Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

manonfire 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedené komorní postapo, jemuž ale čtvrtou hvězdu nadprůměru vydřela až fenomenální Emily Alyn Lind, která sice místy sere dle plánu, ale zaplakala takovým způsobem, že jsem to snad ještě neviděl. Zase snad jednou k filmu dorazilo děcko, které krom protekce disponuje i něčím opravdu navíc. 70% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Minimalistické drama, které na poli 80 sice relativně uteče a nevleče se, ale na druhou stranu vlastně nic neřekne a "nemá děj". První půlka komornější a nudnější, druhá se už trochu šoupe ke konci, kde vytasí celkem zajímavý zvrat, ale ten to za mě teda nevytáhne na ten průměr, pro který bych byl ochotný film alespoň pochválit. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Přesně tyhle překvapení mám rád. Nízkorozpočťák, kterej i bez větších efektů dokáže komorně první polovinu tak zatáhnout do děje jen díky postavám a tomu tajemnu. Celkem rychle se o ty postavy začnete starat a docela jim i fandit, což je základ. Od poloviny člověk jenom trne a čeká, kdy se prozraděj. Ta survival naháněčka na konci už byl pro mě jenom takovej bonus, kterej to celý podtrhl. Akce kupodivu taky znamenitá a ten zvrat s proměnou, no všechno je možný. Prostě tohle téma a takhle supr zpracovaný by si zasloužilo větší pozornost. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(20/2016) / Po dlhej dobe tu máme komorný survival s orignálnym poňatím. Niekoho možno odradí trošku dlhší "úvod" ale aj ten tu má svoj zmysel a pekne pomaličky, nebadane prikuruje v napätí. Atmosféra super, depresívna, záhadná. Bratia Dufferovci ako režisérsky debutanti Hidden aj napísali a inšpirácia sériou Wayword Pines je jasná. Záver asi nesadne každému, na mňa to ale zafungovalo na sto percent. Pre fanúšikov survivalov jasná volba. (8/10) ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Napínavé majstrovské dielo, ktoré určite nesklamalo, ba naopak. Bol som po celý čas v napätí, čo sa udeje, čo sa udialo a prečo a výsledok bol veľmi prekvapujúci. Naozaj neuveriteľné, čo dokáže partia schopných ľudí s minimálnym počtom hercov, no s veľkou predstavivosťou. Tento film je príklad toho, že aj za málo peňazí môžete mať obrovský zážitok. Ďalší skvelý novodobý postapokalyptický horor spolu s filmom Extinction - Zánik . ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama