Reklama

Reklama

VOD (1)

Po brutálním vyvraždění americké rodiny, která byla na dovolené na francouzském venkově, byl ze zločinu bez důkazů obviněn podivínský muž žijící nedaleko místa činu. Podezřelého se ujímá americká obhájkyně Kate Moore (A. J. Cook), která se společně se svým týmem snaží místní úřady pomocí vědeckých metod přesvědčit o mužově nevině. Když Kate začne zkoumat mužovu rodinnou historii, objeví důkazy, které poukazují na znovuzrození dávno zapomenuté legendy. Krvavý masakr pokračuje a Kate musí udělat vše, aby v nastalém chaosu přežila a zabránila jeho šíření. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rodinka je napadnutá pri kempovaní a pri útoku to vyzeralo na zviera ale matka vypovedala že to bol človek.Netrvalo dlho a jedného muža obvinili a začala ho obhajovať právnička.Začala pátrať po pravde,lebo jej sa nezdalo,že to spravil práve obvinený. Ked ho bola navštíviť,sa tam strhla totálne pre mňa nepochopená situácia,obvinený akože napadol právničku a bola plná miestnosť policajtov ale vtrhol tam jej spoločník ktorý išiel ju išiel brániť a v tej chvíli to pripadalo nelogické,nedomyslené a aj divné len takýchto nedomyslených scén je tu veľa.Keď prezerali zohavené telo v márnici,urobilo to na mňa dojem,lebo to bolo dobre na snímané a hlavne do detailov ukázané.Dve scénky boli riadne rýchle,krvavé a mali silné vlkodlácke grády.Ale aj tak sa nemôžem ubrániť silno chaotickému dojmu z tohoto filmu.Lebo neviem o tom,že by bol vlkodlak nesmrtelný. Toľko krát dostal guľkou do tela a on si veselo likvidoval ďalších policajtov. Tento film by bol parádny,keby jeho celkové spracovanie,bolo schopnejšie,domyslenejšie a držalo sa viacej logiky ako nezmyslov.Tento film je pre Mac jeden z najrozporuplnejších filmov,aké som kedy videl.Páčila sa mi tá drsnosť,efektné zabíjanie a zaujímavý príbeh. Ale štvala ma nesmrteľnosť hlavného záporaka,veľa nelogickosti okolo scen a bezzubosť polície. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Vlkodlacia tema nie je prave az tak casto sfilmovana,takze ma potesilo,ze to bude venovane tomu,no velka skoda,ze sa tento horor uberal vacsou castou krimi cestou,ktora samozrejme nudila,ale chvalabohu priblizne zaverecna pol hodina bola akcna a napinava,takze vdaka tomu sa to vytiahlo aspon na slabsi priemer...:-) ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Wer je vpodstatě hraný dokument, čemuž napomáhá ruční kamera (FF). Škoda, že kameraman s ní neustále klepe (jakoby to bylo poznávací znamení, že je držena v ruce, ale není) a zbytečně zoomuje, což snižuje kvalitu snímku. Na rozdíl od klasické FF nevíme, kdo film natáčí. Krvavý útok na rodinu Porterových přežije jen matka, která byla nucena sledovat nejen vraždu manžela, ale i to, jak jakési monstrum požírá zaživa jejího syna. Stává se jediným svědkem děsivé události, byť i její život se chýlí ke konci. Za krátko policie zatkne poblíž místa činu mladého muže Talana Gwyneka (obrovský a děsivě vypadající Brian Scott O´Connor). Jeho obhájkyně však chce dokázat, že za útoky stálo zvíře, nikoliv Gwynek. Ukáže se však, že je zde vlkodlačí kletba, se kterou nebude jednoduché se vypořádat. Nijak objevný, ale místy napínavý příběh nabídne spíše umírněné gore a proměny ve vlkodlaka se dočkáme jen částečné. Zmrzačená těla, masakr vojáků a závěrečný souboj dávají snímku patřičný říz. Wer bohužel potápí již zmiňovaná kamera a především v akčních scénách nezvládnutý střih. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí film není mrtvý a právě snímek „Wer“ to ukazuje v tom nejlepším možném světle. Příběh není zbytečně jednoduchý, děje se toho dost, aby vás to zajímalo po celou dobu. Navíc se tvůrci nebáli jít do trochu drsnějších efektů a to většinou bez přítomnosti digitálních triků. Tohle je něco, co se hodně oceňuje. Ono i to podání vlkodlaka je zde celkem nové. Velmi milé překvapení, které bych od žánrového filmu nečekal. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Ultimátní překvapení jako blázen!Nejdřív mě vyděsilo hodnocení, ale to už u hororů a vlastně pomalu už u žádnýho filmu tady nejde brát ani orientačně natož vážně, jelikož ovce jsou schopný sračkám jako Insurgent a podobně pálit skoro 70% a to je na vykuchání a zavěšení na hák.Nejdřív to na mě působilo strašně lacině a bál jsem se, do čeho jsem se to zase uvrtal, ale nedejte na mizernou kameru (kameraman by potřeboval vypenetrovat granátem) a když překousnete mizerný snímání, dočkáte se pořádný a poměrně efektivní vykosovačky, jejíž první půlku obstará solidní krimi vyšetřovaní a druhou půlku nekončící masakr.Kdyby nebyl střihač kokot na entou a tvůrce sehnal kameramana co netočil víc jak svatbu svojí sestry, kdyby si tímhle tvůrci sami nepodkopali židličku, mohl být Wer opravdu výtečným hororem protože nápady, dynamickou akcí a svéráznou brutalitou nešetří.Tohle mohlo být neskutečně skvělé, veliká škoda, že kvůli technickým pitomostem a mizernýmu střihači to je jen hodně dobré...60%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vik Sahay nejprve zvažoval, zda roli Erica Sarina přijmout kvůli nabitému programu, ale nakonec se rozhodl k filmu připojit, protože postava a svět filmu „byly příliš zajímavé na to, aby se od nich dalo odejít“. (Johnny.ARN)
  • Kanál Marvelous Videos na YouTube prohlásil tento film za nejlepší vlkodlačí film vůbec a jeden z nejvíce podceňovaných. (Johnny.ARN)
  • Slovo „vlkodlak“ je ve filmu použito třikrát: poprvé ve zprávách, které Gavin (Simon Quarterman) sleduje online; podruhé jej vysloví Eric (Vik Sahay) a potřetí zazní v poslední větě filmu, kterou pronesene Gavin. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama