětí nebo samotné pointy, která mě docela překvapila. Vydařený byl i vizuál, kdy temnota přítomnosti kontrastovala s barevnými flashbacky z doby před nákazou. Slušná práce. 75% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama