Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Jako milovník postapo filmů jsem Hidden vřele přivítal do mé sbírky filmů s tímto žánrem. Nečekal jsem moc, o to větší bylo překvapení. Sice jsem už od prvopočátku jaksi podvědomě tušic kdo jsou oni ,,dýchači'' , to mi ale nijak nebránilo se místy solidně bát. Příběh byl docela solidně vystavěn a jak vida k dobrému hororu z konce světa stačí pár ohořelých baráků, vrak školního autobusu a kryt CO 2+1. Herci byli dobří, zejména holčička hrála velmi přesvědčivě. jen doufám, že se jí po natáčení nezdálo o dýchačích a nelezla pod postel :-). Závěr sice trochu překvapil, na stranu druhou mi přišel podobný tomu z The Road. I ta závěrečná hudba byla podobná i když Nick Cave je Nick Cave. Tady zejména ve vypjatých momentech hutně gradovala a solidně přidávala na napětí. A kladně hodnotím i příjemnou stopáž, těch 84 minut uteklo jak voda a nikde nic nepřebývalo ani nechbělo. Za mne tedy spokojenost a dávám 4 plechovky broskví. * * * * ()

Kalidor_ 

všechny recenze uživatele

Já jsem si to nejvíc užíval když byli v krytu. Tísnivá atmosféra byla příjemně mrazivá, člověk se tak nějak cítil v bezpečí s nimi a jakžtakž dostatečně izolovaný od světa tam nahoře. Co však mi trochu kazilo dojem byly příčiny prozrazování jejich přítomnosti v krytu, které docela iritovaly a kazily dojem (neberu-li v potaz chvílemi protivnou holčičku a přeempatického tatínka). Původ "breathers" se dal trochu odhadnout, ale po vylezení z krytu to nabralo jiný směr než se mi doposud zamlouval. Proto lepší 3*. ()

Reklama

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Ještě předtím než bratři Dufferovi začali dělat seriál Stranger Things natočili tento menší horor. Filmu musím pochválit jeho atmosféru a to, že divák neví, co ho čeká. Film je správně nepředvídatelný a pokud divák vydrží pomalejší začátek budete pozitivně překvapeni. Jakmile se totiž film rozjede stojí to za to. Já se třeba musím přiznat, že jsem byl hodně napjatý, jak tohle dopadne, až mi v jeden moment pěkně tlouklo srdce. Je to zkrátka nepříjemný sledovat, když nevíte, co tam na postavy čeká. Takže rada pro ty, co tohle ještě neviděli. Nic si o tomhle filmu nevyhledávejte. Za mě příjemné překvapení a na večer velmi povedený horůrek. 7,5/10 ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Outbreak meets Take Shelter. Z toho prvního mu chybí peníze, z toho druhého důvtip a atmosféra. Scény výletů do fantazie, hrátky s emancipací a nezbytná brutální vražda panenky si v těch komorních momentech sami o sobě nevystačí, a když se Hidden po náletu na město dostane na rozcestí reálného thrilleru a lehce „hulkovské“ inovace žánru zombie epidemie, vydá se tím směrem, jakým se vydá. Přeji zbytku rodiny Bannerů hodně štěstí a hlavně pevné nervy.. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedené komorní postapo, jemuž ale čtvrtou hvězdu nadprůměru vydřela až fenomenální Emily Alyn Lind, která sice místy sere dle plánu, ale zaplakala takovým způsobem, že jsem to snad ještě neviděl. Zase snad jednou k filmu dorazilo děcko, které krom protekce disponuje i něčím opravdu navíc. 70% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama