Reklama

Reklama

Hidden je postapokalyptický film o manželech s malou roztomilou dcerkou. Po náhlém vypuknutí nákazy se rodině na útěku podaří nalézt nepoužívaný protiatomový kryt. Tento úkryt jim poskytuje veškeré nutné vybavení pro přežití, ale jak dlouho jsou schopni vydržet a co na ně vlastně číhá venku? (TheDon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Ještě předtím než bratři Dufferovi začali dělat seriál Stranger Things natočili tento menší horor. Filmu musím pochválit jeho atmosféru a to, že divák neví, co ho čeká. Film je správně nepředvídatelný a pokud divák vydrží pomalejší začátek budete pozitivně překvapeni. Jakmile se totiž film rozjede stojí to za to. Já se třeba musím přiznat, že jsem byl hodně napjatý, jak tohle dopadne, až mi v jeden moment pěkně tlouklo srdce. Je to zkrátka nepříjemný sledovat, když nevíte, co tam na postavy čeká. Takže rada pro ty, co tohle ještě neviděli. Nic si o tomhle filmu nevyhledávejte. Za mě příjemné překvapení a na večer velmi povedený horůrek. 7,5/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Minimalistický post apo hororový thriller, ktorý premárnil svoj obrovský potenciál. Príbehovo síce veľmi jednoduché a komorné, zato však zabalené do príjemnej klaustrofobickej atmosféry. Dá sa povedať, že to najlepšie tu je emocionálny kontrast medzi sympatickými postavami (hlavne tej najmenšej) a prostredia, v ktorom vládne všadeprítomná špina, ufúľanosť a deprimujúca šedivosť. Hororových prvkov však mohlo byť viac a chcelo to aj vo väčšej miere rozvinúť načrtnutú pointu. 65/100 ()

Reklama

manonfire 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedené komorní postapo, jemuž ale čtvrtou hvězdu nadprůměru vydřela až fenomenální Emily Alyn Lind, která sice místy sere dle plánu, ale zaplakala takovým způsobem, že jsem to snad ještě neviděl. Zase snad jednou k filmu dorazilo děcko, které krom protekce disponuje i něčím opravdu navíc. 70% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Přesně tyhle překvapení mám rád. Nízkorozpočťák, kterej i bez větších efektů dokáže komorně první polovinu tak zatáhnout do děje jen díky postavám a tomu tajemnu. Celkem rychle se o ty postavy začnete starat a docela jim i fandit, což je základ. Od poloviny člověk jenom trne a čeká, kdy se prozraděj. Ta survival naháněčka na konci už byl pro mě jenom takovej bonus, kterej to celý podtrhl. Akce kupodivu taky znamenitá a ten zvrat s proměnou, no všechno je možný. Prostě tohle téma a takhle supr zpracovaný by si zasloužilo větší pozornost. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„CO VÍME JE, ŽE MŮŽEM BÝT TI POSLEDNÍ, CO ZBYLI, TI JEDINÍ, KDO JSOU JEŠTĚ NAŽIVU…“ /// Táta, máma a dcera zavření v úkrytu s jediným cílem – ochránit se před okolním světem a přežít. Pět jednoduchých pravidel, který je občas nutno porušit. Strach z možnýho prozrazení je předvedenej jednoduše a stejně jako opodstatněná paranoia funguje parádně. Zjišťuju, že přebejvat v úkrytu s parchantem je úkol pro trpělivý rodiče (ne, se mnou se fakt nikam piškoti nezavírejte!). Navíc jsem doteď nevěřil, kolik napětí se dá dostat z vobyčejný panenky (kam se sejří Chuckie!). Většina hororovejch kumštů si šetří nahánění hrůzy do závěrečný půlhoďky. Tady se to rozjede už v půlce a kdyby to vydrželo – tak bych psal vo filmu roku (století). Baví mě to. Možná proto, že neznám pointu. Ten nápad je fakt dobrej! A navíc je to tak pěkně komorní… a že nehrajou fér? POMO jim to vosolí za mě! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, jestli sebou při apokalypse vzít děti. 2.) Mám strach z těch, co dejchaj. 3.) Thx za titule „Ergulis“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ *** ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Film neobsahuje žiadne úvodné titulky, len názov filmu. (mivr)

Reklama

Reklama