Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Rodina schovaná v krytu mě v první půlce filmu nesmírně bavila, atmosféra byla parádně mrazivá a já jsem si v duchu říkala, že jsem trefila pecku.. Alexander Skarsgård v roli trpělivého a milujícího otce i manžela výborný.. Od rozpárání panenky jsem se ztratila a ta malá mi postupně začala pít krev, nejprve kňouráním, pak pláčem, potom řevem.. S politováním jsem rozšifrovala „dýchače“, takže mě žádné překvapení v závěru nečekalo.. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Povedený kratičký survival, který se pomaleji a suchopárně rozjíždí, ale jakmile nabere točky, drží diváka v napětí a slušném pocitu nejistoty. Vzhledem k tomuto je asi i na škodu, že tvůrci nějakou to čtvrthodinu nepřidali, protože konec, jak je realizován, není zcela uspokojivý. Pro mě kvalitativně srovnatelné s letošním Welcome to Harmony. Letos rozhodně kus z toho dobrého. Kdo má rád postapo, bude spokojený. 80% ()

Reklama

Caminzind 

všechny recenze uživatele

We have to run. Run! Rutinní nízkorozpočtový horror, který se kdovíjak nepovedl. Do poloviny filmu jsme svědky unylého dramatu překrmeného cukrovou vatou mezi rodinnými příslušníky. A jelikož jsou jenom tři plus panenka, tak se připravte na dost monotónní rodinná pouta, která připomenou ty nejnudnější díly The Walking Dead. Pak zabijí krysu, což je na dlouho jediná pořádná akce, a po pár varovných retrospektivních šotech přijde závěrečná akce, která vedle nijak úchvatné pointy vyniká už jen řadou klišé, jako je vykloubené rameno či třeba upadnutá panenka. Kluci Dufferovi se svůj debut snažili pojmout dost na efekt, což je pak zbytečně moc cítit. Snímku však nechybí napětí, za což mu uděluji dvě hvězdy. 46% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně klasické postapo survival drama, které -jako celek- stojí a padá na hezké pointě. Na jednu stranu si dokáže šikovně pohrát s divákovým očekáváním. Na stranu druhou je znát, že nic víc režie v rukávu nemá. Přitom právě zručnější režie by mohla i tu schématičtější první polovinu lépe vybudovat a docílit tak ve výsledku toho, že by celé to vyvrcholení filmu nepůsobilo tak těžkopádně a prvoplánově. Do toho se tam navíc zatoulalo pár zaškobrtnutí v logice a já tak přes výsledný, relativně dobrý pocit nemůžu dát víc než hezké 3 rudé. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opravdu dobrých postapokalyptických filmů koketujících s hororovým žánrem je docela málo. Hidden zůstal někde na půl cesty. Měl jsem obavy, aby se z toho nestala jen další tuctovka, která začne i přes kratší stopáž po chvíli nudit. Ale tvůrcům se podařilo alespoň v první polovině filmu navodit opravdu zajímavou (místy až klaustrofobickou) atmosféru, kterou skvěle doplňovalo rodinné drama odehrávající se pod povrchem. Postavy si částečně získaly mé sympatie a navíc nejsme ani ochuzeni o několik záblesků z nedávné minulosti. Samozřejmě se tu hrálo hlavně na city, ale vše bylo v rámci snesitelnosti. Sice ta malá by občas zasloužila dostat přes držku, ale na tohle jsme už zvyklí. Postupné poodhalování všech příčin, proč je naše rodinka ukryta v bunkru a kdo jsou vlastně oni „dýchači“, potažmo důvod proč nemůžou vyjít naši hrdinové ven – to všechno bylo v pořádku. Zvláště když herecké výkony byli rovněž docela dobré. Potom ale přišlo finální rozuzlení a došlo na akčnější stránku filmu. A tady jsem narazil na problém, který se mi už tolik nelíbil. Přece jenom jsem očekával něco trošku odlišného a na můj vkus byly některé scény dost přehnané. Nepotřeboval jsem ke štěstí hory zombíků ani nakažených, ale přece jenom bych uvítal odlišné vyvrcholení. To je však jen můj problém. 60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama