Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Kalidor_ 

všechny recenze uživatele

Já jsem si to nejvíc užíval když byli v krytu. Tísnivá atmosféra byla příjemně mrazivá, člověk se tak nějak cítil v bezpečí s nimi a jakžtakž dostatečně izolovaný od světa tam nahoře. Co však mi trochu kazilo dojem byly příčiny prozrazování jejich přítomnosti v krytu, které docela iritovaly a kazily dojem (neberu-li v potaz chvílemi protivnou holčičku a přeempatického tatínka). Původ "breathers" se dal trochu odhadnout, ale po vylezení z krytu to nabralo jiný směr než se mi doposud zamlouval. Proto lepší 3*. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Nedá se upřít snaha o něco nového v tomto žánru, neboť film se vyvíjí směrem, který čekáte, ale dopadne přesně naopak. Celou dobu jsem měl problém, vžít se do děje a chybělo mi to pravé napětí zombáren. Trojice přeživších to herecký dobře dává a kdo ví, jestli se z mladinké herečky nerodí vycházející hvězda. Přežívání v bunkru má setrvačné tempo, které postrádá vyšší obrátky a srdceryvných dialogů se objevuje až moc na můj vkus. Gradování v závěru zastiňuje překvapující obrat, který asi dostane každého. Warnerům chyběly koule, aby tento kousek vypustili v drsnějším kabátu a přitom by to filmu tolik prospělo.......6/10 ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kde se vzal, tu se vzal, docela parádní postapokalyptický survival. K filmu bych měl pár kritických připomínek, ale abych je vysvětlil, musel bych značně spoilerovat. Proto se spokojím s ne zcela konkrétním povzdechem, že se mi zdá, že ten film s divákem nekomunikuje úplně férově. Výsledkem je nicméně docela svěží a překvapivá, herecky i režijně bezproblémová variace na klasické nákazové / zombíkovské téma, které se zhruba 80 minut času myslím vyplatí věnovat. Po komorně dramatické první polovině se to docela slušně rozjede, až mě to překvapilo. Malá holčička v hlavní roli jinak trochu pije krev, ale dá se to vydržet. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Minimalistický post apo hororový thriller, ktorý premárnil svoj obrovský potenciál. Príbehovo síce veľmi jednoduché a komorné, zato však zabalené do príjemnej klaustrofobickej atmosféry. Dá sa povedať, že to najlepšie tu je emocionálny kontrast medzi sympatickými postavami (hlavne tej najmenšej) a prostredia, v ktorom vládne všadeprítomná špina, ufúľanosť a deprimujúca šedivosť. Hororových prvkov však mohlo byť viac a chcelo to aj vo väčšej miere rozvinúť načrtnutú pointu. 65/100 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Do dneška sem sám sebe namyšleně považoval za poměrně zkušeného hororového gurmána... jen aby mi strašidelná story o Rayově schovávající se rodince hned natřikrát sevřela plíce. Být to celé o deset minut kratší, jdu bez přemýšlení do plnejch, jenže to bysme zase přišli o tu poslední z parádních point. I přesto zatím jasnej horor roku a totální nejen fajnšmekrovská povinnost! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama